yardımlarınızı bekliyrm amcaoğlum bana aşık :(

hepsine katılıyorum bitek kendimi durduramıyorum ya gerçekten aşıksam ve böyle güzel bi sevgiyi ve insanı kaybedersem ya başkasıyla mutsuz olursam vs vs. kurtlar dolanıyo kafamda

şuan askerde ve kasımda gelicek belki şuan onu kaybetme korkusu yaşadığım için bu kadar yoğun hissediyo olabilirim diye teselli veriyorum kendime belkide akışına bırakmam lazım

Canım bizim oralarda eskiden evlilikler amca oğlu dayı kızı vs imiş..Ama artık öyle değil..
Şahsen kardeş gibi büyüdüyseniz durum çok zor..Uzak şehirlerde olsanız belki bir ihtimal..
Bir derece daha uzak olsaydı keşke..Ne bilieyim babamın amcasının oğlu gibi..
Hakkınızda hayırlısı olsun ama askerden gelsin belkide sandığın gibi değildir..Tam olarak kendinden kendinizden emin olmadan böyle bir olaydan sakın kimselere bahsetme (aile içinden)

Arkadaşım o senin kardeşin, nasıl böyle bir şey düşünürsün? Kuzenin falan değil bayağı bayağı kardeşin... Aynı kanı taşıyorsunuz, kardeş çocuklarısınız siz, bir şeyler hissetmek ne demek, kıpırdanmalar ne demek? Hiç Allah'tan korkmuyor musunuz? Nasıl bir günaha, nasıl bir lanete sürüklendiğinizi görmüyor musunuz? Hiç çıkışmasın bana kimse, düpedüz lanet getirir bu size! Nasıl bir sevgi anlayışı bu, insan nasıl o gözle bakar? Aynı yatağa girdiğinde hiç aklına gelmeyecek mi kuzeninle seviştiğin, çocuğun sakat doğduğu zaman nasıl taşıyacaksın bu vebali, o çocuğu böyle bir hayata getirmeye ne hakkınız var?

Ben hayatta hiçbir konuda büyük konuşmam, hiçbir şeyi yadırgamam, olabilir insanlık halidir, hepimizin başına gelebilir diye düşünürüm ama kusura bakmayın bunu midem almıyor!

Ay bir de yazılanlara bakıyorum çoğu kişi de mutluluklar dilemiş, bir düşün demiş, olabilir demiş, şimdi düşüp bayılacağım... Neyse uzatmayacağım daha fazla...

onu üzme anneni üz

niyetin zaten belli ne tavsiyesi bekliyorsun ki

askerden dönsün evlenin sonra da özürlü çocuklarınızla hayatınızı devam ettirin.

gör bak bakalım o zaman ne yapacaksın

onu üzme anneni üz

niyetin zaten belli ne tavsiyesi bekliyorsun ki

askerden dönsün evlenin sonra da özürlü çocuklarınızla hayatınızı devam ettirin.

gör bak bakalım o zaman ne yapacaksın

niyetim belli olsa yazmaz kimsenin dediklerini umursamazdım dikkatli olmaya çalışıyorum ben bazen duygusal yazabiliyorum . ama sonunuz böle olursa berbat olsun beddua eder gibi yazılmayı da haketmiyorum :sinifsinif:

niyetim belli olsa yazmaz kimsenin dediklerini umursamazdım dikkatli olmaya çalışıyorum ben bazen duygusal yazabiliyorum . ama sonunuz böle olursa berbat olsun beddua eder gibi yazılmayı da haketmiyorum :sinifsinif:
kafamçokkarıştı siz o yazdıklarımı beddua olarak görüyorsanız sizin probleminiz.

hepsine katılıyorum bitek kendimi durduramıyorum ya gerçekten aşıksam ve böyle güzel bi sevgiyi ve insanı kaybedersem ya başkasıyla mutsuz olursam vs vs. kurtlar dolanıyo kafamda

kaç kişi yaptığınız yanlış olduğunu vurgulamış ama siz hala daha yukardakini diyorsanız kafanızdaki bellidir. buraya da "bir dene bakalım" onayını duymak için yazmışsınızdır.:1closedeyes:

Sevgi herşeyin üstesinden gelir belki ama risk almaya değer mi?
Akraba evliliklerinin sonu engeli çocuklar olabiliyor.....
Bence şimdi üzülmek sonradan ıstırap çekmekten iyidir...

Yahu bizi çocuklukdan amca oğullarıyla hala oğullarıylaa hhep kardeş gibi büyütürler...
Böyle bir düşünce aslaa ama aslaaaklımızın ucundan geçmezzz
Siz nasıl böyle bir şey düşünebiliyorsunuzz...
Hadi oldu diyelim yarın öbür gün sakat çocukların vebalini nasıl taşıyacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…