• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm ederseniz duacnzm...

canım en yakın arkadasım da oluyorum deyıp duruyordu.gece doktora goturuyoduk cunku olucem cabuk dıyordu.doktor panık atak teshısı koydu.yıne de bır doktora gorun ve dualarını eksık etme

Arkadaşlar ...

Benim derdim sıkıntım hergün ölüp ölüp dirilmem..hergün ölceğim düşüncesi yaşıyorum..
aslında herkes birgün ölcek..ölmektende değil korkum..yok arkamda borç bırakcam ,yok günahlarımdan azap görcem..yok anneme ne olcak..nefes alamıyorum..kalbime bir ağrı saplanıyor..sizce durumum psikiyatrilikmi ne yapmam gerek??

tşkler

panik atak olmuşsun sen bence bi dr a git canım

canım bence bir doktora görünmekte fayda var

sana ilacı kendi bedenine göre ayarlıyor dr ağır geleni vermiyor zaten

hemen hemen herkes bu korkuları yaşar fakat çok derinlere inmeye başladığında

kendine zarar vermeye başlıyorsun

kendine verdiğin zararla beraber en yakınındakilere de veriyorsun

korkuların artık öyle bir hale geliyorki zarar göreceğini düşündüğün kişileri sıkmaya incitmeye başlıyor

ve korumaya çalıştığımıza biz kendimiz zarar vermeye başlıyoruz

en iyisi tedavi olmak geciktirmeden hemde

kısa zamandır mı böyyle yoksa uzun zamandırmı?
eğer uzun zamansa bence bi doktora git demekki geçici bi korku yaşamamışsın cnm..tedavi olarak atlatabilirsin..

canım çoooooooooooooook geçmiş olsun. benim sana tavsiyem bi psikolog a görün. arkadaşlar bahsetmişler zaten. psikiyatrist hap veriyo uyuşuk uyuşuk geziyosun. psikolog daha çok terapi ve konuşarak sorununu halleder. kesinlikle terapi ilaçtan çok daha etkili. Allah yardımcın olsun.

canım çoooooooooooooook geçmiş olsun. Benim sana tavsiyem bi psikolog a görün. Arkadaşlar bahsetmişler zaten. Psikiyatrist hap veriyo uyuşuk uyuşuk geziyosun. Psikolog daha çok terapi ve konuşarak sorununu halleder. Kesinlikle terapi ilaçtan çok daha etkili. Allah yardımcın olsun.

allah razı olsun canım..aynen öle yapcam

ben de yaşadım aynı sorunu hatta daha beterini.ilk gitmen gereken kesinlikle psikiyatr.daha sonra psikolog.ALLAH şifanı verrsin inş

Ben psikoloji 4. sınıf öğrencisiyim ve kesinlikle bir doktora gitmelisin diye düşünüyorum,fazla ince düşünme ve kendini dinleme,oyalanacak bir şeyler bulmaya çalış ve geçicek bir rahatsızlık olduğunu bil şimdiden geçmiş olsun cnm..

canım bence namaza başla bol bol tesbih çek mübarek ramazan geldi nasıl rahatladığını hissedeceksin çünki seninki vesvese başka bişey değil bendede olmuştu eskiden allaha sığın geçicek aklına geldimi ayetel kürsi oku şeytana yenik düşme allah yatdımcın olsun canım

Bi uzmandan yardım al kesinlikle.Ve bol bol dua et,iyi olmayı iste mutlaka senı rahatlatacaktır.
Sevdiğin ınsanlarla gez dolaş tabi aynı düşüncelere saplı kalma tatlım.
iyi olursan inş.

benim ablamda bu hastalıga yakalanmıstı hergün cocuklarını birine emanet ederdi yarın ölecekmiş gibi yasardı zar zor ikna ettik doktora götürdük tedavi gördü hiçte kullandıgı ilaçlar uyusturmadı işede gitti,arabada kullandı ve şimdi cok rahat neden cekmişim onları cocuklarımada yansıttım diye çok pişman oldu 8 ay falan kullandı ilaçlarını bence hiç durma hemen doktora git

canımmm hepimizde var ölüm korkusu çok şükür cenaze gördüğümüzde annem ordaki bi çok insan rahmetliye değil kendi ölümlerine ağlar kızım derdi.bence çok haklı ne kadar güzel ki sen içinde Allah korkusu ölüm korkusu taşıyorsun bunu hiç umursamadan yaşayan o kadar çok insan var ki bence bu korku içindeyken dua et her zaman bu gün ölecekmiş gibi yaşayıp hiç ölmeyecekmiş gibi hayaller kur borçlarını kapamaya çalış en başta

Arkadaşlar ,,

Ramazan geldi ibadetlerime başladım..ve bu illetten beni hergün öldürüp dirilten illetten kurtuldum..Meğerse ilacım namaz ve duaymış..Şımdi ölsem bile gam yemem..ınşallaheskiye dönmem böyle devam eder...

Herkesi çok öpüyorum..Allah yar ve yardımcımız olsun...

sende panikatak var bitanem doktora gitmelisin ve dua işine yarar peygamberimiz dua ile fen ilmini harmanlayarak tedavi edin demiş namaz inanç psikolojik tedavilerde çok işe yarıyor meditasyon özelliği var.geçmiş olsun.korku krizi geldiğinde rahat biryere uzan kanını şişirerek nefes al diyaframını çalıştır mümkün olduğunca nefesini kontrol altına almaya çalış yavaş ve derin nefes al rahatlarsın...ama psikoloğa mutlaka git..

Arkadaşlar ,,

Ramazan geldi ibadetlerime başladım..ve bu illetten beni hergün öldürüp dirilten illetten kurtuldum..Meğerse ilacım namaz ve duaymış..Şİmdi ölsem bile gam yemem..İnşallaheskiye dönmem böyle devam eder...

Herkesi çok öpüyorum..Allah yar ve yardımcımız olsun...

Selam ,
Derdi veren de dermanı veren de Allah'tır.Allah'a sığının önce herşeyi ondan isteyin.Sonra da hekimlerimize güvenin.Dualarını ve namazını ramazan olmasa da asla bırakma.Ben ne zaman dualarıma başladım.Yüce rabbim işimi gücümü hep rast getirdi.Allah'a şükürler olsun.:Saruboceq:
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back