• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Yaaaa bu neeee 😔😔
Ceylinin annesi masayı dağıtırken içimden “her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar” demek geldi...
Önce Aylinin ölen oğlu, sonra İnci, ardından Zafer... O masadan 3 tabak eksik. Çok acı çokkk....
Belli ki bu bölüm bizi mahvedecek yine 😢

Yaaaa bu neeee 😔😔
Ceylinin annesi masayı dağıtırken içimden “her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar” demek geldi...
Önce Aylinin ölen oğlu, sonra İnci, ardından Zafer... O masadan 3 tabak eksik. Çok acı çokkk....
Belli ki bu bölüm bizi mahvedecek yine 😢
Yalnız ceylinin babasıda şuan oğlum dizisinde ondan çıkmıştırr 😆

Yalnız ceylinin babasıda şuan oğlum dizisinde ondan çıkmıştırr 😆
Tüm duygusallığı mahvettin Jou Jou 🤣🤣

Zafere zaten çıldırıyorum, Çınar’ı zorla katil etti defoldu gitti. Çınar’ın içi içini yiyor ama işin en kötüsü Metin amir olayı ört bas etmeyecekti🤕

• Komik
Reactions: Jou
Metin amir oğlunu ele vermeyecektir bence. Zamanında zaferin suçsuz yere hapis yattığı "komser" e suçu atacak. Metin amir vicdan azabı çektiği icin o erguan ailesine yardım etmişti gizliden.
Ceylinin metin amire baba diye sarılması 😭

Ben 2. Evlendim 2 kez kayınvalidem ve kayınpederim oldu. Ne olursa olsun onları kendi anne-babam gibi benimsemedim.
Babam ölecek, ben kayınpederime “Benim bir babam daha var” diye sarılacağım. Hiç samimi değil 🙁

Ben 2. Evlendim 2 kez kayınvalidem ve kayınpederim oldu. Ne olursa olsun onları kendi anne-babam gibi benimsemedim.
Babam ölecek, ben kayınpederime “Benim bir babam daha var” diye sarılacağım. Hiç samimi değil 🙁
Al benden de o kadar Nihalcim .
İnsanın kendi babası başka , hele kız çocukları için baba bambaşka 🥰

Offf offf

Çınarı ele verecek metin 😱😱

Metin amir oğlunu ele vermeyecektir bence. Zamanında zaferin suçsuz yere hapis yattığı "komser" e suçu atacak. Metin amir vicdan azabı çektiği icin o erguan ailesine yardım etmişti gizliden.
Ceylinin metin amire baba diye sarılması 😭
Metin kimin silahını koydu o şuan belli değil oğlunu ve kendisini kurtaracaktı ama ceylinin ona sarılması ve babam var demesi onu etkileyecek sanırım. Ondan çınara öyle dedi diye düşünüyorum yada son olayı duydu kara para aklama meselesini

Aaaa kuzu ben görmedim kaçırmışım😂
Allahımm yerim seniii kucağında bebeyle gelipte nasılda uğrasıyon🥲
Ahhahaha kız öylesine YouTube a girdim. Bir altın 20sn olmuş fragman yukleneli 😂

Hakikaten Asel yanımdaydı o sırada
😂

• Komik
Reactions: Jou
Back