• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidogan Bebegim ve Sorunlar

Inşallah aranmamışsınızdır. Ama emin olun sıkıntı cikmayacak. Ben de erken dogum yaptım. 32 haftalık. Hastanedeyken topuk kanı alındı. Bizde arandık fenilketanuri yüksek diye. Biz arayıp öğrenmiştik sonucu. Çok şükür değeri normale dönmüştü. Prematüre bebeklerde bu değer yüksek çıkabiliyormuş. Çünkü kuvezde tam beslenemiyorlar ilk zamanlar. Zaten prematurelerde 10 ya da 15.gün alınmalıymış
Yok daha aranmadim insallah ta aranmam.dediginiz gibi bebek hem kucuk hemde yeterli beslenemeden kan alindigi icin sonuc yuksek cikmis olabilir. 🙏

Yok aramadilar dedigin gibi hersey yolunda.tesekkurler bu arada sordugun icin.ama hâlâ icimde bi korku var her an arayacaklar diye

yok artık aramazlar allahın izniyle inşallahhh ,
bir küçük çocuk sevindir lürfen , çocugunun sadakası olsun allah kabul etsin inşallah
sağlıkla kalın :-):-)

Oncelikle endiseniz normal.Ayni sureci biz de yasadik.34 hafra uyumlu dogdu ikizlerim.Biri 11 gun yogun bakimda kaldi.Beni de aradilar.Bizim biyotinaz degerimiz dusuk cikti.Sizi hemen bulundugunuz sehrin fakultesinin cocuk metabolizma bolumune yonlendiricekler.Bende cok dua etmistim 10 gun icinde insallah aramazlar diye 9.gun aramislardi.Su anda takipteyiz biz.Degerimizle ilgili bir vitamin kullaniyoruz.Hatta yakin bir zamanda gidicez kontrole.Degeriniz cok mu dusuk ? Saglik ocagi vermidtir o raporu size
Sizin raporunuz nasıl çıktı acaba

Oncelikle herkese merhaba.Yeni uye oldum.Gelelim konuma: 20 gun once 35 haftalik erken dogum yaptim.Bebegim dogdugunda asiri zorlanmadan yuzu mosmor dogdu gorunce cok korktum insallah dogum lekesi degildir diye cunku vucudu beyaz yuzu siyah ve mor karisimi bir renkti.Sonra sarilik cikti 3 gun fototerapi aldi dussun diye 4 gun hastanede yattik.eve geldik cok sukur hersey iyiye gidiyor bebegin yuzu gitgide aciliyor derken tekrar sariligi yukseldi ve biz 2 gece daha isik tedavisi aldik.Gelelim asil sorunuma, yaklasik 1 hafta once saglik ocagi aradi topuk kaninda fenilketonuri degeri yuksek cikmis diye tekrar kan verdik.o gunden beri gozume uyku girmiyor.sirf sutum kesilmesin diye biseyler yiyip iciyorum.Gunlerdir dua ediyorum insallah hemsire aramaz diye.ne olur kizlar bana da dua edin sonucu temiz ciksin diye.son olarak topuk kani kac gunde sonuclaniyor bilen arkadaslar yardimci olabilir mi? Simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim
Öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah'ım şafi ismiyle şifalar versin inşallah güzel sevindirici hayırlı haberler alın Rabbim yar ve yardımcınız olsun Mesleğinizi size bağışlasın. Amin

Back