• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Engının sucu da ceylın yapışacak gibi duruyo nıyazı öldüğüne göre 😕 kesin yekta yaptırdı ama merdanla tanısıklıgı da var.. Merdan halletti işi😐
Niyazinin katil olduğu ortaya çıkar da azmettiricisini öğrenemeyecekler. Merdan yaptırmış öyle anladım ben, kendisi de bilmiyor kimin tuttuğunu ama onun mekanına gitti.

Koskoca İstanbul'da başka mekan yok sanki. Merdanin yerinde buluşuyorlar. Adam hapse girmemek için kendini öldürdü vay arkadaş....

Kızlar fragman yayınlanmış ekleyemedim 🥺 çok heyecanlı yektanin diplomasının sahte olduğunu söylüyor Laçin 👌

• Muhteşem
Reactions: Jou
Bence cüneytin bir olayı var. O yaptırdı gibi geliyor. Hem Engin’in nereye kaçacağını bilenlerden biri. Sadece Ceylin’i hesaba katmamıştı muhtemelen. Niyazi orda doğaçlama takıldı. Zaten engini kapının önünde beklemiş başta, gelmeyince sesleri duyunca ormana gitti. Baktı Ceylin falan orda. Bir taşla iki kuş. Suçu onun üzerine yıkıp kendi sıyrılacaktı, olmadı. Neva da biliyor olabilir, o ikisi bi şeyler karıştırıyor.

Back