• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YardimTopuk kani ve kistik fibrozis

kelebek1981

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
61
10
288
Arkadaslar 23 gunluk bir bebegim var hastaneden 2 kere topuk kani alindi ancak dun saglik ocagindan arayarak 3.topuk kanini verdik arastirmalarim sonucu 2015 yilinin ocak ayindan itibaren kistik fibrozis genin arastirmalari yapilmis bebegimin ilk olcumu 24.99 ikinci olcum 106.25 gelmis ikinci olcum yuksek oldugu icin 3.kez kan alinmis hastaligi arastirinca caresi olmayan bir gen hastaligi ve yasam kalitesi dusuk diye yaziyor ve bir kac kisinin sonuclari benim gibi cikip 3.dusmus bir doktora sordugumda duser saglik ocagida duser yaziyor hatta kadinlar kulubunde konu var o kisininkide dusmus cok tereddutteyim bana yardim edin Allah evlatlarimizi korusun.

Kendim sordum kendim cevaplayayim en azindan okuyanlara yardimci olur. Deger dustu korkmayin dusecek inanin dua edin

Kendim sordum kendim cevaplayayim en azindan okuyanlara yardimci olur. Deger dustu korkmayin dusecek inanin dua edin
....Benim de bebeğim 8 haftalık hastane de kan değerleri iyi demişti bebek hemşiresi ama daha sonra eve mektup göndermişler tekrar kan alınması gerekli diye.Bizde yaptırıp yolladık. Üç gün sonra da tekrar göndermişler mutlaka ter testi yaptırıp sonucu bile bildirin diye çok endişeli ve üzüntülüyüm salı günü randevumuz var lütfen okuyanlar dua etsin kesin tedavisi olmayan bir hastalıkmış. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.

Merhaba 1 aylik bebeğımde 2.topuk kaninda değer yüksek çıkmış tekrar kan verdik takibimizi yapan çocuk doktoru kesinlikle yoktur böyle bi durum dedi ama tahlilin sonucu gelene kadar zaman nasıl geçer bilmiyorum

Merhaba 1 aylik bebeğımde 2.topuk kaninda değer yüksek çıkmış tekrar kan verdik takibimizi yapan çocuk doktoru kesinlikle yoktur böyle bi durum dedi ama tahlilin sonucu gelene kadar zaman nasıl geçer bilmiyorum
Endişe etme tahlillerin sonucu temiz çıkacak Allahın izniyle. Bizimkiside temiz çıkmıştı

Back
X