- 18 Ağustos 2016
- 41
- 5
- 1
- Konu Sahibi Zozan121902007
Kızlar kafayı yıyecem yarın cok önemli bir randevum var ben kagıt bulamıyorummmmm nereye baktıysam yok Hemde özenerek sakladım cıldıracammmm evi alt ust ettım yıne yok;(((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o , ibrahim ethem gömleği keten bulursam kaybımı okuyacağım ruhuna fatiha değil miydiEthem dede, ethem dede gömleği keten dede, kayıp randevu kağıdımı bulam, kapı arkasında sana kırk göbek atam dede!![]()
Can'ım sorun olan da tüm evraklar var o yok hepsı Bır arada idi daha dün gordum ve bugun yok of ya;(Eve girdiğinde kağıdı elinde hatırladığın ilk an neresiyse oraya git gözlerini kapat.
Düşün tekrardan geri al filmi.
öyle bir versiyonu da varmış demekYa o , ibrahim ethem gömleği keten bulursam kaybımı okuyacağım ruhuna fatiha değil miydi
Hay töbe töbe gece gece korktum he.
Katlamış mıydınız? Kitaplarınızın içine bakın belki kırışmasın diye içine koymuşsunuzdur.Ya rabbım ya ne kadar anlayışsız insan var kızlar en cok nereye saklar dıye akıl alıyım dedım yorum yapmak zorunda degılsınız