Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende 2 haftadır hiç keyif almıyorumDizi hiç ilerlemiyor artık cok yavas ilerliyorlar
Aynen ben de anlamadım. Beraber hazırladılar bir de.Parsla ılgazın bir planı var ama dur bakalım haftaya çıkar kokusu
Kızlarrr izlemiyosaniz sizi rahatsız etmeyeyim çoğu herkes bıkmış benim gibi ona göre etiket edeyim sizleri tabii
Melasel twinky Lna16 mavikelebek34 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer M Mevsim hep bahar Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Yadee Citemik Selizay minnnnnak _Elferay_ Cemoos Delirtiyor BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Zekta1 Kafiyesizsiir belleza
Buakdarr yargıcı hayranı görmekk muhteşemm yavvv hahaha aselim yaaa cocuğunu kucaginda emzirip onu izlemeni hiç düşünemiyorum haliniİzliyoruz tabi ki. Doğumdan sonra bile izlicem.
Ceylin farketti sanırım. Hadi bakalım dananın kuyruğu kopsun bu bölüm.
Kızlarrr izlemiyosaniz sizi rahatsız etmeyeyim çoğu herkes bıkmış benim gibi ona göre etiket edeyim sizleri tabii
Melasel twinky Lna16 mavikelebek34 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer M Mevsim hep bahar Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Yadee Citemik Selizay minnnnnak _Elferay_ Cemoos Delirtiyor BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Zekta1 Kafiyesizsiir belleza
Doğrudur vallaha bende ondan dedim kimisinin eski heyecanı kalmadıBen de izliyorum ama eski heyecanım yok .
Ben bu ara Mahkum a sardım
Senide yazdım kenara şimdidenOff hadi artık.. Düğümler çözülsün
Senide yazdım kenara şimdiden
Ceylinle Ilgaz sevgili oldu ondan sonra heyecan gitti ben de ama yine de izliyorum. Mahkum çok iyi tavsiyeDoğrudur vallaha bende ondan dedim kimisinin eski heyecanı kalmadı
Mahkumu bende pek şey etmedim yaaCeylinle Ilgaz sevgili oldu ondan sonra heyecan gitti ben de ama yine de izliyorum. Mahkum çok iyi tavsiye
Tekrarını izledinmi o haldeGecen hafta ızleyemedm.. Valla içim içimi yedi.. Yaz şekerim
Başınız sağolsun kuzumBende iki üç haftadır izleyemiyorum çok yoğundum cenazemiz vardı hiç aklımda yargı yok