- 16 Ağustos 2023
- 43
- -7
- 1
- 30
- Konu Sahibi masumolmakistiyorum
Herkese merhabalar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kiminle paylaşayım bilmiyorum o yüzden buraya yazma gereği duydum. 1.5 yıllık bir ilişkim var öncellikle. Erkek arkadaşımı çok seviyorum. Küçük bir çocukken amca çocuklarının cinsel istismarına uğradım ve bakire olmadığımı düşünerek büyüdüm. Evlenme düşüncesinden her zaman için çok korktum kimsenin beni kabul etmeyeceği düşüncesiyle. Geçen yılın başlarında çok hoşlandığım kişiye ben açıldım ve ilişki yaşamaya başladık. Ona küçükken istismar edildiğimi söyledim ve beni böyle kabul etti. Ona çok şey borçluydum. Bu arada tecavüze uğramış olmama rağmen oldukça istekli bir insanım da. Erkek arkadaşımla da yüzeysel şeyler yaşadım. Yani azgın olduğumun farkında. Erkek arkadaşımdan ayrı olduğum dönemde yani nisan ayında vibratörle kendimi tatmin etmeye çalışırken epey içeriye sokmuştum ki büyük bir acı hissettim ve epey bir kanamam oldu. Ben yıllarca bakire değilim diye üzülürken aslında bakire olduğumu öğrenmiş oldum. Bugün erkek arkadaşıma vibratörle kendimi bozduğumu ve epeydir bu sebeple acı çektiğimi söyledim. Sanırım anlayış bekliyordum. Kendisi beni samimi bulmadığını ve belki de niyetimin kendimi kakalamak olduğunu söyledi. Ayrıca vajina dudaklarımın da oldukça büyük olmasını bir şeyler yaşamış olmama bağladı. Ben yaşadığım bu acıdan bahsederek çok büyük bir hata mı yaptım? Çünkü çok hassastım ve ne yapacağımı bilmiyordum. Onun peşinde koşmamalıyım biliyorum. Ama onu seviyorum. Şimdiden teşekkürler