Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet baya baya kişiler varmış.. ben dün konuyu açarken kimse cevap vermeyince üzülmüştüm ama bugün görüyorum ki burası tanımasanda görmesende içtenlikle karşılık verilebilen bir yer... ben seviyorum kk.yı...amin canım amin hepimizn gönlüne göre Rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:inş tedavin hayırlı sonuçlar verir..müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş..birbirimiz için dua edelim inş..burda daha çok arkadaşımız çıkacaktır canım dua eden yüreği çok gzl duyarlı arkadaşlarımız var..inş müjdeli haberi alırız canım burdan..:Saruboceq:a.s.
canımmm tabikide okuruz ne demek....rabbim darda koymasın inşallah tez zamnada ikizlerine kavuşasınnn .ha bide annem okuycak canım. ..tamamlanamazsa yine haberimiz olsun arkadaşlara dağıtırız..
bana 5 tane yazın...dağıtırım arkadaşlara..daha fazla verebilirsem
yine size burdan bildiririm..allah yardımcınız olsun
hallisna merhaba canım .bir tanede ben okuyabilirim .Allah yardımcın olsun.
canım bende okurum benide ekle olurmu.bende anne olamadım 6 yıllık evliyim iyi bilirim acısını.allah yardımcın olsun,allah kabul etsin şimdiden..
canım benim 2 tanede arkadaşlarım okuyacak......içini ferah tut inşallah sonucu burdan kutlucaz gene.......
Canım bana da yaz bi tane, Allah yardımcın olsun. inş herşey yolunda gider.
ALLAH razı olsun dualarınızı kabul etsin inş...
beni en iyi anlayanlardan birisin... inş sayımız azalır.. herkese nasip eder RABBİM.. en kısa zamanda tüm isteyenlere sana ve bana da nasip olur annelik.. RABBİM sabır güç ihsan etsin inş. cümlemize.. ALLAH razı olsun canım
etmezmiyim canım valla kendimden önceki sıraya giriyor en son kendim için dua ediyorum.. RABBİM kabul etsin inş cümlemizinkini..evet canım allah kimeseye vermesin.amin canım tüm isteyenlere işallah.bizler içinde dua edersina.s
hallisna canım bana da yazabilirsin bi tane..rabbim kabul eder inşallah hakkında hayırlısı...
cnm bnde okucam bıtane benıde yazz INSS cocugunun ısm teyzesı olcazz bızı unutmaa:))
Hallisna'cım ben yasin'i dün okudum. Perşembe gecesi olduğu için daha bir makbul olmuştur inş. Allah yardımcın olsun canım. İnş okuduklarımız kabul olur ve hepimiz de bebek sahibi olabiliriz.
canım arapca bilmiyorum ama dua edecem tatlım.allah yapılan tüm duaları kabul etsin.hayırlısıyla kucağına bebişini alırsın .