:çok üzgünüm: merhaba kızlar bundan 5 ay önce biriyle tanıştım işyerine program için gelmişti işi dolayısıyla il il geziyordu benden 7 yaş büyüktü ve bana çok aşırı ilgiliydi böyle bir insanın olamayacağını düşünüyordum çok fazla güven veriyordu bana asla kimseyi sevemem derken çok fena aşık etti kendine fakat daha önce bi hayal kırıklığı yaşadığım için fazla bağlanmak istemedim ama o zorla hayatıma dahil etti kendini diyebilirim. 1 ay boyunca benim için herşeyi yaptı.iş için uzak yerlere de gitse beni görmek için araba bile kiralayıp geldi.en son geldiğinde 2 hafta benim bulunduğum şehirde sırf benim için kaldı işleri bahane gösterdi başkalarına zor durumlarda kaldı ama yine de çaktırmadı ve o uzun kalışında da aramızda az çok birşeyler geçti sevgimizin verdiği heyecan yüzünden karşı koyamadım ona.fakat nolduysa ondan sonra oldu.tekrar kendi şehirne döndü ilk hafta çok az değişme olsa da yine bana karşı iyiydi fakat çilem ondan sonraki hafta başladı ve 4 aydır bana yapmadığı eziyet söylemediği kötü söz kalmadı.üstelik çok da ilgisizdi.ilgisiz olduğu için geçmişini araştırmaya başladım eski sevgilisinin ortaya çıkmış olabileceğini düşünerek kıza ulaştım fakat böyle birşey yoktu kız başkasıylaydı hatta kız benle çok güzel konuştu bana çok iyi davrandı onla gerçekten alakam kalmadı dedi.bu beni rahatlattı tabi. ama nedenini bir türlü çözemiyordum dvranışlarının.bu arada benm işyerimden ortak tanıdığımız 2 kadın onla benm sevgili olduğumu bilmediği için ona resmen göz koymuşlardı o da onların ilgisini bildiği halde ve ben kaç kere samimi olma ilgileri var dediğim halde muhabbeti kesmedi.iş gereği görüşmek zorundaydı tamam ona asla kızmıyordum ama laubali konuşmalara şakalara ne gerek vardı.msnlerde yazışmalar filan artık sinirimden ölüyordum.gerçi o kadınlar ondan 3-5 yaş büyük insanlardı ama yine de hayatta ne olacağı belli olmadığı için hep şüphe içindeydim ve onları takip etmeye başladım kıskandığım için. msn konuşmalarını kaydedici bi program kurdum dayanamadım onlara çaktırmadan.onun ilgisizliği yüzünden ne yapacağımı şaşırdım.biliyorum iyi şeyler değildi yaptıklarım ama hakaretleri bağırmaları sinirlenmeleri beni kahrediyordu, beni her gece ağlattı. çok büyük kavgalar yaşandı ve sonunda eski sevgilisiyle görüştüğüm ortaya çıktı bi şekilde.bana onla görüştüğüm için saymadığı kalmadı.ayrıca kızla farklı bir msn adresinden konuştuğum için de suçluydum farklı farklı adresler alıyormuşum güvenmiyormuş falan filan. güvenmemesi gereken benim aslında çünkü davranışları ve çok yer gezmesi güven verici değildi artık.hastanelere bile gidiyordu program kurmak için.artık kafayı yiyecektm hastanede bir hemşireyle mi tanıştı aklına giren mi oldu diye düşünmekten sırtımda yaralar çıktı sıkıntıdan stresten. derken 2 hafta önce beni görmeye geldi sözde 2 gün kalacaktı fakat geldiği gün geri döndü yeğeninin sünnet düğününe gitmesi gerektiği herhalde yeni gelmişti aklına.bu yalan değil gerçekten vardı düğün biliyordum kesin olarak ama gelirken de bunu bilen insan neden 2 gün kalırım deyip de geleli daha 1 saat geçmemişken beni gördükten sonra geldiği gibi bu akşam döneyim dedi senin gönlünü yaptım yeğenimin de olsun dedi ne demek oluyordu bu? ya tabiki gitmeli ama 2 gün kalacağını söyleyip aniden gitme kararı alması sanki dalga geçmek gibiydi..zaten o günü zehir etti.onu ablam da tanıdığı için önce o da yanımızdaydı o gün, onun yanında bana çok ilgili davrandı fakat ablam bizi yalnız bıraktığında sanki bir yabancıydı.nedeni de benm yaptığım kıskançlıklar yüzündenmiş eski sevgilisiyle konuşmam yüzündenmiş bana ceza veriyormuş.sonra gitti o gün.ve o hafta bi konudan dolayı kavga çıktı bana söz verdiği bir şeyi geçerli sandığı bahaneleriyle kabul ettirmeye çalıştı ama ben affedemedim konu şu. kendisi benim facebook hesabımdan kız da olsa tüm arkadaşlarımı sildirdi 2-3 ay önce kıskançlığından, onun yaptığı suç olmadı da benim üniversiteden de arkadaşın olsa bi kız eklemeni istemiyorum demem sorun oldu tamam eklemem dedi ama amcaoğlunun sevgilisini ekledi.amcaoğlu askere giderken ona emanet etmiş yardıma ihtiyacı olursa yardım et falan.tamam kabul ama facebooktan mı yardım edecekti.bana söz verdiği halde böyle yapınca ben onun için kaç yıllık arkadaşlarımı silmişim onu kısıtlamamışım o beni kısıtlasa da ondan sadece erkek arkadaşların kalsın kız ekleme isteğinde bulunmuşum buna rağmen yaptığına bak diye düşününce alttan alamadım kavga ettik ve yeter artık beni rahat bırak dedi bende o lafa dayanamadım sonsuza kadar rahat bırakıyorum seni dedim ama ayrılıyoruz demediğim halde o buna herhalde pek meraklıydı ki öyle algıladı ve sana bu lafını yedirtecem diyip ayrıldı benden.yine aynı hafta ortak arkadaşlarımız da sevgili olduğumuzu öğrendi benm kendilerini kıskandığımı da anladılar ve ona sizin aşk meşk meseleleriniz yüzünden insanlar yıpranmak zorunda değil dediler msnden.o gece ağlamışlar da.yani onlarla arası bozuldu ben buna seviniyordum ama benle hala konuşmuyordu.ve görüşmeyeli 2 hafta oldu düşünebiliyormusunuz 2 haftadır görüşmüyoruz kalbim paramparça..buna sebep de sonsuza kadar rahat bırakıyorum seni dememdi.o lafını yedirteceğim sana dedi ve o zamandan beri ne yaptıysam bana hiçbir şekilde karşılık vermedi halbuki kendisi bana beni rahat bırak demişti bende sinirle öyle söyledim ama ben suçlu oldum.ne mesajlara cevap var ne msnden yazıyor.arada msnden siliyor ben üstüne gelince yakın davranmaya çalışınca, arada da geri alıyor beni takip ediyor.arasam açmıyor.yakın olmaya çalıştıkça benden daha da nefret eder gibi davranıyor.oysa o 1 ay ne kadar güzeldi.herşeyi kendisi bu hale getirdi bende ne yapacağımı şaşırıp bir sürü hata yaptım kabul ediyorum.ama bir daha geri geleceği umudumu da yitirdim artık.anlamadığım şey beni hiç mi sevmedi? benm için herşeyi göze alan o aşık neden şimdi bu kadar inatçı ve nefret dolu oldu? ve ben hala neden aptal gibi onu çok seviyorum aklımdan atamıyorum..ne yapmalıyım bu durumda? bana bir akıl verin nolur.her gece ağlıyorum 2 haftadır kendimde değilim...kafamı toplayamıyorum artık..sakinleştirici kullanıyorum ama artık o da faydasız gibi ara ara ağlama krizine giriyorum kimse avutamıyor hiçbirşey için gücüm de kalmamış gibi hissediyorum ilaçlardan herhalde aptal gibiyim..bir akıl verin nolur çok ihtiyacım var... senağlama