Yardımlarınızı bekliyorum :(

epitaph

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
18
0
30
Merhabalar bikaç gündür yanaklarımdaki ince tüyler yüzünden sınıfımdakilerin alay konusu oldum...
Lazer için yaşım tutmuyor yaparsam bi yararı olmaz diyorlar alırsamda sert çıkar diye korkuyorum napmam gerek yardım edin :'(

tüylerle ilgili değil ama eminim ki sana moral olucaktır bu olay.

bacaklarım şekillidir ama kalındır genetik yani kiloyla alaklı değil. e okulda mecburi etek giyyoruz. sınıfımızın saolsun özgüven yıkıcı oğlanları bana sütun lakabını takmışlardı. bilmiyolar ki sütun demek güzel bişey bacak için. ilk bi kaç gün çok üzüldüm. sonra dedim ki napıym yani iki tanesi böyle diyo diye bacaklarımı kesip atıcak durumum yok. ardından yıl sonu balosu geldi ve ben diz altında bi elbise aldım hiç unutmam bu lakabın mimarı oğlan arkadaşıma da söyledim elbise aldım ben diye. o bacaklarla elbise mi giyiceksin filan diye baya bi dalga geçti. neyse o mezuniyet gecesi geldi giyindim ben. ardından girdim balonun olucağı yere o lakabı takan arkadaşım beni direk dansa kaldırdı ve seninle dalga geçtiğim için özür dilerim buranın en güzel kızı sensin çok güzel olmuşsun dedi.

yani canım benim eğer ki çok fazla sakal gibi değillerse hiç üzülmene aldırmana gerek yok. onlar o yaşlarda ne dediklerini bilmez oluyolar dalga geçmeye meraklı oluyolar. eğer çok fazlaysa annenden seni doktora götürmesni isteyebilir hormon testi yaptırabilirsin. eğer hormonal bişeyse doktor onu zaten tedavi eder bi şekilde. ama sanmıyorum eminim ki belli belirsiz tüyler yüzünden diyolardır ve o tüyler aslında hepimizde var.

ama sana tavsiyem sakın kendi başına almaya kalkışma ilerde baş edemezsin...

verdiğin moral için teşekkür ederim:)), suratımda çok belirgin değiller yakından dikkatlice bakınca görülüyorlar ince tüyler ama işte bikaçgündür hep sorun etmeye başladım hiç dert etmiyodum normalde şimdi kızların yüzlerine bakıyorum çoğunda var ama ben alay konusu oldum...

X