• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmalıyım lütfen söyleyin.

masumolmakistiyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
43
-7
1
30
Herkese merhabalar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kiminle paylaşayım bilmiyorum o yüzden buraya yazma gereği duydum. 1.5 yıllık bir ilişkim var öncellikle. Erkek arkadaşımı çok seviyorum. Küçük bir çocukken amca çocuklarının cinsel istismarına uğradım ve bakire olmadığımı düşünerek büyüdüm. Evlenme düşüncesinden her zaman için çok korktum kimsenin beni kabul etmeyeceği düşüncesiyle. Geçen yılın başlarında çok hoşlandığım kişiye ben açıldım ve ilişki yaşamaya başladık. Ona küçükken istismar edildiğimi söyledim ve beni böyle kabul etti. Ona çok şey borçluydum. Bu arada tecavüze uğramış olmama rağmen oldukça istekli bir insanım da. Erkek arkadaşımla da yüzeysel şeyler yaşadım. Yani azgın olduğumun farkında. Erkek arkadaşımdan ayrı olduğum dönemde yani nisan ayında vibratörle kendimi tatmin etmeye çalışırken epey içeriye sokmuştum ki büyük bir acı hissettim ve epey bir kanamam oldu. Ben yıllarca bakire değilim diye üzülürken aslında bakire olduğumu öğrenmiş oldum. Bugün erkek arkadaşıma vibratörle kendimi bozduğumu ve epeydir bu sebeple acı çektiğimi söyledim. Sanırım anlayış bekliyordum. Kendisi beni samimi bulmadığını ve belki de niyetimin kendimi kakalamak olduğunu söyledi. Ayrıca vajina dudaklarımın da oldukça büyük olmasını bir şeyler yaşamış olmama bağladı. Ben yaşadığım bu acıdan bahsederek çok büyük bir hata mı yaptım? Çünkü çok hassastım ve ne yapacağımı bilmiyordum. Onun peşinde koşmamalıyım biliyorum. Ama onu seviyorum. Şimdiden teşekkürler

Herkese merhabalar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kiminle paylaşayım bilmiyorum o yüzden buraya yazma gereği duydum. 1.5 yıllık bir ilişkim var öncellikle. Erkek arkadaşımı çok seviyorum. Küçük bir çocukken amca çocuklarının cinsel istismarına uğradım ve bakire olmadığımı düşünerek büyüdüm. Evlenme düşüncesinden her zaman için çok korktum kimsenin beni kabul etmeyeceği düşüncesiyle. Geçen yılın başlarında çok hoşlandığım kişiye ben açıldım ve ilişki yaşamaya başladık. Ona küçükken istismar edildiğimi söyledim ve beni böyle kabul etti. Ona çok şey borçluydum. Bu arada tecavüze uğramış olmama rağmen oldukça istekli bir insanım da. Erkek arkadaşımla da yüzeysel şeyler yaşadım. Yani azgın olduğumun farkında. Erkek arkadaşımdan ayrı olduğum dönemde yani nisan ayında vibratörle kendimi tatmin etmeye çalışırken epey içeriye sokmuştum ki büyük bir acı hissettim ve epey bir kanamam oldu. Ben yıllarca bakire değilim diye üzülürken aslında bakire olduğumu öğrenmiş oldum. Bugün erkek arkadaşıma vibratörle kendimi bozduğumu ve epeydir bu sebeple acı çektiğimi söyledim. Sanırım anlayış bekliyordum. Kendisi beni samimi bulmadığını ve belki de niyetimin kendimi kakalamak olduğunu söyledi. Ayrıca vajina dudaklarımın da oldukça büyük olmasını bir şeyler yaşamış olmama bağladı. Ben yaşadığım bu acıdan bahsederek çok büyük bir hata mı yaptım? Çünkü çok hassastım ve ne yapacağımı bilmiyordum. Onun peşinde koşmamalıyım biliyorum. Ama onu seviyorum. Şimdiden teşekkürler

Asla peşinden koşmamalısın.
Sana bu tür şeylerde direk kakalamak gibi iğrenç bir ifade kullanan barışsa bile her seferinde yüzüne vuracaktır.
Ayrılmanı tavsiye ederim en mantıklısı o.
Birdahaki ilişkinede detaylı bahsetmemeni.
Yani biraz nabza göre şerbet.
Önemseyen biriyse derinlemesine anlatmana gerek yok. Bakireliği önemseyen biriyse anlatabilirsin.

Ona küçükken istismar edildiğimi söyledim ve beni böyle kabul etti. Ona çok şey borçluydum. Bu arada tecavüze uğramış olmama rağmen oldukça istekli bir insanım da. Erkek arkadaşımla da yüzeysel şeyler yaşadım. Yani azgın olduğumun farkında. Erkek arkadaşımdan ayrı olduğum dönemde yani nisan ayında vibratörle kendimi tatmin etmeye çalışırken epey içeriye sokmuştum ki büyük bir acı hissettim ve epey bir kanamam oldu. Ben yıllarca bakire değilim diye üzülürken aslında bakire olduğumu öğrenmiş oldum. Bugün erkek arkadaşıma vibratörle kendimi bozduğumu ve epeydir bu sebeple acı çektiğimi söyledim. Sanırım anlayış bekliyordum. Kendisi beni samimi bulmadığını ve belki de niyetimin kendimi kakalamak olduğunu söyledi. Ayrıca vajina dudaklarımın da oldukça büyük olmasını bir şeyler yaşamış olmama bağladı. Ben yaşadığım bu acıdan bahsederek çok büyük bir hata mı yaptım? Çünkü çok hassastım ve ne yapacağımı bilmiyordum. Onun peşinde koşmamalıyım biliyorum. Ama onu seviyorum. Şimdiden teşekkürler
Bu kafayla bu ülke zor gelişir. Yazık..

beni böyle kabul etti.

kimsenin beni kabul etmeyeceği

kendimi kakalamak
Siz ilk önce bu düşüncenizden bir çıkın, ondan sonra mağarasından yeni çıkmamış adamları bulun. Kimseye ne yaşadığınızı, bakire olup olmadığınızı anlatmak zorunda değilsiniz.

Sevgilinizle neden yasamadiniz da vibrator deneyimi tatmak istediniz ki? Zaten adam sizi "kabul etmis"... enteresan buldum dogrusu.
Su kabul etme etmeme konusu kadar mide bulandirici bi sey yok sen kimsin de beni kabul etmiyosun vasat alti turk erkegi? Kendinizi neden kucultuyosunuz ya ustelik destek almasi gereken sizsiniz istismara ugrayan sizsiniz...

Siz ilk önce bu düşüncenizden bir çıkın, ondan sonra mağarasından yeni çıkmamış adamları bulun. Kimseye ne yaşadığınızı, bakire olup olmadığınızı anlatmak zorunda değilsiniz.

Çok azginim nasıl bı tabir ya.Tuhafsiniz.Madem erkek arkadaşın var onunla sex yap vibratorle ne işin var.Bana da samimi gelmediniz acikc

Sevgilinizle neden yasamadiniz da vibrator deneyimi tatmak istediniz ki? Zaten adam sizi "kabul etmis"... enteresan buldum dogrusu.
Su kabul etme etmeme konusu kadar mide bulandirici bi sey yok sen kimsin de beni kabul etmiyosun vasat alti turk erkegi? Kendinizi neden kucultuyosunuz ya ustelik destek almasi gereken sizsiniz istismara ugrayan sizsiniz...
Çünkü ikimiz de cinselliği evlilik dahilinde yaşama düşüncesindeyiz

Eleştirelecek şey erkek arkadaşımla yaşamamış olmak mı? Kendisi evlilik birliği içinde yaşamak istiyor ki ben de. Ve ben bakire olmadığım düşüncesine güvenerek vibratörle tatmin olmaya çalıştım. Konunun anlaşılmayan tarafı ya da güvenilir bulmadığınız tarafı nedir

Eleştirelecek şey erkek arkadaşımla yaşamamış olmak mı? Kendisi evlilik birliği içinde yaşamak istiyor ki ben de. Ve ben bakire olmadığım düşüncesine güvenerek vibratörle tatmin olmaya çalıştım. Konunun anlaşılmayan tarafı ya da güvenilir bulmadığınız tarafı nedir
Hiç vajinal yoldan cinsel ilişki yaşamamış birinin - Küçüklüğünüzdeki travmayı saymıyorum- vajinal yoldan paaat diye zevk alabilmesi, orgazm olabilmesi ilk seferde baya bi zor. Klitoral orgazm deseniz hadi neyse de saçma sapan bir konu.

önemli olan tek şey vajinanız değil,bunun muhabbetinin bu kadar dönmeside çok tuhaf,bu muhabbetleri kapatın bence,kimsenin umrunda değil artık bu tarz şeyler yalnızca bu konuda çok konuşmanız sürekli bahsetmenizden dolayı karşı taraf yalnış anlamış olabilir,istismara ugramak apayrı bir travma ve bunun kabul edilip edilmeme gibi bir durumu yok,daha önceden cinsellik yaşamış olsanızda kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz,sizin bedeniniz üzerinde söz sahibi olmamalı kimse,aksini iddia edenin zekasını sorgulamak lazım,bu konuları sonsuza kadar kapatın,yeni bir ilişkiye başlicak olsanız bile bunu artık belirtmeyin,söylemeyin,kimseyi ilgilendirmez sizin bekaretiniz,ama dediğim gibi bi konu üstünden sürekli konu açıp muhabbetini çevirirseniz karşı taraf yanlış anlayabilir,ne yapmaya çalıştığınızı anlamamış olabilir,aldatıldığını düşünmüş olabilir,bedeniniz size ait mahremiyetide sizin özelinizde kalmalı.

Hiç vajinal yoldan cinsel ilişki yaşamamış birinin - Küçüklüğünüzdeki travmayı saymıyorum- vajinal yoldan paaat diye zevk alabilmesi, orgazm olabilmesi ilk seferde baya bi zor. Klitoral orgazm deseniz hadi neyse de saçma sapan bir konu.
Ben zevk aldığımı yazdım da haberim mi yok. Böyle bir şey yaptım. Konunun saçma sapan bulunacak tarafı nedir azgın olduğunimu yazmak mı? Küçükken istismar edildim. Mevcut erkek arkadaşımı fazlaca arzuluyorum bu travmaya rağmen. Ayrı olduğum dönemde vibratörle deneme yaparken kanamam oldu. Daha nasıl açık söyleyebilirim. Ve bunu sevdiğim adama itiraf ettim. Yardım istediğim konu buyken yok ergensin yok azgın yazman saçma. Konuyu fake değil gerçek olabilecek bir durum olarak yorumlayın.

Back