Yardma ihtiyacm var :(

gerçekten de aynen öyle oldu haksız duruma düştüm..sanırım 1.si bana uyuyor :S bnmde çok hatalarım oldu ama hep onun davranışlarından oldum böyle artık pişmanlık fayda etmiyor...

çok teşekkürler aynen dediğin gibi şimdi ben o durumdayım şu üzüntüyü bi atlatabilsem belki de ilerde bende senin gibi düşüneceğim.zaten peşinden koştukça iyice kendini bişey sandı oysa kız olan bendm ama hep sevgimden kendimi mahvettim artık koşmuyorum ama onu yeterince yücelttim.çevremdeki herkes de senin gibi o sorunlu galiba diyor.eski sevgilisine de zaten böyle davrandığı için kız onu terketmiş bunu yazmayı unuttum..şimdi barışsak bile bu yine böyle olacak demekki..aklımdan atmam lazım

herkes öyle diyo zaten bu nasıl ilişki seven insan arar sorar bunun ilgilendiği yok.ama kendime yediremiyorum işte şimdi neden inandım...doğru aslnda uzak durmalıyım yoksa iyice kendimi kaybetcem yok yere değer mi sanki...düşünürken böyle düşünüyorum sizlerin yazdıklarını okudukça hak veriyorum doğru diyorum öyle olmalıyım filan ama bi zaman snra yine üzülüyorum sanırım ona inandığım için kendimden nefret ediyorum

işte o yüzden hiç güvenemedim.çok yer geziyo oysa ben hergünümü aynı geçiriyorum ama bana güven vermesi gerekirken kendisi bana hiç güvenmedi..senin için ben garantiyim senden ayrılamam seni çok seviyorum ama ben sana güvenmiyorum dedi hiçbişey yapmadığım halde

teşekkür ederim kızlar herkesin yazdığını okuyup okuyup kendimi teselli edecem çünkü bi zaman snra tekrar üzülüyorum.değmez biliyorum ama saplantı mı oldu nedir anlamıyorum... haklısın ben çok taviz verdim çok şımarttım şimdi de yaptğımı çekiyorum sanırım. bi şekilde unutmam lazım galiba..ama tek görmek istediğim şey şuan bana yalvarması inanın kabul etmeyeceğim ama o durumlara düşsün istiyorum çünkü bana haketmediğim çok şey yaşattı..sizce görebilir miyim ki o günleri

evt o beni kısıtlayınca çok bende ona öyle davrandım sessiz kalsam belki de anlardı yaptığını..siz karşılıklı güvenebilmişsiniz ne güzel Allah bozmasın ama olmadı işte bizde.arkadaşlarımı kısıtlamasaydı bende ona dokunmazdım ama o güvenemedikçe bende iyice abarttım sanırım..bundan snra zamana bırakmak için uğraşıcam yeterince üzdüm kendimi boşyere dimi teşekkür ederim yorumlarınız için...

senağlama ne diyebilirm ki haklısınız hepiniz yorumlarınızı okuyacağım onu düşünmeye başladığım an.çünkü buna gerçekten ihtiyacım var bi daha peşine düşmemek için..kendimi çok küçük düşürdüm karşısında..onun için basit bi aşktı bi heyecandı kabullenemedim bu durumu..offf yaa neden bende bu kadar basit bakamıyorum.. çok fazla sevgilim olmamasından mı acaba çok hatalar yaptım...şimdi yazdıklarınızı okuyunca kendi hatalarımı da daha çok anlıyorum ne gerek vardı..boşverebilseydim onu önemsemeseydim belki de şimdi o koşardı peşimden o arkadaşlarıyla gülüp eğlenirken ben hep ağladım offffff yaaaaa offfffffffffffffff senağlama kendme çok kızıyorum........................

Ah be güzelim, görsen ne olacak?

Basin göyemi erecek? Böyle intikam duygulari besleyerek en cok kendine zarar veriyorsun.,... o serefsize en güzel ceza önemsememektir....

Inanki unutacaksin, fakat daha cabuk unutmak varken, sürekli sana yaptiklarini düsünüp ne diye hayatini zehir ediyorsun??:1no2:

Bosver be güzelim....bir genc kizin duygularinla oynayan bir pislige zaten kendini layik görmemen lazim...:1closedeyes:

Lüften kendini daha fazla böyle gereksiz bir adam icin yipratma...:teselli:

cnm bak sende demişsin grçekten sevse sana zarar vermek istemez sana dediğim gibi bitir bu karmaşa ortamını ve kendine gel sirkelen tamam tatlım inan bu herşeyden çok iyi geliyor zaman da buna en büyük yardımcıa.s.

saolun kızlar teşekkür ederim desteğiniz için haklısınız aslında şu günlerimi snra çok arayacağım onun yüzünden berbat ettiğim günlerimi..sanki değer mi değmez ama işte aklımdan da kalbimden de atmam lazım onun umursadığı bile yok ben onu gözümde çok büyüttüm galiba ama yine de insanoğlu işte aslında onun yaptığını benim ona düşünmemem lazım ama yine de demeden geçemiyorum inş çok arar ben onu gerçekten çok sevmiştim kimse benim kadar çekmez galiba onu işte şu zaman bi çabuk geçse de unutsam olanları bu da tecrübe olarak kalsa artık daha dikkatli olacam böyle çabuk kapılmayacam sonra bizler acı çekiyoruz.. onlardan tek beklediğimiz bize yumuşak davranmaları önem vermeleri kırmamaları çok sevmeleri başka da ne bekliyoruz ki.. ama anlamıyolar işte anlayanı vardır mutlaka ama onlar da çok az... mafoldumben yazdıklarınızı okuyup soğutucam kendimi hep kötü yönlerini getircem aklıma

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra. 1ayı geçti sanırım yazmayalı. size en son bıraktığım mesajdan beri ne arandım ne soruldum.üstelik daha beter şeyler yaşadım. ve tamamen görüşmez olduk. üzüldüm falan ama alışmaya başlamıştım. ve karşıma beni gerçekten sevdiğine inandığım daha doğrusu yeni farkettiğim biri çıktı. o uzun zamandır benle ilgileniyordu ama ben bu sözde sevgili uğruna hiç kimselere yüz vermediğimden farkına varmamıştım. geçen hafta farkettim ve o da bir adım attı ve o zamandan beri birbirimizi tanıma aşamasındayız fakat şimdilik sorunsuz gidiyor. ve sevgisini gözlerinde görebilmek çok mutluluk veriyor yalnız bugün o size bahsettiğim şahıs ortaya çıktı tekrar. işyerimi aradı görüştük tersledim biraz hala sevdiğini duydum arkadaşlarından. msnlere ekledi filan. ama soğuttum kendimi geçen zamanda ve yeni birisiyle tanıştım. sizce doğru olan bu mudur? yenisi değer veriyor bana içten samimi birine benziyor iyice tanımam lazım tabi. ama askere gidecek 1 ay snra o kötü işte şimdi ne yapmalı? eskisine dönsem yine aynı şeyler olur yenisini tanımaya çalışmak en doğrusu belki de. çünkü her zaman için biten birşey tekrar başlasa da iflah olmuyor genelde :S

Eski eskidir guzelim, sen onune bak.
O herife sana bu kadar seyler yasatmasina ragmen hala nasil guvenebiliyorsun.
Hayirlisini dile, belkide bu zor gunlerde destegi bu yeni tanistigin kisiyle alicaksin belki o senin umudun olucak. Yavas yavas sende istiyorsan tani karsindakini beraber zmaan gecirin iyice taniyin birbirinize sonrasi allah kerim zaten.
Ama sakin o ilgi yoksunu herife ilgi verme sonra yine havalanir sana cektirir benden soylemesi, dengesizlere firsat verme. Sil at gecmisi onune bak benden tavsiye.

ya cnm bulmuşsun ne güzel sevgisi gözlerinden okunan birisini ne eskiye bakıyosun ki? Tamam o yeniyede hemen bel bağlama ama yinede eskiden çoook daha iydir ve onla devam et. At eskiyi. Bir daha hiç görüşme bile.

saolun kızlar hepiniz haklısınız yorumlarınızda. bir kez daha destek bulduğum için sizlere çok teşekkür ediyorum. yenisini tanımaya çalışacağım artık umarım bu da boş çıkmaz iyi birine benziyor şimdilik. beni üzecek kompleksli biri değil en azından. inşallah artık bir yara daha almam. çok sevgili değişmeyi bende istemezdim ama işte tanıdıkça bitiyor. umarım artık bu son durak olur

aman dikkat et cnm. Tekrar üzülmeni istemem. Herşey gönlünce olsun yaz bize arada oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…