Onkoloji - Kanser ve Türevleri Yardm ltfen, evresinde Mide Kanserinden tedavi gren var m?

Miryem

Süüüüpriz bebiş
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.311
6
116
İstanbul
babam mide kanserinden ameliyat oldu hastalık karaciğere sıçradı ikinci ameliyatıda oldu bundan sonra neler olucak bilgi istiyorum

canım üzüleceğin şeyler soylemek zorundayım,
benimde babam aynen senin baban gibi bundan 2.5 yıl once mide amelıyatı oldu total gastrektomı+splenektomı yapıldı.sonra tedavi gördü tabiki.tedavsi bittikten sonra işine başladı gayet iyyidi.tabiki bu 4 ay boyunca neler çektı bılemezsin kemoterapi radyoterapi aldı çok zor şeyler çektiığni biliyorum.bnde sağlıkçı odluğum içi allaha şükür işlerimiz hep rast gitti.tanıdıklarım çoktu.ama tam 2 yıl sonra karaciğere met. yaptı yani yayıldı hele o donemler ne kadar zor anlatamam 10 gün sürdü bu dönem ve babamuı kaybettik.malesef karaciğere met.larda sağ kurtarım yokkkk:gitme:
üzülerek soyluyorum ama yok.babn neden bir daha operasyon geçriyor bunu anlayamadım.inş iyi olur diyeyim
kolay değil
geçmiş olsun cnm

2007 yılında midesinin tamamı alındı babamın şimdi karacigere metastaz yaptığını öğrendik ameliyat oldu durumu gayet iyi ama ya tekrar nüks edersemafoldumben

canım çok geçmiş olsun.benim babamda mide ca dan 2008 in ağustosunda ameliyat oldu.herşey iyi giderken şimdi akçiğerin de yeni nodüller görülmüş.kemoterapi verebiliriz diyorlar.salı günü belli olacak.Allah onlara ve bize yardım etsin.çook geçmiş olsun.Siz nerde tedavi oluyorsunuz? biz cerrahpaşa da tedavi görüyoruz.onkolog Fuat beyde

babamın midesinin hepsi alındı sizdede mi öyle yaptılar?

Son düzenleme:
evre 3 kötü canım benım babamnkıde evre 3 dü ama karacciğere met.olduğu için vefat etti.karaciğere met. olursa en fazla 6 ay yaşar demişlerdi banada

Allahım bize ve hastalarımıza yardım etsin.hepimize acil şifalar inş.Selin as canım sanada sabır diliyorum.bu konularda seninle hep karşılaşıyorum topicte.Ölüm allahın emri yanlız çekilen acılar ve elimizden hiçbirşey gelmemesi.gözümüzün önünde gün ve gün erimesi bizi mahvediyor.

akciger sıçaramadı şükredin inşallahda sıçramaz.. erken tanı erken müdahale hayat kurtarır bu hastalıkta.. herzaman.. Allah yardımcınız olsun...
bi akrabam mide kanserinden kadının midesinin yüzde 90 ı gitmişti... düşünün yüzde 10u temiz olan midenin yüzde 90 ı alındı.. herkez kadına ölecek diye bakılırken kadın senelerdir iyi ve kanseri yendi..
mide kendin kendine büyüyormuş.

selin as birşey soracağım.babam yaklaiık bir ay önce kontrol bt leri filan çekildi.onkologumuz izinde olduğundan anca bu hafta gösterebildik.Akçiğerle ilgili yeni nodüller görüldü diye bir şey var raporda.Cerrahımıza o zaman gösterdiğimizde önemli diiil demişti.ama şimdi onkoloji doktorumuz gelsin büyük bir ihtimalle komo vereceğim demiş.akçiğere met. oluyormu mide ca da.cevaplarsan sevinirm.

birde doktorumuza ulaşmakta çok sıkıntı çekiyoruz yaaa.adam ya seminerde ya tatilde ya bilmem nerde.haftanın 3 günü hastanede yok yada yok diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…