yardımınıza ihtiyacı varrr!!!

mercan53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
4
0
36
Rize
merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım aslında çok zamandır internetten sizlerin yazışmalarını takip ediyorum ve inanıyorumki birbirinizin derdine elinizden geldiği kadar ortak oluyosunuz. aslında benim de bir derdim var, gerçi bu dertmidir daha emin olamadım ama ben 1 seneir evliyim Allahıma şükür çokta iyi giden bir evliliğim var, tabi bu evliliğe bir güzellik daha katıp çocuk yapmaya karar verdik 2 aydır çalışıyoruz ama henüz bişi yok, ben geçen ay hormon testi yaptırmıştım herşey yolundamı diye herşeyim normalmiş ama prolaktin hormonum 24 çıktı doktor yüksek dedi, dostinex 2 tb verdi ama ben baya araştırdım aslında yüksek sayılmazmış daha sonra farklı bir doktora gittim bana daha önce gelseydin ben sana dostinex önermezdim çok yüksek değil dedi bu durumda sadece folıc asit kullanman yeterli dedi ama tekrar prolaktine bakacaz dedi tabi ben doktora gittiğimde dostinexi bitirmiştim, folıc asit kullanmaya başladım ve bu ay ikinci kez denedik, gerçi yolun daha çok başındayız ama sizlerinde görüşlerinize ihtiyacım var acaba çokmu abartıyorum bana bi akıl verin kızlar:97:

daha yolun çoooook başındasın,hem en az 6 ay denemen lazım,eğer olmazsa o zaman doktorlar destek amaçlı takip yapıp bir sorun var mı diye bakarlar,sen folik içmeye devam et,yumurtlama günlerini takip et yeter,gün aşırı ilişki ve bekle ,başka çaren yok :)

eninde sonunda gelecek :)

çok teşekkür ederim julıa, bende biliyorum aslında en az 6 ay denemem gerektiğini ama çok sabırsızım galiba içimde hep olmazsa diye bi korku var, sanırım boş yere evham yapıyorum:44: bide kafama takılan bişi daha var, ben yumurtlama günlerimde günaşırı ilişkiye giriyorum fakat daha sonrası yani günlerim bittikten sonra yine günaşırı ilişkiye girsem yalnışmı yapmış olurum acaba sadece yumurtlama günlerindemi çalışmam lazım:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…