- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Ben engin oldugunu zaten anlamıştım.
Bence şu kadında var bişeyler Şahver miydi neydi? Diziye boş boş kitap imzalasın diye gelmedi bence
Kesinlikle yekta hastanedeki engine sarilinca o pis siritisi gordum
pars olduğunu sanmıyorum ama yazar boş değil onda da var bişeylerBen engin oldugunu zaten anlamıştım.
Azmettirici yekta.
Ama yanında destekleyen supriz bir isim daha çıkacak bence bu isim pars savcım
Asla parscim yapmazBen engin oldugunu zaten anlamıştım.
Azmettirici yekta.
Ama yanında destekleyen supriz bir isim daha çıkacak bence bu isim pars savcım
bende ondan süpheleniyorum enginle ilgili de olabilir başka bir meselede olabilir ama bu zamana kadar kitap imzalayıp dağıtmaktan başka bişey yapmadı enginde başta böyle boş boş takılıyordu bak katil çıktı bu kadında da var bişeylerBence şu kadında var bişeyler Şahver miydi neydi? Diziye boş boş kitap imzalasın diye gelmedi bence
yekta itibari için oğlunu harcar mı harcar listenin başında o var zaten ama bu kadar kolay çözülür mü bilemedimKesinlikle yekta hastanedeki engine sarilinca o pis siritisi gordum
Ben sanmıyorum engin olduğunu niyese? Bu kadar çabuk kurtulamazlar daha 2.sezon gelecek. Engin olsa araba nerde?
Kesin var canımbende ondan süpheleniyorum enginle ilgili de olabilir başka bir meselede olabilir ama bu zamana kadar kitap imzalayıp dağıtmaktan başka bişey yapmadı enginde başta böyle boş boş takılıyordu bak katil çıktı bu kadında da var bişeyler
aynen dede suçu ceyline atmış olsa ılgazla arası olmadan bozulur bunu riske atmaz benceBence dede öldürdü desek suç ceyline kaldı ama dede niye ceyline atsın ki suçu?Yekta da olabilir ama yuh yani çocuğunu da öldürmez insan. Yine olmadık biri çıkar kesin.
yok ona daha var birsen dediyse doğrudur diye paylaştımAy fragman geldi sandım.Sayfa açılana kadar nabız tavan etti
Enginin teyzesi seda ya da başka sürpriz bir isim :) o kadında var bir sinsilik
Hepsinde var zaten bişey nevala Cüneyttende bişey çıkar yakında ilcey ve pars savcım masumEnginin teyzesi seda ya da başka sürpriz bir isim :) o kadında var bir sinsilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?