• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardımınıza ihtiyacım var

Annem olsa şimdi b.kunda boncuk mu var derdi.hem şiddet görüp bunu normal sayıp üstüne bir de kıskanıyorum diyosun ya pes dedim.kıskancliğı aşmak için değil ama kendine gelebilmek için yardım almalisin.insan olduğunu unutma.

İşte bir kez daha gördük ki kadının düşmanı yine kadın. Ne var yani, mutsuzsunuz diye böyle yorumlar yapıp kadını bosatacaksiniz gül gibi adamdan. Cümle biraz bozuk oldu ama olsun.
Çok mutsuzum çok kıskanıyorum keşke dayakçı sapık bir kocişim olsa, yeter ki kocam olsun ister çamurdan olsun :dondurma:

Sizin çok kıskanç olduğunuzu sanmıyorum kocanızın potansiyelini bildiğiniz için herkesten işkilleniyorsunuz normal olarak.
Ama böyle bir adamı çektiğinize hatta zorla baba yaptığınıza hatta karnınızdaki bebeğinizle şiddet görmeye razı olduğunuza göre başka sorunlarınız var şu an.
Ama üyelik iptali yapıp gitmişsiniz burda aklı başında üyeler yazınca size.
Bu şekilde kaçabileceğinizi mi sanıyorsunuz sorunlarınızdan?
Bebeğiniz şimdi karnınızda diye anlamıyorsunuz belki ama o doğunca anlayacaksınız bu şekilde yürümeyeceğini.
En azından 3 yaşına gelmeden anlarsınız ne diyeyim.
Bebek sizi kendinize getirir.
Bebeğinizden ve sizden başka değerli kimse yok hayatta anlarsınız

Çok mutsuzum çok kıskanıyorum keşke dayakçı sapık bir kocişim olsa, yeter ki kocam olsun ister çamurdan olsun :dondurma:
Biliyordum. Bu itirafı görür de konu sahibi kocasına kendisini selo bantla yapıştırır umarım. Siz de avucunuzu yalarsınız.
Dondurma olsaydı yerdik ama yaa. 😋

Ben aslında iş yerindeki o saf ve masum kızım falan diyormuşum 😂
İş bulmuş kendisi bir şehre tek başına gelmiş kız köpek balıklarını tanımaz mı ya?
İşinde,gücünde insanları da zan altında bırakır böyle köpek balığı misali adamlar.
Kız olayı okusa ben ne alaka der eminim.
Konu sahibi hem kendini yakıyor hem hiçbir şeyden habersiz kadına yakıştırmalar yapıyor içinde belli.

Aynısı işte. İfşa oldunuz. Konu sahibinin kocasıyla konuşmayın iş yerinde. Size sahip çıkacak diye karısına bağırmış camlar kırılmış hep böyle nasıl kötü kırılmış hem de tiz sesten şiddet olmuş. Tüh yaa keşke konu sahibi de görseydi.

Aynısı işte. İfşa oldunuz. Konu sahibinin kocasıyla konuşmayın iş yerinde. Size sahip çıkacak diye karısına bağırmış camlar kırılmış hep böyle nasıl kötü kırılmış hem de tiz sesten şiddet olmuş. Tüh yaa keşke konu sahibi de görseydi.
Ay benim ne suçum var ben saf ve masum bir kızım, iş yerindeki abilerim sahip çıkıyor bana sadece :confused: Özellikle X abi çok merhametli sağ olsun. Bizim evde gel kal dedi, ne düşünceli erkekler var canım abim benim :)

Ay benim ne suçum var ben saf ve masum bir kızım, iş yerindeki abilerim sahip çıkıyor bana sadece :confused: Özellikle X abi çok merhametli sağ olsun. Bizim evde gel kal dedi, ne düşünceli erkekler var canım abim benim :)
Gece korkuyorsanız gidin bence. Ben de üzüldüm şimdi tek başınasınız sonuçta.

Konu sahibi üstüne kuma gelse tamam diyip bir köşede pısacak cinsten. Kocası da bunu bildiği için rahat rahat aldatıyor bence.
Kötü düşünmeyim belki hamilelik hormonlarından dedim ama yok.. kesinlikle tedavi şart. Tüp bebekten önce psikolojik tedavi olsaymış keşke.. Bir de kaçmış hemen. Bizden niye kaçıyorsun? Tepki göstermen gereken biz değiliz ki...

Sizin çok kıskanç olduğunuzu sanmıyorum kocanızın potansiyelini bildiğiniz için herkesten işkilleniyorsunuz normal olarak.
Ama böyle bir adamı çektiğinize hatta zorla baba yaptığınıza hatta karnınızdaki bebeğinizle şiddet görmeye razı olduğunuza göre başka sorunlarınız var şu an.
Ama üyelik iptali yapıp gitmişsiniz burda aklı başında üyeler yazınca size.
Bu şekilde kaçabileceğinizi mi sanıyorsunuz sorunlarınızdan?
Bebeğiniz şimdi karnınızda diye anlamıyorsunuz belki ama o doğunca anlayacaksınız bu şekilde yürümeyeceğini.
En azından 3 yaşına gelmeden anlarsınız ne diyeyim.
Bebek sizi kendinize getirir.
Bebeğinizden ve sizden başka değerli kimse yok hayatta anlarsınız
Bu kadın hiç bişey anlamaz.. kocamda kocam..

Back