• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIMMM

blabla1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
11
7
1
34
Merhaba sevgili Hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Özellikle bebekli ve çocuklu annelere.
Bursada Bebek , çocuk oyun cafesi açmayı düşünüyorum siz anneler ne gibi etkinlik ,aktivite isterdiniz?
Bana fikir konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim

Cocugumla birlikte dansedebilsek mesela cocuk zumbasi tarzinda biseyler,hosuma giderdi heralde.. anneler cocuklar dansetse..
Yada her hafta yarismalar duzenlenebilir. Ama bebekler icin kisitli zaten aktiviteler :)

Gymboree diye bir olay var ya onu copy paste edin. Ana fikir fiziksel aktivite, oyun, müzik, dans.

Merhaba sevgili Hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Özellikle bebekli ve çocuklu annelere.
Bursada Bebek , çocuk oyun cafesi açmayı düşünüyorum siz anneler ne gibi etkinlik ,aktivite isterdiniz?
Bursa da ne tarafta açmayı düşünüyorsunuz ?
Muhit önemli bu gibi işlerde

Pek tutulacağını sanmıyorum çoğu kişi tercih etmez

Neden etmesin?
Hem üye iş hayatına atılmış olur hem de çocuğuyla eğlenceli zaman geçirmek isteyen anneler için güzrl bir değişiklik olur.

Konu sahibesi harika bir şey bu.
Annr çocuğun beraber boyama yapması için şovalyelere tuval koyup sonunda yaptıkları resimleri duvarlarınıza asabilirsiniz ya da o kişilere armağan edebilirsiniz.

Çok masraflı olur mu bilmem ama karaoke koyabilirsiniz.

Haftanın prensesi haftanın prensi seçebilirsiniz.
Vallahi ben bile heves ettim.

Bence o taraf böyle bir mekanı kaldırır.
Parti evi gibi biyer olabilir mesela :KK66:
:) Tabikide içinde o konsepte olucak doğum günleri kutlamaları da olucak . Aslında aklimda olan sey bende bebekli bir anne olduğum için sosyal hayatım çok azaldı hem bu gibi ortamlarda annelerde bebeklerde sosyallesebilirler. Mesela kahvaltı günleri de düzenlemeyi düşünüyorum. Anneler kahvaltisini rahat rahat edip muhabbet ederken cocuklarda o an oyun ablasiyla oyun oynayarak keyifli vakit gecirebilirler.

Neden etmesin?
Hem üye iş hayatına atılmış olur hem de çocuğuyla eğlenceli zaman geçirmek isteyen anneler için güzrl bir değişiklik olur.

Annr çocuğun beraber boyama yapması için şovalyelere tuval koyup sonunda yaptıkları resimleri duvarlarınıza asabilirsiniz ya da o kişilere armağan edebilirsiniz.

Türkiye de ortalamdadan dolayı dedim açık 3 ayda kapatınca heves pek işe yaramıyor malesef

Neden etmesin?

Bende heveslendim , dün gittim böyle anne bebek cafesine ve is yeri sahibi cocuguda orda hep birlikte hem oyun oynuyorlar hem keyifli vakit geciriyorlar. Benimde 1 yaşında bir oğlum olunca hem her daim yanımda olur hem o eglenir arkadaş edinir dediğin gibi bende iş hayatına atılmis olurum. Kafamda bir sürü fikir var ama iste maliyetli iş . Eşimi ikna edebilirsem inşallah açmayi düşünüyorum

Keşke aynı ilde olsak kucuk Bi ildeyim hatta ilçeden dönme hiç böyle imkanlar yok maalesef sürekli gelirdik yavrucuklarima da iyi gelirdi kreşe bırakamıyorum küçükler beraber eglenirdik

Keşke aynı ilde olsak kucuk Bi ildeyim hatta ilçeden dönme hiç böyle imkanlar yok maalesef sürekli gelirdik yavrucuklarima da iyi gelirdi kreşe bırakamıyorum küçükler beraber eglenirdik
Keşke :) Dün gittim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile cocuklar da cok egleniyor. Birde kış geliyor yaz gibi dışarı da çıkamıcaz cocuklar iyice tıkılacak evde

Bende heveslendim , dün gittim böyle anne bebek cafesine ve is yeri sahibi cocuguda orda hep birlikte hem oyun oynuyorlar hem keyifli vakit geciriyorlar. Benimde 1 yaşında bir oğlum olunca hem her daim yanımda olur hem o eglenir arkadaş edinir dediğin gibi bende iş hayatına atılmis olurum. Kafamda bir sürü fikir var ama iste maliyetli iş . Eşimi ikna edebilirsem inşallah açmayi düşünüyorum

Hiç endişe etmeyin. Bu tarz farklı ortamlar dikkat çeker. Bir de işletmeciliğini güzel yaparsanız oh mis.
Kenara anne pastası süt konulur ohh acıkan bebekler de doyar.

:) Tabikide içinde o konsepte olucak doğum günleri kutlamaları da olucak . Aslında aklimda olan sey bende bebekli bir anne olduğum için sosyal hayatım çok azaldı hem bu gibi ortamlarda annelerde bebeklerde sosyallesebilirler. Mesela kahvaltı günleri de düzenlemeyi düşünüyorum. Anneler kahvaltisini rahat rahat edip muhabbet ederken cocuklarda o an oyun ablasiyla oyun oynayarak keyifli vakit gecirebilirler.

bu tarz yerler var

hazır bebeğiniz de var

siz gidin bir kaç gün takılın

fikir alın

biz birinde oğlumun arkadaşının doğum gününe gitmiştik

çocuk oyun alanı var anneler de oturuyor vs vs

ama mesela orası ana okulunda olan etkinliklerden daha azdı

doğum günü için ideal ama onun dışında biz gitmezdik zira bizim çocuğu kesmezdi

bir de maliyetli

yani bir arkadaş söylemişti çocuk başı 20 tl imiş

bir de kahve içsem eder sana 30 tl

iki üç arkadaş buluşsak 100 tl

açıkçası benim hayat standardımda çok

bu miktarın dokunmayacağı hayat standardında olanların da ikişer bakıcısı var zaten bebekleri bırakıp her türlü aleme akıyor

öneri düzenli müşterilere indirim yani 3 gel 4. bizden gibi bir şeyler olabilir

Vallahi pes
Rızk Allahtandır kapanacağı varsa kapanır
Kara haber tellalı gibi yapmayın lütfen
Kadıncağız bir işe girişmiş bize destek olmak düşer
Düşünüyorum demiş ben mi yanlış okudum acaba bi işe başlarken birazcık sonucu görmek lazım rızık allh tan ona bii şey demedim siz bence olayı ve yazdıklarımı farklı okuyorsunuz

Back
X