Aaayyyy canımm gözünaydın maşaallahhh allah analı babalı büyütsünnnnBen yeni anne olarak daha şimdi bitirdim son bölümü, çok ağır dram gibi geliyo ay zaten lohusalık depresyonundayiim.
Çok kötü bir durum yaaa
Ben ceylin erguvan diyo olllaay
Hahaha güleceğim yoktu kizzBen ceylin erguvan diyo olllaaybıraksın şu salah karıyı, ben nevacıyım
Sanirım öyle olduOlay ne. Gram bir şey anlamadım. İki yabancı mı oldular artık
Kız şu resmin yüzünden tanıyamıyorum seni, merlyn isteriz tekrarSonunu bende anladım ya
Tamam selizcim bakıp seçip yaparımKız şu resmin yüzünden tanıyamıyorum seni, merlyn isteriz tekrar
Bence taaa başa donduler. Yazık ilgaza. Hayır salak bir dinle. Ceylinin malliklari 1 değil 2 değil ..
Döndülerr başa yaniii iyice sıktıBence taaa başa donduler. Yazık ilgaza. Hayır salak bir dinle. Ceylinin malliklari 1 değil 2 değil ..
Aynen öyle. Saçma sapan ilerliyor. Mic mic olmasın dedim, oldu. Ceylinin salak tavırları bitsin dedik, bitmedi aksine uzadı...Döndülerr başa yaniii iyice sıktı
Evettt yaaa işi uzatıyolar işte yaaaAynen öyle. Saçma sapan ilerliyor. Mic mic olmasın dedim, oldu. Ceylinin salak tavırları bitsin dedik, bitmedi aksine uzadı...
Hayır salak hiç mi tanimadin ordakileri? Ilgaz yapmaz diyemiyor. Gitti mal yektaya inandı...
Teşekkür ederim caniim amiinAaayyyy canımm gözünaydın maşaallahhh allah analı babalı büyütsünnnn
Eyvah neler oluyor öyleeeee
Her defasında şu yektanın kazanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?