- 18 Eylül 2020
- 898
- 3.091
- 63
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon??. Yani orada şiddet değilde beni aldatma ihtimali daha çok canımı yakıyor
Çok mutsuzum çok kıskanıyorum keşke dayakçı sapık bir kocişim olsa, yeter ki kocam olsun ister çamurdan olsunİşte bir kez daha gördük ki kadının düşmanı yine kadın. Ne var yani, mutsuzsunuz diye böyle yorumlar yapıp kadını bosatacaksiniz gül gibi adamdan. Cümle biraz bozuk oldu ama olsun.
Valla gelmişKızlar nur topu gibi üyelik iptali geldi. Ee ben demiştim :)
Kaçırdınız kadını kıskanç yorumlarınızla. Merhametli kocası var diye kıskandınız biliyorum.Kızlar nur topu gibi üyelik iptali geldi. Ee ben demiştim :)
Eyvah foyam ortaya çıktı…Kaçırdınız kadını kıskanç yorumlarınızla. Merhametli kocası var diye kıskandınız biliyorum.
Biliyordum. Bu itirafı görür de konu sahibi kocasına kendisini selo bantla yapıştırır umarım. Siz de avucunuzu yalarsınız.Çok mutsuzum çok kıskanıyorum keşke dayakçı sapık bir kocişim olsa, yeter ki kocam olsun ister çamurdan olsun
Ben aslında iş yerindeki o saf ve masum kızım falan diyormuşumBiliyordum. Bu itirafı görür de konu sahibi kocasına kendisini selo bantla yapıştırır umarım. Siz de avucunuzu yalarsınız.
Dondurma olsaydı yerdik ama yaa.
Anlamıştım. En başından anlamıştım ama dedim sus arti, ispatlayamazsın. Gülme emojisinden anladım zaten ilk.Ben aslında iş yerindeki o saf ve masum kızım falan diyormuşum
Anlamıştım. En başından anlamıştım ama dedim sus arti, ispatlayamazsın. Gülme emojisinden anladım zaten ilk.
İş bulmuş kendisi bir şehre tek başına gelmiş kız köpek balıklarını tanımaz mı ya?Ben aslında iş yerindeki o saf ve masum kızım falan diyormuşum
Aynısı işte. İfşa oldunuz. Konu sahibinin kocasıyla konuşmayın iş yerinde. Size sahip çıkacak diye karısına bağırmış camlar kırılmış hep böyle nasıl kötü kırılmış hem de tiz sesten şiddet olmuş. Tüh yaa keşke konu sahibi de görseydi.
Ay benim ne suçum var ben saf ve masum bir kızım, iş yerindeki abilerim sahip çıkıyor bana sadece Özellikle X abi çok merhametli sağ olsun. Bizim evde gel kal dedi, ne düşünceli erkekler var canım abim benim :)Aynısı işte. İfşa oldunuz. Konu sahibinin kocasıyla konuşmayın iş yerinde. Size sahip çıkacak diye karısına bağırmış camlar kırılmış hep böyle nasıl kötü kırılmış hem de tiz sesten şiddet olmuş. Tüh yaa keşke konu sahibi de görseydi.
Gece korkuyorsanız gidin bence. Ben de üzüldüm şimdi tek başınasınız sonuçta.Ay benim ne suçum var ben saf ve masum bir kızım, iş yerindeki abilerim sahip çıkıyor bana sadece Özellikle X abi çok merhametli sağ olsun. Bizim evde gel kal dedi, ne düşünceli erkekler var canım abim benim :)
Ayy çok korkuyorum ama tek başıma da yatamam kiGece korkuyorsanız gidin bence. Ben de üzüldüm şimdi tek başınasınız sonuçta.
Hep beraber... tövbe tövbe. Resmen masumiyetinizle aklımı celecektiniz ki uyandım. Gidin buradan. Yemezler.Ayy çok korkuyorum ama tek başıma da yatamam ki
Kötü düşünmeyim belki hamilelik hormonlarından dedim ama yok.. kesinlikle tedavi şart. Tüp bebekten önce psikolojik tedavi olsaymış keşke.. Bir de kaçmış hemen. Bizden niye kaçıyorsun? Tepki göstermen gereken biz değiliz ki...Konu sahibi üstüne kuma gelse tamam diyip bir köşede pısacak cinsten. Kocası da bunu bildiği için rahat rahat aldatıyor bence.
Bu kadın hiç bişey anlamaz.. kocamda kocam..Sizin çok kıskanç olduğunuzu sanmıyorum kocanızın potansiyelini bildiğiniz için herkesten işkilleniyorsunuz normal olarak.
Ama böyle bir adamı çektiğinize hatta zorla baba yaptığınıza hatta karnınızdaki bebeğinizle şiddet görmeye razı olduğunuza göre başka sorunlarınız var şu an.
Ama üyelik iptali yapıp gitmişsiniz burda aklı başında üyeler yazınca size.
Bu şekilde kaçabileceğinizi mi sanıyorsunuz sorunlarınızdan?
Bebeğiniz şimdi karnınızda diye anlamıyorsunuz belki ama o doğunca anlayacaksınız bu şekilde yürümeyeceğini.
En azından 3 yaşına gelmeden anlarsınız ne diyeyim.
Bebek sizi kendinize getirir.
Bebeğinizden ve sizden başka değerli kimse yok hayatta anlarsınız