• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınızı bekliyrm amcaoğlum bana aşık :(

mehabbet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
2.669
0
116
İstanbul
arkadaşlar benim amcaoğlum bana aşık ve benimde ona karşı kıpırdanmalarım var şuan askerde ve sık sık görüşüyoruz sevgili gibiyiz ama ben ona bu iş olmaz desemde çaba göstermesini bekler gibiyim. bazen onsuz yapamam gibi geliyo bazende yaparım diyorum. ruh halim çok değişken . önümüzde çok engeller var biliyorum onla evlenmiş olsam beni mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapıcak mutluda olabilirim ama hem aileler bu işe çok karşı çıkar. ve benim duygularım ona karşı aşkmı yoksa bu kadar fazla sevilmek hoşumamı gidiyo anlamıyrm. onun yanındayken çok mutlu olduğumu biliyorum sadece. ben üni mezunuyum ve oda lise mezunu bu konuda ben sorun etmesemde çevre eder ve sorun olur diye bazen düşünüyorum kafam çok allak bullak napıcamı bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım böyle bir olayı yakınım yaşadı halasının oğlu ile
ilk önce iki tarafta olumlu yaklastı fakat büyükanne (oğlanın anneannesi kızın babaannesi yani) ortalığı öyle bir karıstırdıkı...oğlan askere gitti ve birasda cocuk baskı altında kalarak kızı armadı fakat daha once bekle mutlaka gelecegım vs gıbı sözler verılmıs oldugundan kızda bekledı fakat bır kes bıle askerde olmasına ragmen aramadı sormadı ne yazık ki...
arayı acan buyukanne sorunu ortadan kaldırmaya calıstı fakat nafile artık ıkı kardes eskısı gıbı olamıyorlar... cocuklarda bırbrını unutamıyorlar tek sansları bırbırlerınden farklı bır sehıde ıkamet edıyor olmaları... ve oglan gecen hafta nişanlandı istemediği bir kız ile çekilen acıyı psikolojiyi düşün...
kardeşler ve diğer akraba fertleri bile artık eskisi gibi değil...

senin seviliyor olmanın tadına varmak istiyor olabileceğini düşünüyorum...sevilmek güzel bir duygu bilmiyorum aileleriniz ne tepki verir ya da mutlu olurmuzunuz ...
ben yakınımda olan bir olayı paylastım seninle umarım senin ve amcaoğlun için en iyisi olur en hayırlısı olur...
MUTLULUKLAR....

bende böle şeylere çok karşıydım mantık olarak hala karşıyım ama çok farklı bi duygu işte. tek suçumuz akraba olmak öle olmasaydı çook mutlu olabilirdik gib geliyo . tercihli gelişen bi durum olmadı ben bile anlamadım sürecin bu noktaya ulaşmasından

Bazı kişiler normal karşılasa da bizim aile çevremizde hiç olamdığından çok tuhaf geliyor bana. Yanlış anlamayın ama kardeşinizden ne farkı var kuzeninizin? Hiç ılımlı bakamıyorum.
Eğitim farkını, ailelerinizin sorun çıkarması filan bir yana da akraba evliliği yapmaktan korkmuyor musunuz? Doktorlar sürekli söylüyor tehlikelerini.

normalde zaten kimse benden böle bişi beklemez şok olurlar . korku tabiki var ama uzak tutamıyoruz bir türlü kendimizi inanın çok zor bi durum yaşamadan önce bende öle düşünüyodum ve malesef başıma geldi artık büyük konuşmak istemyrm:(

akrabasıyla evlenmeyip çocuğu sakat olan hiç yokmu? kısmet işi bunlar.
ama ben olsam ben de istemem. bi anlaşmazlık olsa bütün sülaleye rezillik.

bende böle şeylere çok karşıydım mantık olarak hala karşıyım ama çok farklı bi duygu işte. tek suçumuz akraba olmak öle olmasaydı çook mutlu olabilirdik gib geliyo . tercihli gelişen bi durum olmadı ben bile anlamadım sürecin bu noktaya ulaşmasından

mantığının yatmadığı bir işe kalkışma

yoksa en büyük yanlışı yaparsın:delphin:

valla bazen yüreğin mantığını oturtmaya çalışıyo ayırt edemiyorum malesef

valla bazen yüreğin mantığını oturtmaya çalışıyo ayırt edemiyorum malesef

o zaman ayvayı yersin iştekaydirigubbakcemile3

yaşınız yeterince büyüktür herhalde. kalbi kapatıp mantığınızla olayları tartın ve bu sürede de amcanızın oğlu ile görüşmeyin.

daha detaylı bilgi için de annenize danışın. buyrunnnnnnnnn

annem duysa kıyametler kopar zaten :) yaşım 22 ama ilk defa böle bişi yaşadığım için tecrübesizim galiba. görüşmemek de malesef imkansız kalıyo onun üzülmesini hiç istemyrm ama akışına bırakırsam daha ii olurmu bilemiyrm da

akraba evliliği ne demek arkadaşlar hiç mi tv izlemiyorsunuz evlenince çocuk sahibi olmicakmısınız siz?.. :mymeka:

evt biliyorum ama içinde yaşadığımız duygular onuda mantığını bürüyo inanın zorrrrr:(

yakın çevremde akraba evliliği olsa da ben çok sıcak bakamıyorum.
bir aileyle tek bir akrabalık ilişkisi yeter evlilik yoluyla kurulacak ikinci yakınlığa hiç gerek yok.

amca oğlu demek kardeş demek
ben çok karşıyım böyle şeylere
kuzenlerim benim kardeşim gibidir
hele bide amca oğlu yani

uzak şehirlerdemisiniz?
yanyana beraber büyüdüğün kuzenine başka bir gözle nasıl bakılır aklım almıyor
bana göre abinden yada kardeşinden bir farkı olmaması gerekiyor..
ilişkinizi tam olarak bilemem ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla
o sizi begendıkten,ilgi gösterdikten sonra sizde bir şeyler hissetmeye başlamışsınız
gelip geçici olucaktır bence..

çok karşılaşmamıştık beraber büyüseydik dediğiniz gibi olurdu katılıyorum . ama bende şaşkınım

bnce duygulrnı frenlemelsnn amcaoğlu kardes demk aynı kanı tasıosunuz ben cok karsym sahsen

bence aşk filan değil beğeni ve ilgi hoşuna gitmiş olabilir..hele eğitim durumu..sonradan üzülebilrsin..

bi arkadaşım uzak bi akrabasıyla çıktı uzun süre..fakat akrabalık bağları baya bi kuvvetliydi ve sık bi araya gelen ailelerdi..şimdi başkasıyla nişanlı arkadaşım ve eski sevgilisiyle hep yüzyüze hatta bazen aynı evde olmak zorunda kalıyo bence hoş değil..hala birbirlerine laf göndermeler oluyo..bi anlaşmazlığına düşülse okadar kolay atlatılmaz hiçbişey..

Back