- 25 Ağustos 2019
- 61.377
- 115.104
- 698
- 31
Hayırlısı be gülüm bide bakıyosun tam çıkacakkenn bitiyoAnaaaam bu bölüm çıkar ortaya benceyeni savcı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı be gülüm bide bakıyosun tam çıkacakkenn bitiyoAnaaaam bu bölüm çıkar ortaya benceyeni savcı
![]()
Valla sonra kalıyoruz ortadaHayırlısı be gülüm bide bakıyosun tam çıkacakkenn bitiyo![]()
Kızlarrr izlemiyosaniz sizi rahatsız etmeyeyimçoğu herkes bıkmış benim gibi
ona göre etiket edeyim sizleri tabii
Melasel @twinky
Lna16 @mavikelebek34
Whiterose89
Devitamini @baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya
Yadee @Citemik @Selizay
minnnnnak @Ela lale el ele
Cemoos @uyudu @BizyanmadikYAKILDIK
sweetgirlcandy @zzekta1 @Feslegen
belleza
Gelde sinirlenmeValla sonra kalıyoruz ortada![]()
Tamam cemosummmBen izliyorum canım![]()
Başınız sagolsunBende iki üç haftadır izleyemiyorum çok yoğundum cenazemiz vardı hiç aklımda yargı yok![]()
BırakmaaSon bölümü henüz izleyemedim eski hevesim kalmadı genelde Survivor izliyorumama yakalayacağım bu hafta bırakmak istemiyorum tek dizimi
![]()
Tekrarını izledinmi o halde![]()
Ooyyyy allah bagışlasın canımmGecen gece verdıler ama uykusuzluktan ızleyemedmgunduz de cocuktan fırsat bulamıorm
artık bu hafta bolum basındaki tekrarına bakarm
ühü..
Kızlarrr izlemiyosaniz sizi rahatsız etmeyeyimçoğu herkes bıkmış benim gibi
ona göre etiket edeyim sizleri tabii
Melasel @twinky
Lna16 @mavikelebek34
Whiterose89
Devitamini @baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya
Yadee @Citemik @Selizay
minnnnnak @Ela lale el ele
Cemoos @uyudu @BizyanmadikYAKILDIK
sweetgirlcandy @zzekta1 @Feslegen
belleza
Ooyyyy allah bagışlasın canımm![]()
Yeriimm senii beeennnBiraz tadını kaçırdılar ama izliyorumbeni etiketle kuzum
![]()
Amiiiinnn kuzummmAmin cnm.. Sende saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah![]()
Ben cocuk olali izleyemiyorum aanca fragmanBuakdarr yargıcı hayranı görmekk muhteşemm yavvv hahaha aselim yaaa cocuğunu kucaginda emzirip onu izlemeni hiç düşünemiyorum halini![]()
Hahahaha olsun oda güzelll önemsiyorsun demekkiBen cocuk olali izleyemiyorum aanca fragman![]()
SağolasınBaşınız sagolsun![]()
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun kuzum![]()