- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
Bu gerçek fragman değil ki farklı farklı dizilerden bir araya getirilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett bebişimm yanlış olduu kızlar dediiBu gerçek fragman değil ki farklı farklı dizilerden bir araya getirilmiş
Kuzu fragman bu değilmiş 2ci diye atmış bende kandım attım burayaHerkes Bi sakal bırakmış.. Ben Bi şey anlamadım bundan
Aynen hastanedeyim canımEvett canım benimm
Ahaaaaa vallahaamı vallaha hayranım sana yaaa ne ara doğdun gittin sezaryen tabi hemen aldılar senii nasıl bebiş hastanedemisin
Oooyyyy canım yaa allah analı babalı büyütsün şimdidennnAynen hastanedeyim canım
Doğuma kadar yargıı sürermi acepp
Öf çok saçma bir bölüm değil miydi? Sadece pars ve eren diyalogları hatırına izliyorum artık valla. Yekta öyle arşiv patlatarak sahte diploma işinden kurtulabiliyoduysa neden tehdit edildiğinde yapmadı? Ceylinden de içim şişti artık her şeyi mahvedip duruyor. Ilgaz iyice etkisiz eleman oldu çıktı.O nası Bi patlamaydı.. Şaştım kaldım
Peki rüyamda eren komiserin kızı tugceyle metin komiseri görmeme kaç puan
Öf çok saçma bir bölüm değil miydi? Sadece pars ve eren diyalogları hatırına izliyorum artık valla. Yekta öyle arşiv patlatarak sahte diploma işinden kurtulabiliyoduysa neden tehdit edildiğinde yapmadı? Ceylinden de içim şişti artık her şeyi mahvedip duruyor. Ilgaz iyice etkisiz eleman oldu çıktı.
Fragman aşırı saçma geldi bana ama
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay @Mavera4268 Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor