• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm ederseniz duacnzm...

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
42
İstanbul
Arkadaşlar ...

Benim derdim sıkıntım hergün ölüp ölüp dirilmem..hergün ölceğim düşüncesi yaşıyorum..
aslında herkes birgün ölcek..ölmektende değil korkum..yok arkamda borç bırakcam ,yok günahlarımdan azap görcem..yok anneme ne olcak..nefes alamıyorum..kalbime bir ağrı saplanıyor..sizce durumum psikiyatrilikmi ne yapmam gerek??

tşkler

Yaşadığın ruh hali sana hayatı zindan ediyorsa mutlaka psikolojik bir rahatsızlıktır,bence biran önce bir psikiyatriste görün arkadaşım..

canım bence de bir psikoloğa görün.sürekli dua et.allah yardımcın olsun.

bu duygular malesef hic normal degil...
bencede en yakin zamanda bir psikologa görün canim.opuyorumnanaktan

canım psikiyatr hap verir.psikolog hap vermez,terapi uygular.gerek görürse ilaçlı tedavi için psikiyatra gönderir.

canım yazdıkların bana panik atak hastalığını hatırlattı. bence seni çok etkiliyorsa doktora git. aslında herkes ölümden korkar. çünkü gizemli bişey....toprağın altına giriyosun. bir boşluk düşündüğümüzde. ama oradada bir alem var ne kadar aklımız almasada... herkes ölecek.... bir de sana güne 16 defa Ya Hafiz(c.c) ismi şerifini okumanı tavsiye ederim...Allah şifa versin

canim bendede buna benzer bir sorun vardi subat ayindan beri destek aliyor bana bir ilac verdi fakat ben yurtdisindayim bu bitkisel bisey yani vitamin gibi bende kimya okuyorum ve icindekileri az cok artik ayirt edebiliyorum bana iyi geldi damla zaten ve duzenli olarak terapiye gidiyorum kesinlikle butcene uygun olan bir terapis bul ve git cok alakasiz birseyden bile bu korku olabiliyor ben sorunun nerden kaynaklandigini buldum fakat henuz tam uzerimden atamadim ama geceleri uykudan uyanip olucem korkusu ve neler olcak sonra diye dusunup aglama krizlerine giriyordum o yuzden simdi daha iyiyim ayrica sana tavsiyem sosyal cevreni genisletebiliyorsan kendine keisnlikle kural koy haftada en az 2 kez bir isle mesgul nol sinema spor arkaadsla bulusma gibi

panik atak gibi degil tam bence buarada seninki olumden degil daha cok oldukten sonra oalcaklardan korkmak oldugu icin panik ataktan ayriliyor tabi ben uzman degilim ama okuduklarimdan oyle hjatirliyorum

canım yazdıkların bana panik atak hastalığını hatırlattı. Bence seni çok etkiliyorsa doktora git. Aslında herkes ölümden korkar. çünkü gizemli bişey....toprağın altına giriyosun. Bir boşluk düşündüğümüzde. Ama oradada bir alem var ne kadar aklımız almasada... Herkes ölecek.... Bir de sana güne 16 defa ya hafiz(c.c) ismi şerifini okumanı tavsiye ederim...allah şifa versin

allah razı olsun dua ediyorum zaten ve rahatlıyorum aslında bir süre..
Tam panik hastası değilim çünkü a<şırı kötü durum yok bende..

canım burdan sana teşhis koymamız çok zor.psikolog tıp okumaz,konuşarak terapi ile seni yönlendirir,ilaç yazamaz . psikiyatr ise tıp mezunu olup ,ilaç yazma yetkisine sahiptir.sen bence önce psikoloğa bir git,o seni gerekli görürse psikiyatra gönderir.

canim bendede buna benzer bir sorun vardi subat ayindan beri destek aliyor bana bir ilac verdi fakat ben yurtdisindayim bu bitkisel bisey yani vitamin gibi bende kimya okuyorum ve icindekileri az cok artik ayirt edebiliyorum bana iyi geldi damla zaten ve duzenli olarak terapiye gidiyorum kesinlikle butcene uygun olan bir terapis bul ve git cok alakasiz birseyden bile bu korku olabiliyor ben sorunun nerden kaynaklandigini buldum fakat henuz tam uzerimden atamadim ama geceleri uykudan uyanip olucem korkusu ve neler olcak sonra diye dusunup aglama krizlerine giriyordum o yuzden simdi daha iyiyim ayrica sana tavsiyem sosyal cevreni genisletebiliyorsan kendine keisnlikle kural koy haftada en az 2 kez bir isle mesgul nol sinema spor arkaadsla bulusma gibi

canım yaşadıklarımız aynı hemen hemen..mesela başıma ağrı girdiğinde karnım ağrıdığında hatta gecenlerde elimi korkunç şekilde parçalandı dikişler atıldı..kan kaybettim..ama en ufak korku duymadım.cesaretim var çok yukseklerden paraşütle atlıyorum..ama şu kalbim azıcık tıkladığında yadasıkıştığında işte o an bitiyorum..halsiz düşüyorum..anlatabildim mi

GıtmedıĞım kalp doktoru kalmadı.hatta bır tanesı en saĞlam yerın kalbın dedı.pekı bu kalp nıe bazen tuhaf atıp bazen batıyor..sızdede oluyormu?

canım yaşadıklarımız aynı hemen hemen..mesela başıma ağrı girdiğinde karnım ağrıdığında hatta gecenlerde elimi korkunç şekilde parçalandı dikişler atıldı..kan kaybettim..ama en ufak korku duymadım.cesaretim var çok yukseklerden paraşütle atlıyorum..ama şu kalbim azıcık tıkladığında yadasıkıştığında işte o an bitiyorum..halsiz düşüyorum..anlatabildim mi

Evet cok iyi anliyorum seni ben dedigim gibi subattan beri gidiyorum yalniz psikologa gidiyorum bana verilen ilac recetesiz eger bununla ilerleme kaydetmeseydim pisikyatra yonlendirecekti ama suanda gerek duymadi psikologum yalniz eger gercekten gidiceksen turkiyedeki psikologlari iyi arastirmani tavsiye ederim.

evet cok iyi anliyorum seni ben dedigim gibi subattan beri gidiyorum yalniz psikologa gidiyorum bana verilen ilac recetesiz eger bununla ilerleme kaydetmeseydim pisikyatra yonlendirecekti ama suanda gerek duymadi psikologum yalniz eger gercekten gidiceksen turkiyedeki psikologlari iyi arastirmani tavsiye ederim.

tamam canım çok tşklerrr

aslına bakarsan hepimizin an gelipte düşündüğü şey hepimizi belkide bi an olsun başka yerlere götürebilen bişi...ama buna gördüğümüz ya da duyduğumuz bi olay sebep olabiliyo..yani bu sende ne şekilde belirdi son zamanlarda bişilerden etkilenmiş olabilirmisin???

aslına bakarsan hepimizin an gelipte düşündüğü şey hepimizi belkide bi an olsun başka yerlere götürebilen bişi...ama buna gördüğümüz ya da duyduğumuz bi olay sebep olabiliyo..yani bu sende ne şekilde belirdi son zamanlarda bişilerden etkilenmiş olabilirmisin???

5 sene evvel babamı kalpten kaybbetim..ve babaannem kucağımda öldü kalpten..ama nie son 6 aydan beri böleyim..niye o zaman değil

Back