• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yardımınıza ıhtıyacım var kızlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

esmer8590

04.07.2010 nişan günü=)=)
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
162
0
96
İstanbul
merhaba kızlar yarıdımıza ıhtıyacım var nısanlanan tucrubelı arkadaslarımdan yardım ısıtyorumm sımdıkk canlarımmm nısan bohcasında kıza neler alıyo damada neler alınıp yapılıı neler konuyoo neler yapılıyoo bıde nısan ıcın degısık fıkırlerı olan paylasırsa cok sevınıcemmm:)ohaoldumsmile

canım teskur ederımmm bıde kendıne neler alırdın makyaj malzemesınden tututa heseyıne ne kadar neler konuyooo

hemen hemen aynı şeyler cnm ;

erkek bohçasında:traş malz,erkek kişisel bakım ürünler vs.makyaj kutusu olur ya kızların onlarında küçük sandıkları oluyor.onların içine yerleştiriyosun,terlik,saten pijama,sabahlık,penye pijama takımı,iç çamaşırı,ben barinanın cüzdan kemer setini almıştım o,anneler lif,havlu,namaz takkesi,tespih,seccade koyuyor.Kot pantolan,gömlek,tişört,vs.vs

bu arada ben bohçomda en çok makyaj malzemem için dolaşmıştım o da far setini aramıştım tüm renkleri içinde olan far seti aradım bulamadım sonra parça parça aldım.

valla ben daha damat bohçası için bi kravat seti aldım bi eşofman takımı bi kazak bi gömlek 5 çift çorap bi boxer bi atlet. bide kişisel bakım ürünlerini tamamladımmı tamamdır diye düşünüyorum
belki terlik ekleyebilirim...

ben erkek bohçasına

pijama takımı
iç çamaşırı
terlik
mendil - çorap
traş takımı (traş makinası yada bıçaklı modlleerden, traş köpüğü, traş kolonyası, nemlendirici, cilt temzileyici, pamuk)
takım elbise
parfüm
kemer - cüzdan
ayakkabı...
havlu...
seccade...
bunları almıştım...
------------------
kendi bohçamı kendim seçemedim maalesef köyde düğündeydim kayınvalidemin zevkine bıraktım iikide öle yapmışım ben bu kadar güzel şeyler alamazdım....
bohçamda 6lı saten takım,pijama takımı, 2 takım sutyen - kilot, 2 takım atlet kilot, 3 adet çorap(kısa, külotlu vs.) patik 2 takım kıyafet abiye çanta abiye ayakkabı terlik makyaj takımı bakım kremleri seccade oyalı tülbent... aklıma bunlar geldi :S:S

teşekur ederım kızlar fıkırlerınız ıcın bıse dıcem makyaj malzemelrını parca parcamı aldınız yoksa hepsını bı takım mı aldınız nısan alısverıse cıktınız zaman

ben çok fazla bişi aldırmadımdı... göz kalemi... far seti... parfüm... rimel.... ruj... fondoten... deodorant... makyaj temizleme seti almıştık bide... :)))

Back