arkadasım ılk once yasamıs oldugun sıkıntılardan dolayı uzuldugumu belırtmek ısterım.....ama erk ark ın ıle ılgılı yaptıgın arastrmalar senı haklı ıken haksız duruma dusurmus..yanı bole seyler yapmamaya ozen gostermek gerek..tmm.. merak ettın arastrdn ama bak bı sekılde ogrenmıs....bı erkek ılıskı kotu gıdıyorsa ılgısız davranr ve baska arayıslara gırer...ılıskı neden kotu gıderr(seven erkek ıcın),kız cok fazla dırdır edıyorsa,kız kıskanıyorsa,kız erkege müdahale etmeye calısıyorsa..........bırde cok ılgı de ters tepkı yapar.............eger bunları yapıosa bı kız ozmn erkek aldatr.(sıkıntıya gelemıolr cunku)
ıkıncı secenek olarak ıse,,,yanı aldatıyorsa ıkıncı neden,,sevmıyordur sevmemıstr....
ve bunu sen daha ıı anlar ve ılıskını sen daha ıı analız edebılırsn cnmm
cnm ben siteye az önce üye oldum yazın dikkatimi çekti akıl vermek diil ama okuduğum kdrıyla sorunlu bir insana benziyo ve sorunlu insanlar zamanla bizide sorunlu kendimizi tanınmıyacak hale getiriyo lise yıllarında bu tarz ne yaptığı belli olmayan bigün iyi bigün kötü bir erkek arkdşm vardı onun hareketlerini yorumlamaktan onun dengesiz tavırlarını anlamaktan bi baktımki bnm de dengem bozulmuş o yıllarda çok üzüldüğümü geceler boyu ağladığımı biliyorum ama noldu bitti ve şuan diyorumki delimiymişimde uğraşmışım.bence herşeyi oluruna bırak peşinden koşsanda bişi değişmeyecek o bildiğini okuyacaksa arkamdan koşuyo hala zevkini yaşatma bence ona bitek sorun aranızda yaşananlarCADIARZU aranızda yaşananların boyutuda şuan senin üzüntünü tetikleyen en büyük etkenlerden gerçekten işin zor canım ama bu dönem elbet geçecek ama bunun için bol sabır ve kendine güvenmeye ihtiyacın var
Valla güzelim sizin ilişkiye ilişki demek için noterden onaylı 1000 şahit gerekli.
Ne çarpık bir ilişki bu anlamadım. Güven yok, anlamak yok, dinlemek yok, yalan, dolan ise maşallah diz boyu olmuş.
Yazından seninde ruh halinin iyice yıprandığını gördüm. Bence bir an önce bu ilişkiyi bitirmeniz ikiniz açısındanda en iyisi olacaktır.
canim yaaa kendini bosu bosuna harab ediyorsun. bence o cocugun sevgisi hic inandirici gelmedi. canim ac gözünü yaaa birgün orda birgün burda. ne yapacagi belli mi olur yaaa:jeyyar: kimbilir nerde kimlerle ne yapio. kaldiki okadarda fazla bir arkadasliginiz sürmemis. nekadar üvenebilirsinkiii
Canim üzülerek söylüyorum...fakat bana öyle geliyorki senden hevesini aldi bu adam...
5 aydir beraber oldugun bir adamla sadece 1 ay iyi olup diger 4 ayi aglamakla üzülmekle gecirmenin baska hic bir acilimi yok benim icin...
O zaten seninle uzun vaadeli bir mutluluk düsünmüyordu muhtemelen...
Ayrica bence sende cok fazla taviz verdin..o kimki onun icin kalkip senelerdir arkadasin olan insanlari facebookundan msninden siliyorsun görüsmüyorsun...??
Sana beni rahat birak diyen adamdan hayir gelmez güzelim...lüften kendini toparla...
Canım öncel,kle gerçekten çok üzüldüm adına...ama bana kendini ve karşındakini çok yıpratmışsın gibi geldi sakın yanlış anlama bu seni yargılamak değil ama daha çok kısa bir zaman geçmesine rağmen çok fazla kısıtlama yapmışsınız birbirinize ve bu da boğmuş sizi.Kendini çok yıpratmışsın msn programları falan tatlım bırak zaten o seninse senindir sen bu tarz şeler yapma sağlığından olma bak sonuçta seni seviyorsa döner elbet döner...benim de 5 yıllık bir ilişkim var ve hala kendim de pek beceremesem de kıskançlık biraz dizginlenmeli.arkadaşları olduğunu ve olabileceğini hatta yaptığı işin onun mesleği olduğunu kabul etmelisin bence ve bir yanlışını görürsen gözünle eğer o zaman bence yapman gerekeni düşün.bizim de facebooklarımız var ve sevgilimde de bir sürü kız ekli ben de de erkek arkadaşlarım ekli ama bu onun beni sevmediği ya da benim onu sevmediğim anlamına gelmez.tam aksine biz bu insanlarla var olduk onlar arkadaşımız sadece bunu kabul edelim ...bence canım sen kendini çok üzmüşsün ortada onun sana kötü ve kaba davranması dışında kötü bişey yok sakin ol ve zamana bırak olayları...hatasını ve diğer kızlara laubaliliğini gördüğünde tavrını ona göre o an koy tatlım umarım yardımcı olabilmişimdir:1hug:
Sizin ilişkinizde elle tutulur ne varki bu kadar vazgeçilmez bu adam anlamadım gitti valla.
Güven desen yok, entrika çok, adamı zati anlatımınla karı budalası yapmışsın zaten, onca seneden beri tanıdığım dediğin arkadaşlarına 2 gülücüğe arkanı dönmüşsün söylemine göre...
Aşk bu kadar çabuk bulunan bir şey değil ki güzelim hele 2 hafta seninle çok ilgilendi araba kiraladı geldi vs. diye sana aşık mı oldu sandın ne yaptı ise kendini de mutlu etmek için yaptı sırf senin için değil. Zati sıkıyı görünce de rahat rahat, ferah ferah kalmak istemiş yorma kafanı değmez.
Böyle bir adamı neden arayıp, sorup üzerine düşüyorsun ki?
Sen böyle yaptıkça iyice kıymete bindirmiş kendini işte görsene.
Bırak allasen ya ne hali varsa görsün, arama sorma ilgilenme.
Muhtaç mısın sen ona?
Belli ki işte tekin bi ayak değil, sana uygun bir insan değil.
Bu ısrar neden?
Onurunuzu, gururunuzu bu kadar ayaklar altına aldırmayın nolur ya.
Yok sana o lafı yedirtecekmiş de, hakaretler, kötü sözler falan filan.
O kim oluyormuş ki anlayamadım ben, ne hakla?
3 gününüz iyi geçti diye sahibin mi oldu senin?
Ayrıca neden 1 aylık bir erkek yüzünden bütün arkadaşlarınızı silebiliyorsunuz bu kadar kolay hayatınızdan?
Aşk bu değil güzelim.
Sen yat kalk da çıkmış hayatımdan diye dua et, bırak peşini... senk koştukça küçülen sen olursun.
Aşk çok başka bir şey emin ol... kesinlikle senin yaşadığın şey değil.
bence bu adamı bırak artıka.s seni sevmediği apaaçık ortada çünkü diosunki benim kafama kendi girdi ve bişeyler yaşadık ondan sonra ters davranmaya başladı ondan sonrada sen gizli şeyler yapmışsın o da bunu öğrenince kızma sebepleri dahada arttı sebep olarak bunları sürdü önüne boşver unut gitsin neden çekesin seni boğan birini hayatı daha güzel yaşayabileceğin biri çıkacakken hayattaopuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlar herkesin yazdığını okuyup okuyup kendimi teselli edecem çünkü bi zaman snra tekrar üzülüyorum.değmez biliyorum ama saplantı mı oldu nedir anlamıyorum... haklısın ben çok taviz verdim çok şımarttım şimdi de yaptğımı çekiyorum sanırım. bi şekilde unutmam lazım galiba..ama tek görmek istediğim şey şuan bana yalvarması inanın kabul etmeyeceğim ama o durumlara düşsün istiyorum çünkü bana haketmediğim çok şey yaşattı..sizce görebilir miyim ki o günleri
cnm bak sende demişsin grçekten sevse sana zarar vermek istemez sana dediğim gibi bitir bu karmaşa ortamını ve kendine gel sirkelen tamam tatlım inan bu herşeyden çok iyi geliyor zaman da buna en büyük yardımcıa.s.yok hani düşündüğünüz kadar ileriye gidilecek türden bişey değil de ufak tefek bişeyler geçti aramızda ama ciddiydi başta benle bende onla öyle düşündüğüm için sorun olmaz diye düşündüm hep ama şimdi diyorum ki o yüzden mi uzaklaştı benden yani kusura bakmayın yazıyorum ama beni öpeceği zaman mesela karşı koysaydım acaba daha mı iyi olacaktım gözünde? ben karşı koymadım ona çok aşık olduğum için ama hakkımda mı yanlış düşündü acaba diye hep aklımda bu.beni hep yalan söylemelerle suçladı söylemediğim halde hep onu aldattığımı düşünür oldu filan baya karışık gerçekten :S o bana öyle oldukça bende hani beni yapmadığım şeylerle suçladığına göre kendi yapıyor herhalde diye peşine düştüm.şimdi diyorumki belki de ben onun gibi davranmasaydım daha iyi olurdu ama dayanamadım iştebaşta gerçekten sevdiğini düşünüyordum ama artık ümidimi kestim seven insan yapamaz bunları değil mi? bi unutabilsem işte sanki alay edilmiş gibi hissediyorum iyice duygularım yıprandı erkeklere güvenemez oldum gibi
Ah be güzelim, görsen ne olacak?
Basin göyemi erecek? Böyle intikam duygulari besleyerek en cok kendine zarar veriyorsun.,... o serefsize en güzel ceza önemsememektir....
Inanki unutacaksin, fakat daha cabuk unutmak varken, sürekli sana yaptiklarini düsünüp ne diye hayatini zehir ediyorsun??:1no2:
Bosver be güzelim....bir genc kizin duygularinla oynayan bir pislige zaten kendini layik görmemen lazim...:1closedeyes:
Lüften kendini daha fazla böyle gereksiz bir adam icin yipratma...:teselli:
cnm bak sende demişsin grçekten sevse sana zarar vermek istemez sana dediğim gibi bitir bu karmaşa ortamını ve kendine gel sirkelen tamam tatlım inan bu herşeyden çok iyi geliyor zaman da buna en büyük yardımcıa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?