• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımlarınızı bekliyorum :))

Minnosyavru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
11
3
36
29
Herkese merhaba,
Ben 28 yaşında bekar bir kadınım. 26 yaşıma kadar hiç sigara kullanmadım ama son 2 senedir arkadaslarimlayken içiyorum. Hiç içmediğim günlerde oluyor çok içtiğim günlerde oluyor. Size sorum şu. Annemle diş hekimine gidicez ve annemin sigara mevzusunu öğrenmesini istemiyorum. Üzülmesin diye yani. Evet biliyorum içmemek lazım bırakmak lazım vs vs.. Ama size şunu sormak istyorum. Bir diş hekimi hastanın sigara içip içmediğini anlar mı? Şimdiden teşekkür ediyorum :)

dişlerinin renginden bile belli oluyor. iç kısmında koyuluk oluyor sigara ve kafeinden cok kafein tüketiyorum diyebilirsin mesela ama doktor da sana sigara kullanıyorsun demez diye düşünüyorum

dişlerinin renginden bile belli oluyor. iç kısmında koyuluk oluyor sigara ve kafeinden cok kafein tüketiyorum diyebilirsin mesela ama doktor da sana sigara kullanıyorsun demez diye düşünüyorum
Yani dişteki lekenin kafein mi sigaradan mı kaynaklı olduğunu ayırt etmez herhalde :) teşekkür ederim

merhabalar. ben sigara içmiyorken bile dişlerimin iç kısmında siyah lekeler vardı. merak etme anlaşılmaz. olur da süphelenirse de sonuna kadar inkar:sus:

Back