Hayırlısı be gülüm bide bakıyosun tam çıkacakkenn bitiyoAnaaaam bu bölüm çıkar ortaya benceyeni savcı
Valla sonra kalıyoruz ortadaHayırlısı be gülüm bide bakıyosun tam çıkacakkenn bitiyo
Ben izliyorum canımKızlarrr izlemiyosaniz sizi rahatsız etmeyeyimçoğu herkes bıkmış benim gibi ona göre etiket edeyim sizleri tabii
Melasel @twinky Lna16 @mavikelebek34 Whiterose89 Devitamini @baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya Yadee @Citemik @Selizay minnnnnak @Ela lale el ele Cemoos @uyudu @BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy @zzekta1 @Feslegen belleza
Gelde sinirlenmeValla sonra kalıyoruz ortada
Tamam cemosummmBen izliyorum canım
Başınız sagolsunBende iki üç haftadır izleyemiyorum çok yoğundum cenazemiz vardı hiç aklımda yargı yok
BırakmaaSon bölümü henüz izleyemedim eski hevesim kalmadı genelde Survivor izliyorumama yakalayacağım bu hafta bırakmak istemiyorum tek dizimi
Tekrarını izledinmi o halde
Ooyyyy allah bagışlasın canımmGecen gece verdıler ama uykusuzluktan ızleyemedmgunduz de cocuktan fırsat bulamıorm artık bu hafta bolum basındaki tekrarına bakarm ühü..
Biraz tadını kaçırdılar ama izliyorumKızlarrr izlemiyosaniz sizi rahatsız etmeyeyimçoğu herkes bıkmış benim gibi ona göre etiket edeyim sizleri tabii
Melasel @twinky Lna16 @mavikelebek34 Whiterose89 Devitamini @baldan_madam @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya Yadee @Citemik @Selizay minnnnnak @Ela lale el ele Cemoos @uyudu @BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy @zzekta1 @Feslegen belleza
Ooyyyy allah bagışlasın canımm
Yeriimm senii beeennnBiraz tadını kaçırdılar ama izliyorumbeni etiketle kuzum
Amiiiinnn kuzummmAmin cnm.. Sende saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah
Ben cocuk olali izleyemiyorum aanca fragmanBuakdarr yargıcı hayranı görmekk muhteşemm yavvv hahaha aselim yaaa cocuğunu kucaginda emzirip onu izlemeni hiç düşünemiyorum halini
Hahahaha olsun oda güzelll önemsiyorsun demekkiBen cocuk olali izleyemiyorum aanca fragman
SağolasınBaşınız sagolsun
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?