Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk zumbası bu iyi fikirmişCocugumla birlikte dansedebilsek mesela cocuk zumbasi tarzinda biseyler,hosuma giderdi heralde.. anneler cocuklar dansetse..
Yada her hafta yarismalar duzenlenebilir. Ama bebekler icin kisitli zaten aktiviteler :)
teşekkür ederim :) bir araştırayım ben gymboree u ☺Gymboree diye bir olay var ya onu copy paste edin. Ana fikir fiziksel aktivite, oyun, müzik, dans.
Bursa da ne tarafta açmayı düşünüyorsunuz ?Merhaba sevgili Hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Özellikle bebekli ve çocuklu annelere.
Bursada Bebek , çocuk oyun cafesi açmayı düşünüyorum siz anneler ne gibi etkinlik ,aktivite isterdiniz?
Bana fikir konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
Bilmiyorum tutar mi tutmazmı ama şuan çevremizde buna benzer 2 yer var ve bende bebekli olduğum için çok eğlenceli buldum☺Pek tutulacağını sanmıyorum çoğu kişi tercih etmez
özlüce taraflarında düşünüyorumBursa da ne tarafta açmayı düşünüyorsunuz ?
Muhit önemli bu gibi işlerde
Bence o taraf böyle bir mekanı kaldırır.özlüce taraflarında düşünüyorum
Pek tutulacağını sanmıyorum çoğu kişi tercih etmez
:) Tabikide içinde o konsepte olucak doğum günleri kutlamaları da olucak . Aslında aklimda olan sey bende bebekli bir anne olduğum için sosyal hayatım çok azaldı hem bu gibi ortamlarda annelerde bebeklerde sosyallesebilirler. Mesela kahvaltı günleri de düzenlemeyi düşünüyorum. Anneler kahvaltisini rahat rahat edip muhabbet ederken cocuklarda o an oyun ablasiyla oyun oynayarak keyifli vakit gecirebilirler.Bence o taraf böyle bir mekanı kaldırır.
Parti evi gibi biyer olabilir mesela![]()
Türkiye de ortalamdadan dolayı dedim açık 3 ayda kapatınca heves pek işe yaramıyor malesefNeden etmesin?
Hem üye iş hayatına atılmış olur hem de çocuğuyla eğlenceli zaman geçirmek isteyen anneler için güzrl bir değişiklik olur.
Konu sahibesi harika bir şey bu.
Annr çocuğun beraber boyama yapması için şovalyelere tuval koyup sonunda yaptıkları resimleri duvarlarınıza asabilirsiniz ya da o kişilere armağan edebilirsiniz.
Çok masraflı olur mu bilmem ama karaoke koyabilirsiniz.
Haftanın prensesi haftanın prensi seçebilirsiniz.
Vallahi ben bile heves ettim.
Bende heveslendim , dün gittim böyle anne bebek cafesine ve is yeri sahibi cocuguda orda hep birlikte hem oyun oynuyorlar hem keyifli vakit geciriyorlar. Benimde 1 yaşında bir oğlum olunca hem her daim yanımda olur hem o eglenir arkadaş edinir dediğin gibi bende iş hayatına atılmis olurum. Kafamda bir sürü fikir var ama iste maliyetli iş . Eşimi ikna edebilirsem inşallah açmayi düşünüyorumNeden etmesin?
Hem üye iş hayatına atılmış olur hem de çocuğuyla eğlenceli zaman geçirmek isteyen anneler için güzrl bir değişiklik olur.
Konu sahibesi harika bir şey bu.
Annr çocuğun beraber boyama yapması için şovalyelere tuval koyup sonunda yaptıkları resimleri duvarlarınıza asabilirsiniz ya da o kişilere armağan edebilirsiniz.
Çok masraflı olur mu bilmem ama karaoke koyabilirsiniz.
Haftanın prensesi haftanın prensi seçebilirsiniz.
Vallahi ben bile heves ettim.
Keşke aynı ilde olsak kucuk Bi ildeyim hatta ilçeden dönme hiç böyle imkanlar yok maalesef sürekli gelirdik yavrucuklarima da iyi gelirdi kreşe bırakamıyorum küçükler beraber eglenirdikMerhaba sevgili Hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Özellikle bebekli ve çocuklu annelere.
Bursada Bebek , çocuk oyun cafesi açmayı düşünüyorum siz anneler ne gibi etkinlik ,aktivite isterdiniz?
Bana fikir konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
Türkiye de ortalamdadan dolayı dedim açık 3 ayda kapatınca heves pek işe yaramıyor malesef
Keşke :) Dün gittim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile cocuklar da cok egleniyor. Birde kış geliyor yaz gibi dışarı da çıkamıcaz cocuklar iyice tıkılacak evdeKeşke aynı ilde olsak kucuk Bi ildeyim hatta ilçeden dönme hiç böyle imkanlar yok maalesef sürekli gelirdik yavrucuklarima da iyi gelirdi kreşe bırakamıyorum küçükler beraber eglenirdik
Bende heveslendim , dün gittim böyle anne bebek cafesine ve is yeri sahibi cocuguda orda hep birlikte hem oyun oynuyorlar hem keyifli vakit geciriyorlar. Benimde 1 yaşında bir oğlum olunca hem her daim yanımda olur hem o eglenir arkadaş edinir dediğin gibi bende iş hayatına atılmis olurum. Kafamda bir sürü fikir var ama iste maliyetli iş . Eşimi ikna edebilirsem inşallah açmayi düşünüyorum
:) Tabikide içinde o konsepte olucak doğum günleri kutlamaları da olucak . Aslında aklimda olan sey bende bebekli bir anne olduğum için sosyal hayatım çok azaldı hem bu gibi ortamlarda annelerde bebeklerde sosyallesebilirler. Mesela kahvaltı günleri de düzenlemeyi düşünüyorum. Anneler kahvaltisini rahat rahat edip muhabbet ederken cocuklarda o an oyun ablasiyla oyun oynayarak keyifli vakit gecirebilirler.
Düşünüyorum demiş ben mi yanlış okudum acaba bi işe başlarken birazcık sonucu görmek lazım rızık allh tan ona bii şey demedim siz bence olayı ve yazdıklarımı farklı okuyorsunuzVallahi pes
Rızk Allahtandır kapanacağı varsa kapanır
Kara haber tellalı gibi yapmayın lütfen
Kadıncağız bir işe girişmiş bize destek olmak düşer