yardımınıza ihtiyacım var kızlar!!!!

43 yaşında erkeğe şekerli oyuncak... bence kız kendine bi hediye alsın adamdan ayrılarak.

Tek tek baktım hiç yazan olmamış, şöyle çok şık kaliteli bir makas alsın. Özel kutusu olanlardan. Şekerli böcekli şeylerden de uzak dursun.

30 lu yaşların başındaki bir kadın olarak bana oyuncaklı şeker gelse çok gülerim yahu.. değil ki 43 yaşındaki adama.. arkadaşınız çocuk ruhlu olabilir de karşısındaki kocaman adam.. tablet, ps4 falan alsın bari adamın da işine yarasın..

Erkekler de cesit cesit ama ben erkek olsam isime yarayacak bir sey alinmasini isterim. Mesela matkap, akulu vidalama aleti, tornavida takimi, sirt cantasi vs. Vitrinde duracak esya, oyuncak, saat, kol dugmesi falan istemem.

Bende soyledim fakat erkek arkadas erkek kuaforu kravati ne yapsin ben mini vosvoslardan almasini soylefim orjinal olanlarindan baska bir sey gelmedi aklima o yüzden sizlere danismak istedim.bu arada kiz 28 erkek 43 yasinda

etmesin eylemesin ya
43 yasındaki adama şekerli oyuncaklı hediye mi alınır
plak alsın gramafon alsın, adamın yasınada uygun,bnce gayet makbule gecer

Benim tercihim kinder sürpriz yumurta olurdu. Romantik bir şarkı eşliğinde de çıkan oyuncağı birleştirme talimatlarını okur, yapardık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…