Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahasahah 40 yıl düşünsem halanın olabileceği hiç aklıma gelmezHala var ya, o çıkıyormuş
Hahahasahah 40 yıl düşünsem halanın olabileceği hiç aklıma gelmez
Babası olduğunu düşünmemizi istiyorlar ama bence değil, otopside ne zaman öldüğü ortaya çıkar. Engin ölürse de heyecan kalmaz. Hikaye nasıl devam edecek ki. Yada Engin ise bir süre Ceylin’in aklanması sürer çünkü çok zor ispat etmesi.
Ben de nefret ettim. Fragman da hiç açıklayıcı değil.Bence de aynen katılıyorum, enginin olmasını isterdim ama değildir
Aynen bir şey yok fragmanda. Sadece ben kocasiyim olayi var. Neyse en azindan ilgazin ceylinin yanında olduğunu öğrendik.Ben de nefret ettim. Fragman da hiç açıklayıcı değil.
Ilgaz hep ceylinin yanındaydi simsiyse hic birakmaz artıkAynen bir şey yok fragmanda. Sadece ben kocasiyim olayi var. Neyse en azindan ilgazin ceylinin yanında olduğunu öğrendik.
Hahahahh hakkaten bunlar nasıl savcı ya? Duruşmada falan görmüyoruz hiçbirini? İnsan iki duruşma sahnesi çeker, varsa yoksa erguvan ailesi...Ilgaz hep ceylinin yanındaydi simsiyse hic birakmaz artık
Başka ilgilendiği dosya neyim yok gerçi bir ara hastane anne kız olayına bakmıştı
Okadarıda uğraşmaylarr belkiiHahahahh hakkaten bunlar nasıl savcı ya? Duruşmada falan görmüyoruz hiçbirini? İnsan iki duruşma sahnesi çeker, varsa yoksa erguvan ailesi...
Galiba Hsk ilgazi erguvan ailesi için atamışHahahahh hakkaten bunlar nasıl savcı ya? Duruşmada falan görmüyoruz hiçbirini? İnsan iki duruşma sahnesi çeker, varsa yoksa erguvan ailesi...
Oyy kuzu sende izliyormuydun yargıyı bilseydim etiketlerdim senide hepJou ayy fragmanı izledin heralde canım ceylın çok kötüydü
2 3 bölümdür izliyorum aşkooOyy kuzu sende izliyormuydun yargıyı bilseydim etiketlerdim senide hep
Anladım tamam cano bundna sonra seni etiketlerim2 3 bölümdür izliyorum aşkoo
Etiketle canımAnladım tamam cano bundna sonra seni etiketlerim
Ahhahaha nerde acabaAaaa nerde millettt