- 25 Ağustos 2019
- 61.093
- 113.996
- 698
- 30
Ay bu saçlı niyazi mi neyse dayak yeyince düşürmedi mi ilgazin saçını nasıl o çıktı yine
Pisss herifleerrBaslicam ama ya bu yektadan da gına geldi. Mal herif.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu saçlı niyazi mi neyse dayak yeyince düşürmedi mi ilgazin saçını nasıl o çıktı yine
Pisss herifleerrBaslicam ama ya bu yektadan da gına geldi. Mal herif.
Bence de aşırı saçma ve salakça.Ay çok saçma değil mi ya? Örneği değiştirince eski dna kayıp mı oluyor yani, sisteme girmedi mi o bi kere? Burda saçmalamışlar.
Bir tek şu geliyor aklıma. Bu salak niyazi kendi kullandığı eldivende dnası bulunacağını düşünememiş olamaz. Onun laboratuvarındaydı bir süre, belki o ara bir işler karıştırmıştır. Ama o dayak sahnesi neydi bilmiyorum.Bence de aşırı saçma ve salakça.
Yani bence de. Arkadaş kimsenin mi aklına gelmiyor. İlk bende düşündüm bunuBir tek şu geliyor aklıma. Bu salak niyazi kendi kullandığı eldivende dnası bulunacağını düşünememiş olamaz. Onun laboratuvarındaydı bir süre, belki o ara bir işler karıştırmıştır. Ama o dayak sahnesi neydi bilmiyorum.
Bir de eldivende enginin kanı da var. Hani ılgaz atmış olsa o eldiveni, enginin kanı ne alaka? O gittiğinde ceset bile yoktu ortada.
Kız zaten sonradan gittin demiyor ki, cinayeti sen işledin diye suçluyorlarBir tek şu geliyor aklıma. Bu salak niyazi kendi kullandığı eldivende dnası bulunacağını düşünememiş olamaz. Onun laboratuvarındaydı bir süre, belki o ara bir işler karıştırmıştır. Ama o dayak sahnesi neydi bilmiyorum.
Bir de eldivende enginin kanı da var. Hani ılgaz atmış olsa o eldiveni, enginin kanı ne alaka? O gittiğinde ceset bile yoktu ortada.
Hahaha sonrada anladım zatenFragmana kızdım yavru sana değil
Yok hayır, delilleri bozmakla suçladılar ya Ceylin’i kurtarmak için. Cinayetle suçlanmıyor kızKız zaten sonradan gittin demiyor ki, cinayeti sen işledin diye suçluyorlar
Enginin kanı varsa cinayet şüphelisi olur kuzu, katil çıkmadı daha ortaya. Tehlikenin farkında değilsin sanırımYok hayır, delilleri bozmakla suçladılar ya Ceylin’i kurtarmak için. Cinayetle suçlanmıyor kız
Ama işte öyle iddia etti Yekta. Cinayet mahalline gidip karısını kurtarmak için 3. Kişi şüphesi yaratmak için eldiveni oraya ılgaz koydu dedi. Onun üzerine ondan dna örneği alındı. Alabilme sebebi de ılgazın oraya cinayet sonrası gitmiş olmasıydı zaten. Kimse de demedi ki eldivende enginin kanı bulundu o zaman katil olur o. Orayı saçmaladılar. Ceylin in katil olduğuna emin yekta.Enginin kanı varsa cinayet şüphelisi olur kuzu, katil çıkmadı daha ortaya. Tehlikenin farkında değilsin sanırım
Ha bir de cinayet saati Ilgaz polislerle birlikte ceylini arıyordu zaten. O şüpheli olamaz.Ama işte öyle iddia etti Yekta. Cinayet mahalline gidip karısını kurtarmak için 3. Kişi şüphesi yaratmak için eldiveni oraya ılgaz koydu dedi. Onun üzerine ondan dna örneği alındı. Alabilme sebebi de ılgazın oraya cinayet sonrası gitmiş olmasıydı zaten. Kimse de demedi ki eldivende enginin kanı bulundu o zaman katil olur o. Orayı saçmaladılar. Ceylin in katil olduğuna emin yekta.
Ooyyy balluummmTeşekkürler Aşkooooooo
Kuzum benimmmmnnnnOoyyy balluummm
Nasılsın bitanemmKuzum benimmmmnnnn
Yekta kesin bir haltlar karistiriyor ama ne? Ayy vallahi sinir oldum iyice. Dogurmadan su azmettirici kim öğreniriz inşallahAma işte öyle iddia etti Yekta. Cinayet mahalline gidip karısını kurtarmak için 3. Kişi şüphesi yaratmak için eldiveni oraya ılgaz koydu dedi. Onun üzerine ondan dna örneği alındı. Alabilme sebebi de ılgazın oraya cinayet sonrası gitmiş olmasıydı zaten. Kimse de demedi ki eldivende enginin kanı bulundu o zaman katil olur o. Orayı saçmaladılar. Ceylin in katil olduğuna emin yekta.