- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
5 sene evvel babamı kalpten kaybbetim..ve babaannem kucağımda öldü kalpten..ama nie son 6 aydan beri böleyim..niye o zaman değil
Arkadaşlar ...
Benim derdim sıkıntım hergün ölüp ölüp dirilmem..hergün ölceğim düşüncesi yaşıyorum..
aslında herkes birgün ölcek..ölmektende değil korkum..yok arkamda borç bırakcam ,yok günahlarımdan azap görcem..yok anneme ne olcak..nefes alamıyorum..kalbime bir ağrı saplanıyor..sizce durumum psikiyatrilikmi ne yapmam gerek??
tşkler
kısa zamandır mı böyyle yoksa uzun zamandırmı?
eğer uzun zamansa bence bi doktora git demekki geçici bi korku yaşamamışsın cnm..tedavi olarak atlatabilirsin..
canım çoooooooooooooook geçmiş olsun. Benim sana tavsiyem bi psikolog a görün. Arkadaşlar bahsetmişler zaten. Psikiyatrist hap veriyo uyuşuk uyuşuk geziyosun. Psikolog daha çok terapi ve konuşarak sorununu halleder. Kesinlikle terapi ilaçtan çok daha etkili. Allah yardımcın olsun.
Arkadaşlar ,,
Ramazan geldi ibadetlerime başladım..ve bu illetten beni hergün öldürüp dirilten illetten kurtuldum..Meğerse ilacım namaz ve duaymış..Şİmdi ölsem bile gam yemem..İnşallaheskiye dönmem böyle devam eder...
Herkesi çok öpüyorum..Allah yar ve yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?