How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yardımınıza ihtiyacım var

Garipcalikusy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
91
14
38
30
Arkadaşlar bu aralar çok sikintidayim çok zor günler geçiriyorum çok seviyorum ama o beni bırakıp gitti belki geçecek ama duaların etkisiyle daha hızlı olur belki lütfen önereceğiniz bir dua yazın hem içim yanıyor hem de bir kere onun pişman olmasini istiyorum

Arkadaşlar bu aralar çok sikintidayim çok zor günler geçiriyorum çok seviyorum ama o beni bırakıp gitti belki geçecek ama duaların etkisiyle daha hızlı olur belki lütfen önereceğiniz bir dua yazın hem içim yanıyor hem de bir kere onun pişman olmasini istiyorum
Salavat çekin bol bol.

Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi☹️

Önceki konuna baktım da ..
Kız başka işin yok mu senin uğraşacak, bırak şu adamı
c68022af04075686fb8449effcd5639a.png

yasak böyle şeyler yasak

Back