• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler yardımınıza ihtiyacım vaar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

narlekesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
159
14
68
Samsun
kızlar ben esmere dönük bir kumralım. :D vücudum da çok tüylü. yanaklarım yanlarında bile biraz tüy var. yaklaşık bi kaç ay önce yanaklarıma ve kollarıma komple sir ağda yapmaya başladım. ancak yanaklarımda ve kollarımda sivilceler çıkmaya başladı. kollarım için lazere başladım sivilceler hala var. sırtıma ağda yaptırdım orda da sivilceler çıktı. ne yapmamı önerirsiniz bi fikriniz var mı?

Canım sir ağda kesinlikle yaptırma aynı durum bendede var eğer mümkünse hepsine lazer yaptır eğer tüm vücut için lazer yaptıramyorum diyorsan lazere tek seansata vereceğin para ile lazer epilasyon aleti önerebilirim düzenli kullanınca tüyleri tamamen yok ediyor ve elinin altında öyle lazerdeki gibide acı çekmiyorsun...

aaa ilk defa senden duyuyorum bunu. nasıl bir alet? acısı nasıl bir zararı var mı fiyatı nedir nerelerde bulunur? çok soru sordum ama :)

aaa ilk defa senden duyuyorum bunu. nasıl bir alet? acısı nasıl bir zararı var mı fiyatı nedir nerelerde bulunur? çok soru sordum ama :)

Canım bende aynı aleti kullanıyorum ilk seansta etkisini görürüsümn ama ben düzenli yapamıyorum..Silk'n SensEpil HPL Yöntemli Evde Kalıcı Epilasyon Aleti aletin ismi bu sana bunu öneriyrum benim kullandığım bunun bir alt modeli o zaman çıkmamıştı bu model ama yararlı elinin altında ve dediğim gibi kesinlikle lazer epilasyondak gibi acı yok ve elinin altında..benimki 750 tl olan alet bu ondan iyi bunda çene ve boyunada uyguşama yapıyorsun..Ben diğer alette ilk yaptığımda tüyler kendiliğinden döküldü ve daha ilk seansta..Site hepsi burada alışverş sitesi (kusur abakmayın site yöneticileri isim verdim )...Orda zaten kullanalarında yorumlarını okursun..

Canım öncelikle geçmiş olsun ben güzellik uzmanıyım buna ragmen ara sıra küçük baş belası sivilcelerle karsılasabiliyorum dogal yöntemlerle sivilcelerden kurtulma sansın cok yüksek öncelikle tüylerin için kesinlikle agda dan vazgecmelisin lazer senin için uygun bi yöntem sivilcelerin için formül istersen yardımcı olurum evde hiçbir para harcamadan hemde;)

Canım öncelikle geçmiş olsun ben güzellik uzmanıyım buna ragmen ara sıra küçük baş belası sivilcelerle karsılasabiliyorum dogal yöntemlerle sivilcelerden kurtulma sansın cok yüksek öncelikle tüylerin için kesinlikle agda dan vazgecmelisin lazer senin için uygun bi yöntem sivilcelerin için formül istersen yardımcı olurum evde hiçbir para harcamadan hemde;)

bende isterim valla mümmünse şu formüllerden :)

ben de ben deeee :16:

kızlar kol ve koltukaltı için lazere gidiyorum. üstelik öğrenciyim şuan diğer kısımlar için lazeri düşünemem ekonomim sarsılır. :D

valla varsa bi formül elimde kağıt kalem bekliyorumm :)

Var elbette tatlım kurtulus elma sirkesi eger 5. Gün sivilcen kalırsa yaz bana sabah ve aksam yüzünü elma sirkesi ve su karısımı buhara tut 15dk pamukla o sıcak olan karısımla yüzünü yakmadan dikkatle sil ilk denemede bile farkı gözünle göreceksin ;)

Var elbette tatlım kurtulus elma sirkesi eger 5. Gün sivilcen kalırsa yaz bana sabah ve aksam yüzünü elma sirkesi ve su karısımı buhara tut 15dk pamukla o sıcak olan karısımla yüzünü yakmadan dikkatle sil ilk denemede bile farkı gözünle göreceksin ;)

canım çok teşekkür ederim ama pek anlayamadım. o karışımı ısıtıcam onun buharında mı durucam? suyla da yüzümü silicem o suya pamuk batırıp. sonra bekleyecek miyim yıkayacak mıyım yüzümü? ve bi ölçüsü var mı? 1 çay bardağı suya 1 çay bardağı sirke falan mı?

Biz türk kadınları ölçü lü kadınlarıız elbette ;)))
1su bardagı %100 elma sirkesi 1su bardagı da su bi tencerede kaynat kapagını kapat kaynayınca altını kıs buharını yüzünün her yerine 15dk tut ve hemen bi aynaya bak gecmez dediğin sivilce izi ve sivilceler ne halde sonra o sıcak karısıma bi tutam pamugun ucunu batır yakmadan yüzünü komrex yap sil ve öyle kalsın sirke ucucu bi madde kokusu 10dk sonra geciyor ve sonuçu alınca iyi haberini bekliyorum atlama unutma 4.defa da hepsi uçmuş olacak
Yeterince açık oldu mu ;)))))

Asiri tüylenme sorununuz icin, bir hormon testi yaptirmanizi öneririm. hormonal bir bozukluk varsa su an yaptirdiginiz lazer seanslari kalici cözüm saglamaz.tüylerinizden kalici bir sekilde kurtulamazsiniz.bir süre sonra hepsi geri döner.

Biz türk kadınları ölçü lü kadınlarıız elbette ;)))
1su bardagı %100 elma sirkesi 1su bardagı da su bi tencerede kaynat kapagını kapat kaynayınca altını kıs buharını yüzünün her yerine 15dk tut ve hemen bi aynaya bak gecmez dediğin sivilce izi ve sivilceler ne halde sonra o sıcak karısıma bi tutam pamugun ucunu batır yakmadan yüzünü komrex yap sil ve öyle kalsın sirke ucucu bi madde kokusu 10dk sonra geciyor ve sonuçu alınca iyi haberini bekliyorum atlama unutma 4.defa da hepsi uçmuş olacak
Yeterince açık oldu mu ;)))))

evett çooook teşekkür ederim :)

Asiri tüylenme sorununuz icin, bir hormon testi yaptirmanizi öneririm. hormonal bir bozukluk varsa su an yaptirdiginiz lazer seanslari kalici cözüm saglamaz.tüylerinizden kalici bir sekilde kurtulamazsiniz.bir süre sonra hepsi geri döner.

yaptırmayı düşünüyorum ama doktor araştırıyorum bende. :)

kol için yapılan lazer arttırabiliyo diye biliyorum ayrıca yüz için de aynısı geçerli :( bence yüz için iğneliye git kol için de iğneliye git :(

Back
X