• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm

jujaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
39
0
86
İstanbul
BURDA HERKES BENDEN BUYUKTUR VEYA AYNI YAŞITLARIMDA VARDIRRRR:((( FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR...17 YAŞIMDAYIM VE KARDIYOLOGUM BANA BI DIYET LİSTESİ VERDİ EKİMDE...PACEMAKER KULLANIYORUM ZAYIFLAMAM LAZIMM...AMA O DİYET LİSTESİNİ HERGÜN YİYORUM HIC DEĞİŞMİYO...VE YAKLAŞIK 5AYDIR AYNI ŞEYLERİ YEMEKTEN KUSUCAMMM:(((( MARTTA RUTIN KONTROLUM VAR BELKİ LİSTEYİ DEĞİŞİR AMA OGRENMEK İSTEDIGIM ŞEY 5 AYDA 10 KILO VERDİM 2 AY SPORU BIRAKTIGIM İÇİN VEREMEDİM AMA YEME DÜZENİMİ BOZMADIM:s:s:s TABI BI ARA KAÇAMAKLAR YAPTIM ÇIKOLATA TARZINDA AMA BU KADAR ETKISI OLMAZ HERALDE???? Bİ KAÇ KAÇAMAK YUZUNDEN KILOM DURMAZ Dİ Mİ???? AYRICA HERGUN SPOR YAPIYORUM ETKİSİNİ GÖRMEM GEREKMİYO MUU:(((( NİYE KİLO VEREMİYORUMMMMM......

Merhabalar, doktor gözetiminde iseniz ve ısrarla kilo veremiyorsanız bunun yine bir uzmanla çözümlenmesi gerekmektedir burada alacağınız tavsiyeler sizi yanlış yönlendirebilir...

Back