- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah dediginiz gibi olur cunku ilk defa boyle bi durumla karsilastim.insan ister istemez kafasina takiyorlütfen endişe etme boyle durumlar olabılıyor birşey olduğunu sanmıyorum bir değer tek başına bırşey ıfade etmez
Insallah dediginiz gibi olur cunku ilk defa boyle bi durumla karsilastim.insan ister istemez kafasina takiyor
Arastirdigima gore anne veya babadan birinde tasiyicilik varsa bebek 12 haftalikken bi test varmis yapiliyormus eger varsa ailenin istegine gore gebelik sonlandiriliyormusbirşey soracam ama kusuruma bakmazsın umarım merak ettim sadece ,
gebelık sırasında fark edilmiyormuymuş bu rahatsızlık
çok özür dilerim tekrardan
Arastirdigima gore anne veya babadan birinde tasiyicilik varsa bebek 12 haftalikken bi test varmis yapiliyormus eger varsa ailenin istegine gore gebelik sonlandiriliyormus
Öncelikle inşallah çıkmaz ama kendinizi paralamayın. Bir tanıdığın kızında vardı, uygun yiyecekler yerdi, diğer çocuklardan hiçbir farkı yoktu. Şimdi üniversiteyi bile bitirdi, hastalığı da büyüdükçe düzeldi.
[/QUOT
Insallah.tesekkurlergörmemişe duymamışa dönersin inşallah canım
Aynen insallah cikmaz.iste benim diger cocuklarim biseyler yerken onun yiyemeyecegini dusunmek beni mahvediyor.Öncelikle inşallah çıkmaz ama kendinizi paralamayın. Bir tanıdığın kızında vardı, uygun yiyecekler yerdi, diğer çocuklardan hiçbir farkı yoktu. Şimdi üniversiteyi bile bitirdi, hastalığı da büyüdükçe düzeldi.
Insallah.tesekkur ederim duaniz icin.Çok güzel haberler alırsınız inşallah. Allah şifasını versin. Minik meleğinize ve size şimdiden geçmiş olsun. Moralinizi yüksek tutun lütfen.
Gerçekten bunun için gebelik mi sonlandiriyorlarmisArastirdigima gore anne veya babadan birinde tasiyicilik varsa bebek 12 haftalikken bi test varmis yapiliyormus eger varsa ailenin istegine gore gebelik sonlandiriliyormus
Şimdi lohusasiniz, hassasıniz anlıyorum ama ola ki çıkarsa da böyle düşünmeyin nolur.Aynen insallah cikmaz.iste benim diger cocuklarim biseyler yerken onun yiyemeyecegini dusunmek beni mahvediyor.
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icinŞimdi lohusasiniz, hassasıniz anlıyorum ama ola ki çıkarsa da böyle düşünmeyin nolur.
Bakin benim oğlumda da gıda alerjisi vardı, daha altı aylıkken çıktı, mama vermeyim diye ben diyet yaptım, sadece inanın pilav, zeytin ve soğan gibi üç beş çeşit gıda yedim.
Büyüdükçe de bu diyeti ona uyguladık, şükürler olsun ki geçti, vücut alıştı.
Ama alismayadabilirdi..
İnşallah iyi haberler alın.
Tesekkur ederim insallah bizimkinde de hata payi vardir.emziriyorum doktor mama da ver dedi ama ben vermiyorum anne sutu sariligi dendi bizetopuk kanı bildiğim kadarıyla 3. defa bile tekrarlanıyor ilki bozuk çıkınca.hata payı oluyor çünkü o testin.içinizi ferah tutun, sütünüz kesilmesin bol bol emzirin sarılığa birebir.
Insallah.duaniz icin tesekkur ederimRabbim şafi adıyla şifa versin. Insallah güzel haberler alırsın.
Bir sitede oyle yaziyordu artik ne kadar dogru bilemiyorum.dusunun okumadigim site ve yorum kalmadi bu topuk kani hastaliklariyla ilgiliGerçekten bunun için gebelik mi sonlandiriyorlarmis
Şok oldum, çünkü bu tedavisi olan bir rahatsızlık.
Bir engellilik bile söz konusu değil ki.
İnşallah sonuçlarınız iyi gelir, gelmezse de kalbinizi bozmayın, sonuçta tedavisi var
HaklısınAynen insallah cikmaz.iste benim diger cocuklarim biseyler yerken onun yiyemeyecegini dusunmek beni mahvediyor.