- 25 Ağustos 2019
- 61.092
- 113.993
- 698
- 30
Ooyy tamammJou bende izliyenlerdenim hala, etikete devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooyy tamammJou bende izliyenlerdenim hala, etikete devam
Bugün bir yokladı hanfendi bizi. Ön gösterim yaptı. Haftaya cuma filmi vizyona sokacakAaayyy dizi izliyordum kuzu kaçırmışım ellerine sağlıkk
Bu arada ne zaman doğurcan kızz 39 hafta oldun
Hahahaha hadii bakalımm ooyyy allahımm sağlıcaklaa kucağına nasip etsin bitanemm gelsin uykusuz geceler banada haberdar et nolurBugün bir yokladı hanfendi bizi. Ön gösterim yaptı. Haftaya cuma filmi vizyona sokacak
Valla uykusuz geceye razıyım inan ki yavru. Bugün nefesimi kesti sancı. Tabi ki yazarım :)Hahahaha hadii bakalımm ooyyy allahımm sağlıcaklaa kucağına nasip etsin bitanemm gelsin uykusuz geceler banada haberdar et nolur
Yaaa kuzu ön gösterim neoluyorrValla uykusuz geceye razıyım inan ki yavru. Bugün nefesimi kesti sancı. Tabi ki yazarım :)
Baya sancım vardı su an hala varYaaa kuzu ön gösterim neoluyorr
Ooyyyy bak nedicemm doğuma gidene kadar hep bu duayı oku benim kuzenimde pek ağrı geçirmemiş normal doğurdu sadece hafif bi ağrı geçirdi genede sen şuan bile oku ama doğuma gidene kadar hep okumuş çatala çıkana kadarrBaya sancım vardı su an hala var
Benim sezaryen olacak yavru :)Ooyyyy bak nedicemm doğuma gidene kadar hep bu duayı oku benim kuzenimde pek ağrı geçirmemiş normal doğurdu sadece hafif bi ağrı geçirdi genede sen şuan bile oku ama doğuma gidene kadar hep okumuş çatala çıkana kadarr
Bu dua ağrılarını dindiriyormuş
Sümmessebilehyesserah
Allahım zorlaştırma kolaylaştır manisi kuranda geçiyor
Amin inşallah yadeecimMelasel allah yardımcin olsun, sağ sağlım bebeğine kavuşman dileğiyle
Heee tamam o zaman kuzummBenim sezaryen olacak yavru :)
Ben kaçırdım ama birşeye sevinmişlerdi o neydi oraya açmıştımŞimdi açtım, başında ne olduuuu
Şimdi açtım, başında ne olduuuu