• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm...

mltem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
296
0
96
Ankara
oğlum 1 yasına girecek ve evi süslemek istiyorum yardımcı olurmusunuz bayanlar değşik fikirlerinizle....

yani şimdi ne desek :)
arkadaşım evinin tarzı ne eşyalarının rengi halın koltuğun resim mesim vb yani neye göre nasıl bir yardım :26:

Biz ablamın oğlunun ilk doğum gününde bir güzel süsleme yaptık herkes dediki kimi getirdinizde süsledi.
Ama ablamın salonu 40m2 idi yani kolay oldu çalışması
bbiz salonun bir başından bir başına tül gerdik ve balonlar,süsler astık hep
duvarlarada süsler stickerler astık hep
yemek masasının üstüne iyiki doğdun yazısı koyduk
balonların üstüne yiğenimin resmini bastırdık
yerlerde 20 25 tane balon şişirdik koyduk öylesine sonra böyle el işi kağtılarından deşiğik süsler aldık onlarıda ekledik
masamızdada 1 yaş pastası,resimli tepsi,hediyeler için spet aldık
birde servis için üstünde resim olan tabak ve bardaklar aldık
müzikte ayarladık çook gğzel olmuştu
sanki mekan tutmuş gibi kalabalıkta oldu çoluk,çocuk unutmam hiç

Doğum günü kutlaması için ise bir konsept belirleyip onun üzerinden süslemeler yaparsanız çok daha güzel oluyor.Mesela konseptimiz örümcek adam (spiderman) olsun.

-Mavi veya kırmızı örtüler-peçeteler,

-sandalyelere metresi 2,5-3,5 arası çiçekçilerde satılan kırmızı ve ya mavi tül takabilirsiniz (istanbulda iseniz 1 liraya bile var)

-bardakların tabakların üzerine renkli yazıcıdan küçük spiderman etiketi çıkarıp yapıştırabilirsiniz.

- yerlerde ve etraf da Kırmızı-mavi balonlar vs.. fikirler çoğaltılabilir.Hatta evin bahçesinden ya da apartmanın girişinden itibaren süslemeler yapabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
meltem merhaba,

umarım doğumgününe az kalmamıştır, çünkü bu tip hazırlıkları en az 2 hafta önceden yapmakta fayda var..
ikram seçimi, süsleme seçimi, davetli seçimi, pasta seçimi falan...bunları önceden belirlemekte fayda var..
bu benim geçenlerde blogumda yayınladığım post
Smyrnetalya: Bebek Doğumgünü Partileri

bu da oğlumun doğumgünü masasından birkaç foto, belki fikir verir..
tabii çocuğun yaşı da önemli benimki sadece 2 yaşında:-) henüz pek detaylı birşey yapmıyoruz:-)

Smyrnetalya: Huzurlu Pazartesi

aklına takılan birşey olursa sor lütfen..
şimdiden kolay gelsin..
evladınızın yeni yaşı kutlu, mutlu olsun..

meltem merhaba,

umarım doğumgününe az kalmamıştır, çünkü bu tip hazırlıkları en az 2 hafta önceden yapmakta fayda var..
ikram seçimi, süsleme seçimi, davetli seçimi, pasta seçimi falan...bunları önceden belirlemekte fayda var..
bu benim geçenlerde blogumda yayınladığım post
Smyrnetalya: Bebek Doğumgünü Partileri

bu da oğlumun doğumgünü masasından birkaç foto, belki fikir verir..
tabii çocuğun yaşı da önemli benimki sadece 2 yaşında:-) henüz pek detaylı birşey yapmıyoruz:-)

Smyrnetalya: Huzurlu Pazartesi

aklına takılan birşey olursa sor lütfen..
şimdiden kolay gelsin..
evladınızın yeni yaşı kutlu, mutlu olsun..

tesekkurler bayıldım ama ben bunlara....doğumgünümüz bu hafta sonu olacak....

bak mesela mavili olan var orada, mavi fenerli, o tip fenerleri 23 Nisan süslemesi satan kırtasiyelerde bulabilirsin ;)
ya da renkli el işi kağıtlarıyla yiyeceklerin kürdanlarına etiketler hazırlayabilirsin..
yine renkli kartonlarla HAPPY BIRTDHAY/İYİ Kİ DOĞDUN yazıları ipe tutturarak hazırlayabilirsin..
yine bu renkli kartonları yuvarlak/kare/ yıldız şeklinde keserek oğlunun ismini yazıp ya da 1 yazıp çöp şiş çubuğu şeklindeki çubuklara tutturabilirsin..bu örneklerin hepsi benim masada mevcut, onlar belki sana yardımcı olur Smyrnetalya: Huzurlu Pazartesi

yani şimdi ne desek :)
arkadaşım evinin tarzı ne eşyalarının rengi halın koltuğun resim mesim vb yani neye göre nasıl bir yardım :26:

aayyy çok pardonn yaaa ben ne kadar sazanımm çok güldüm kendime ben yanlış anlamışım yaa evi süslüyeğim falan deyince dekorasyonla ilgili yardım istiyosunuz sandıım ...

hemen hatamı telafi edeyim ben kızımın doğum gününde biraz amatör işi oldu ama bilgsayardan renkli çıktılar aldım perdelere duvarlara astım balonlar vs. kızımın sevdiğğ çizgi film karakterleri iyiki doğdun yazısı falan kendim çıktı aldım yani konsept işi biraz pahalıya mal oluyodu :))

Back
X