Yargı

Ya prison break mı bu dizi, sizce senarist böyle küçük oyunlar yapar mı bize, salak çünkü izleyici gerşzekalı djdjd çok sinirliyim uyuyyom
Hahahaha kız ters köşe yapmak da usta sema. Napalim biz de mantık yurutuyoruz

Babası cikmasin da, saçmalamasınlar lütfen.

Nasıl olacakmış o şüpheli diye gelecek bölüm ceylin icerde olur. Demir parmaklıklar ardından mı
Geçen hafta Ceylin babasının haksız yere hapis yattığını öğrendi Ilgazın babası yüzünden bu hafta fragmanda aşk sahneleri izledik ondan şeyettim

Yeni tahminlerle uyandım

Kaçmak için engin kendi kitabı çaldırıyor. Hastanede babası yardım ediyor kaçmaya, buraya kadar da tamam.
Ama, arabayla giderken bilerek arabasına çarpıyorlar (bence Miran yaptırıyor). Ceylin de öyle yaralanıyor.
Bide aklım şuna takıldı, teyze avukat geliyor ifadeye Parsin yanına, ondan sonrası yok acaba ceset o mu!?
Birde şöyle birșey var.
Șimdi nevayi almaya gelen sarışın avukat var ya, ona kapıda diyor ki 6 dan sonra daha iyiyim vs vs.. Bunun altından da Birsey çıkabilir

Reactions: Jou
Hmmm.
Sedayi öldüreceklerini sanmam ya. Ne geçecek ellerine? Bir de kim öldürecek?
Neva acaba açıklanmadigi için mi rahat, yoksa biriyle iş birliği mi yapti?
Kaza olayını ben de düşünmedim değil de, Ceylin niye tek uyandı? Acaba enginle arbade mi oldu?

Sadayi Yekta veya Miran öldürebilir.
Belki de ters köşe, engin arkasında iz bırakmamak için kendisi öldürdü teyzesini
Kaza da engini durdurup almak için yapıldı. Tabi ceylin yaralandı, ama engin bilerek öldürülmüş. Yani kaza üstüne birde kurşun yedi, gibi.

Sedanın öldüğünü düşünmüyorum diziye dahil oldu çünkü konuk oyuncu değil bildiğim kadarıyla.
Ya engin ceylini farketti bilerek bir yere çarptı ve babasının cesetinin yanına getirdi silahta ondaydı zaten.
Ya da biri arabaya bir şey yaptı kaza yaptılar enginle ceylin biraz sürüklendi biri gelip engini öldürdü silahıda ceyline verdi.
Serdar olduğunu düşünmüyorumhadi parasını alamadı diye öldürmüş olsun ama ceylin ne alaka ?
Merdan engini ortadan kaldırmak istemiş olabilir ama zaferle ceylinin bağlantısını biliyor mu buda var ?
Bir başka seçenek bunu yapan bunların dışında biri

Yemin ederim Sema bizi Sherlock yaptı
Ürettiğimiz teorilere bak
aynen bir bölüm izleme bir sürü şey kaçırıyorsun ılgaz savcım haftaya nasıl kötü olacak onu izlemekte ayrı zevkli ceylinciğini arayacak korkacak bulunca da kızar tabi kendi başına iş yaptı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…