• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Evett canım benimm 🥰

Ahaaaaa vallahaamı vallaha hayranım sana yaaa ne ara doğdun gittin sezaryen tabi hemen aldılar senii nasıl bebiş hastanedemisin🥲
Aynen hastanedeyim canım

• Muhteşem
Reactions: Jou
Screenshot_20220220_210105_com.android.gallery3d.png

• Komik
Reactions: Jou
O nası Bi patlamaydı.. Şaştım kaldım🙄

Peki rüyamda eren komiserin kızı tugceyle metin komiseri görmeme kaç puan🤣🤣🤣🤣🤣

O nası Bi patlamaydı.. Şaştım kaldım🙄

Peki rüyamda eren komiserin kızı tugceyle metin komiseri görmeme kaç puan🤣🤣🤣🤣🤣
Öf çok saçma bir bölüm değil miydi? Sadece pars ve eren diyalogları hatırına izliyorum artık valla. Yekta öyle arşiv patlatarak sahte diploma işinden kurtulabiliyoduysa neden tehdit edildiğinde yapmadı? Ceylinden de içim şişti artık her şeyi mahvedip duruyor. Ilgaz iyice etkisiz eleman oldu çıktı.

Öf çok saçma bir bölüm değil miydi? Sadece pars ve eren diyalogları hatırına izliyorum artık valla. Yekta öyle arşiv patlatarak sahte diploma işinden kurtulabiliyoduysa neden tehdit edildiğinde yapmadı? Ceylinden de içim şişti artık her şeyi mahvedip duruyor. Ilgaz iyice etkisiz eleman oldu çıktı.

Kesınlıkle valla.. Bide artık kimin ne mal oldugu belli oldu.. Atraksiyon kalmadı eskısı gıbı.. Ama bence sezon finalinde ceylının babasıyla ılgılı Bı bomba beklıyorum ben😅

Bu arada azmettirici tezim sankı dogru cıkıo gibi.. Neva cuneyt ikilisi tam gaz devam ediyorlar.. Kafa karıstırmak ıcın de niyazi merdanın yerınde görüştü gibime gelıo.. Zaten yekta merdanı tanıyosa cuneyt te tanıodur.. Dolayısıyla neva cuneyt ıkılısı gibi cıkcak.. Bide pars savcının ailesi cok temız kalıo dıgerlerının yanında.. Bılemedm🤷‍♀️

Kızlar 💐 buraya da bıraktım okumak isteyenler olursa beklerim 🥲

Back