• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var

Arzuhal555

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
13
11
18
38
Merhaba öncelikle yıllardır okuduğum uzaktan zaman zaman destek aldığım bu foruma az evvel yardımınıza ihtiyacım olduğu için üye oldum.. Çaresiz hissettim yanlış şeyler yapmamak için kime danışabilirdim ki:(
Şuan iyi hissetmiyorum yazarken bi kusurum olursa lütfen iyi olmadığıma verin..
33 yaşındayım özel bir şirkette çalışıyorum.. vicdansiz bir pislikle evliydim bundan 8 sene evvel boşandım. Bu evlilikten 9 yaşında bir oğlum var..ilk boşandığım zaman bebekti bendeydi kreşti bakiciydı baktım..annem asla destek olmuıyordu despot ters agresif huysuz biri ne yazıkki..oğlum okula başlayınca onu babaannesine bırakmak zorunda kaldım, kadın seve seve baktı..çalışmak da zorundaydım..oğlum haftanın 5 günü babaannesinde, hafta sonu bayram seyran yıllık izinlerde hep bendeydi..canımı koydum ortaya vazgeçmedim analığımdan şükür..
Korono muhabbetinden dolayı 1.5 aydır iş yerimiz kapalı, okullarda tatil biliyorsunuz..oğlumu aldım ilkkez bu kadar kesintisiz birlikte kalmıştık..ise gitmiyorum diye bu zorlu şartlarda bile doyasıya hasret giderip sabah akşam şükrediyorduk.. nasıl kisaltayimbilmiyorum ama annemle ufak bi tartışma yaşadık bu sabah ve onu dağ haline getirdi. Sanki karşısında kızı değil düşmani var. Sırf bana soğan doğra dediği an doğramadım diye olayı büyüttü kıyamet kopardı neler neler anlatamam..saçını başını yolmalar kendini perişan etmeler ve bende bağırdım çok zaten 4 duvara zor sigdigimiz bu zorlu şartlarda neden biraz anlayışlı olup huzur vermiyosunbize şeklinde..sonuç olarak al çocuğunu da defol kimseyi çekemem ben s..r nereye giderseniz .. oğlum zaten ondan çok korkuyor sürekli tedirgin korkulu ne yapacağını bilmiyor insan..annemin en büyük derdi biz evdeyken kendi haline kalamadı bi bakıma huzuru bozuldu..yiyoruz içiyoruz ama kenara çekilmiyoruz evin maddi yükü kısmen bendeydi..manevi de elimden geleni yapardım ama 4 dörtlük elbette değil.. Huzur bırakmadı bizde sınır sistemim artık kaldırmıyor. Oğlum diken üzerinde bi odada oturup duruyoruz..
3.000 tl maaşım var yol içinde... az evvel eşyalı 1+1 eşyalı kiralık daire baktım 1500 kira aidat 300 aşağısı yok bu semtte.. oğlumu alıp çekip gitmeli miyim ? Bir minik kavgadan sebep torunundan utanmayıp akşama kadar beddua eden anne denilecek kadına katlanmalimiyim..normal zaman olsa eşyasız ucuz ev bulurdum peki memleket bu hâlde ne yapmalıyım? O evi tutarsam kadın başıma geçinebilir miyim?? Babam rahmetli buarada, oğlumun şerefsiz babası ise yaşayan bir ölü..bize 5 kuruş faydası olamaz.
Çok uzattım kusur bakmayın, çok çaresiz kötü hissediyorum lütfen bana yanlış karar vermemem için yardım edin lütfen:(

Bence 1 odada olsa kendinizin olsun. Çok rahat edersiniz. Oğlunuzla daha huzurlu daha eğlenceli vakit gecirirsiniz böyle kasıntı yasamaktansa. Harcamalarınızı kısıtlayın biraz az öz olsun yasamınız. İnş en iyisi olur hakkınızda 🙏

O semtte olmak zorunda mısınız? Daha uygun fiyatlı daireler muhakkak vardır.

Gözüme uyku girmiyor, baba evine dönmek zorunda kaldığım günden beri hayatım daha da zindan oldu..bi çocukla beni sigdırmadi..her anne kız tartışır resmen kardeşlerimin oğlumun önünde al oğlunu defol git nereye gidersen git dedi.. ne yapayım ben çok çaresizim..
Yıllar sonra hayatıma birini almıştım sırf iyi biri diye güvenip, belki doğru biri olurda gider yuvamı kurar oglumuda yanıma alır mutlu bi yuvam olur belki dedim..kendime 2.şansı vermek istedim tanıma sürecindeydim, o beyefendi hiç evlenmemiş bu arada ve evladımdan asla vazgeçmeyecegimi biliyor..3 aydır konuşuyor fazla görüşemiyoruz sürekli mesajlasiyoruz ama ona bunu konuyu açmamalıyım değil mi ? Öyle dengem bozuldu öyle çaresiz hissediyorum ki kimden yardım isteyim bilmiyorum:( lütfen bana yardımcı olun

Oglumun babannesine de yakin olmak zorundayım ben işteyken onu babaannesinebırakmak zorundayım o sebeple bu cevre

Gözüme uyku girmiyor, baba evine dönmek zorunda kaldığım günden beri hayatım daha da zindan oldu..bi çocukla beni sigdırmadi..her anne kız tartışır resmen kardeşlerimin oğlumun önünde al oğlunu defol git nereye gidersen git dedi.. ne yapayım ben çok çaresizim..
Yıllar sonra hayatıma birini almıştım sırf iyi biri diye güvenip, belki doğru biri olurda gider yuvamı kurar oglumuda yanıma alır mutlu bi yuvam olur belki dedim..kendime 2.şansı vermek istedim tanıma sürecindeydim, o beyefendi hiç evlenmemiş bu arada ve evladımdan asla vazgeçmeyecegimi biliyor..3 aydır konuşuyor fazla görüşemiyoruz sürekli mesajlasiyoruz ama ona bunu konuyu açmamalıyım değil mi ? Öyle dengem bozuldu öyle çaresiz hissediyorum ki kimden yardım isteyim bilmiyorum:KK43: lütfen bana yardımcı olun

Hayır hayır, sakın bahsetmeyin.

1 oda bile olsa kendi evinize çıkın bence gerekirse bir süre annenizin geliri varsa eve yardım etmeyin biriktirin öyle çıkın ayrıca devlet çocuk bakım parası veriyorsa babaanne alsın onu size versin? Ekstra gelir olur

Bi an paylaşsam mı demiştim içimden tamam sağolun

Daha çok yeni bir ilişki ve anlattıklarınızın size nasıl geri döneceğini bilemezsiniz. Hem zaten aile içi durumları eş adayına ya da eşe çok yansıtmamak gerek diye düşünüyorum ben.

Merhaba öncelikle yıllardır okuduğum uzaktan zaman zaman destek aldığım bu foruma az evvel yardımınıza ihtiyacım olduğu için üye oldum.. Çaresiz hissettim yanlış şeyler yapmamak için kime danışabilirdim ki:KK43:
33 yaşındayım özel bir şirkette çalışıyorum.. vicdansiz bir pislikle evliydim bundan 8 sene evvel boşandım. Bu evlilikten 9 yaşında bir oğlum var..ilk boşandığım zaman bebekti bendeydi kreşti bakiciydı baktım..annem asla destek olmuıyordu despot ters agresif huysuz biri ne yazıkki..oğlum okula başlayınca onu babaannesine bırakmak zorunda kaldım, kadın seve seve baktı..çalışmak da zorundaydım..oğlum haftanın 5 günü babaannesinde, hafta sonu bayram seyran yıllık izinlerde hep bendeydi..canımı koydum ortaya vazgeçmedim analığımdan şükür..
Korono muhabbetinden dolayı 1.5 aydır iş yerimiz kapalı, okullarda tatil biliyorsunuz..oğlumu aldım ilkkez bu kadar kesintisiz birlikte kalmıştık..ise gitmiyorum diye bu zorlu şartlarda bile doyasıya hasret giderip sabah akşam şükrediyorduk.. nasıl kisaltayimbilmiyorum ama annemle ufak bi tartışma yaşadık bu sabah ve onu dağ haline getirdi. Sanki karşısında kızı değil düşmani var. Sırf bana soğan doğra dediği an doğramadım diye olayı büyüttü kıyamet kopardı neler neler anlatamam..saçını başını yolmalar kendini perişan etmeler ve bende bağırdım çok zaten 4 duvara zor sigdigimiz bu zorlu şartlarda neden biraz anlayışlı olup huzur vermiyosunbize şeklinde..sonuç olarak al çocuğunu da defol kimseyi çekemem ben s..r nereye giderseniz .. oğlum zaten ondan çok korkuyor sürekli tedirgin korkulu ne yapacağını bilmiyor insan..annemin en büyük derdi biz evdeyken kendi haline kalamadı bi bakıma huzuru bozuldu..yiyoruz içiyoruz ama kenara çekilmiyoruz evin maddi yükü kısmen bendeydi..manevi de elimden geleni yapardım ama 4 dörtlük elbette değil.. Huzur bırakmadı bizde sınır sistemim artık kaldırmıyor. Oğlum diken üzerinde bi odada oturup duruyoruz..
3.000 tl maaşım var yol içinde... az evvel eşyalı 1+1 eşyalı kiralık daire baktım 1500 kira aidat 300 aşağısı yok bu semtte.. oğlumu alıp çekip gitmeli miyim ? Bir minik kavgadan sebep torunundan utanmayıp akşama kadar beddua eden anne denilecek kadına katlanmalimiyim..normal zaman olsa eşyasız ucuz ev bulurdum peki memleket bu hâlde ne yapmalıyım? O evi tutarsam kadın başıma geçinebilir miyim?? Babam rahmetli buarada, oğlumun şerefsiz babası ise yaşayan bir ölü..bize 5 kuruş faydası olamaz.
Çok uzattım kusur bakmayın, çok çaresiz kötü hissediyorum lütfen bana yanlış karar vermemem için yardım edin lütfen:KK43:
Rabbim yardimcin olsun annenle olacak gibi degil kucuk de olsa bir evin kendi duzenin olsun hem cocugun da buyuyor en iyisi kendini ayri eve atmak

Merhaba öncelikle yıllardır okuduğum uzaktan zaman zaman destek aldığım bu foruma az evvel yardımınıza ihtiyacım olduğu için üye oldum.. Çaresiz hissettim yanlış şeyler yapmamak için kime danışabilirdim ki:KK43:
Çok uzattım kusur bakmayın, çok çaresiz kötü hissediyorum lütfen bana yanlış karar vermemem için yardım edin lütfen:KK43:
Of cok uzuldum oyle analar babalar var ki cocukları bosanınca yuk gorurler sanki dunyaya getirirken bize sordular benim annem de aynısı ben boylelerıne ana demek istemiyorum. Sıze tavsıyem zor bılıyorum ama kendi hayatınızı kurun esyalı ev yerine normal ev tutun inanın letgoda oyle guzel temız esyalar var ki ıkıncı el Ordan evinizi düzün. Yoksa annenizle hayat zor Allah yardımcınız olsun ama o hep boyle kalmıcak bunun yaslılıgıda var

Yıllar sonra hayatıma birini almıştım sırf iyi biri diye güvenip, belki doğru biri olurda gider yuvamı kurar oglumuda yanıma alır mutlu bi yuvam olur belki dedim..kendime 2.şansı vermek istedim tanıma sürecindeydim, o beyefendi hiç evlenmemiş bu arada ve evladımdan asla vazgeçmeyecegimi biliyor..3 aydır konuşuyor fazla görüşemiyoruz sürekli mesajlasiyoruz ama ona bunu konuyu açmamalıyım değil mi ? Öyle dengem bozuldu öyle çaresiz hissediyorum ki kimden yardım isteyim bilmiyorum:KK43: lütfen bana yardımcı olun
Hangi sehirdesiniz sıze yardım edilmeli biri bu durumdayken bile bile uyumak benım ınsanlıgıma uymaz cok uzuldum

Of cok uzuldum oyle analar babalar var ki cocukları bosanınca yuk gorurler sanki dunyaya getirirken bize sordular benim annem de aynısı ben boylelerıne ana demek istemiyorum. Sıze tavsıyem zor bılıyorum ama kendi hayatınızı kurun esyalı ev yerine normal ev tutun inanın letgoda oyle guzel temız esyalar var ki ıkıncı el Ordan evinizi düzün. Yoksa annenizle hayat zor Allah yardımcınız olsun ama o hep boyle kalmıcak bunun yaslılıgıda var
Bu korono sürecinde evde zaten altüst olmuştuk bu ortamdan biran evvel.kurtulmak için eşyalı ev düşünmüştüm bi kira bi depozito kadar param var..ve 8 senedir aynı şirkette çalışıyorum düzenli maaşımda.var şimdilik..çok.sagolun hepinizi dikkate alacağım mantıklı yol.bulmak için Allah razı olsun eksik olmayın :(

Anneniz de haklı siz de. Kadının kendi evi ama bir düzen istiyordur. Çok görmemek lazım. Zaten çocuğunuz da korkuyor ondan. İmkan varsa ayrı bir eve çıkın

Bu korono sürecinde evde zaten altüst olmuştuk bu ortamdan biran evvel.kurtulmak için eşyalı ev düşünmüştüm bi kira bi depozito kadar param var..ve 8 senedir aynı şirkette çalışıyorum düzenli maaşımda.var şimdilik..çok.sagolun hepinizi dikkate alacağım mantıklı yol.bulmak için Allah razı olsun eksik olmayın :KK43:
Size tavsiyem harcamalarınızı en aza indirin bir kazagı iki uc sene giyin gerekirse ya da daha fazla cunku sımdı cıkmasa iz ılerde mecbur o evden cıkacaksınız benım annem Annenize o kadar benziyor ki artık psikolojik galıba elime bir lıra gecsın atarım koseye kimseye minnet etmeyim kızımla diye. Letgo ısını sız dusunun yepyeni tertemiz seyler cok ucuza duzersınız evinizi cok uzuldum gercekten ozelden de yazabılırsınız elimizden Bısey gelirse yaparız elbet hıcbırımızın ne olacagı bellı degıl bu hayatta

Hangi sehirdesiniz sıze yardım edilmeli biri bu durumdayken bile bile uyumak benım ınsanlıgıma uymaz cok uzuldum
Istanbuldayim istediğim tek şey duanız tavsiyeniz inanın bu fazlasıyla yeter..insan bazen aklını kendine kullanamıyor insansın işte gücün kalmıyor bazen..arkadaşlarım evlen yuvanı iyi kötü kur çok çektin diyolar kurtuluş mu ki bir el oğluna sığınmak.. yazmak istediğim o kadar çok şey varki kolum tutmuyo o derece yıkıldım..sizler çok çok sağolun:(

Back