Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım üzüleceğin şeyler soylemek zorundayım,
benimde babam aynen senin baban gibi bundan 2.5 yıl once mide amelıyatı oldu total gastrektomı+splenektomı yapıldı.sonra tedavi gördü tabiki.tedavsi bittikten sonra işine başladı gayet iyyidi.tabiki bu 4 ay boyunca neler çektı bılemezsin kemoterapi radyoterapi aldı çok zor şeyler çektiığni biliyorum.bnde sağlıkçı odluğum içi allaha şükür işlerimiz hep rast gitti.tanıdıklarım çoktu.ama tam 2 yıl sonra karaciğere met. yaptı yani yayıldı hele o donemler ne kadar zor anlatamam 10 gün sürdü bu dönem ve babamuı kaybettik.malesef karaciğere met.larda sağ kurtarım yokkkk:gitme:
üzülerek soyluyorum ama yok.babn neden bir daha operasyon geçriyor bunu anlayamadım.inş iyi olur diyeyim
kolay değil
geçmiş olsun cnm
canım çok geçmiş olsun.benim babamda mide ca dan 2008 in ağustosunda ameliyat oldu.herşey iyi giderken şimdi akçiğerin de yeni nodüller görülmüş.kemoterapi verebiliriz diyorlar.salı günü belli olacak.Allah onlara ve bize yardım etsin.çook geçmiş olsun.Siz nerde tedavi oluyorsunuz? biz cerrahpaşa da tedavi görüyoruz.onkolog Fuat beyde