- 15 Kasım 2018
- 7
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi Busra66711
Liste verip gönderiyorlar. Ve artık neler yapacağımı biliyorum beslenme konusundaDiyetisyenden yardım alsan canm
Liste verip gönderiyorlar. Ve artık neler yapacağımı biliyorum beslenme konusunda
diyetisyenden yardım almanı öneririm canım zira ben diyetisyen sayesinde lise yıllarımda 3 ayda 20 kilo vermiştim şuan evlendikten sonra tekrar aldım kilo sadece hayatımdan tatlıyı abur cuburu çıkardım ekmeği pilav makarnayı azalttım çalıştığım için spora vaktim yok bu şekilde 3,5-4 kiloya yakın verdimMerhabalar.. Ben kendimi bildim bileli kiloluyumdur. Şimdi de vermek istiyorum ama nerden ve nasil başlarım bilmiyorum. Öncelikle spor konusunda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Eliptik bisikletim var ama kilom 120 olduğu için bacağıma zarar verir diye korkuyorum malum çok yük biniyor bacağa. Şuan hedefim 5 ayda 30 kilo ama yapılır mı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz rica etsemmmm. Okulum olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum en fazla 3 gün çıkabilirim ama havalar soğuyunca ondan da vazgeçtim. Evde neler yapabilirim.
Diyet gruplari var onlara katilabilirsiniz... gelmek isterseniz 13. Takima bekleriz. Hergun duzenli menu yaziyoruz ne kadar spor yaptik paylasiyoruz gun icerisinde sohbet ediyoruz keyifle kilo veriyoruz... gelmek istersen beklerizKızlar bnde Yen'i evlendim zaten kiloluydum evliliğin vermiş olduğu rahatlıkla daha çok kilo aldım uzun zamandır tartılmıyorum ama 75 civarı
Arkadaş arıyorum birlikte kilo vermek için
Merhabalar.. Ben kendimi bildim bileli kiloluyumdur. Şimdi de vermek istiyorum ama nerden ve nasil başlarım bilmiyorum. Öncelikle spor konusunda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Eliptik bisikletim var ama kilom 120 olduğu için bacağıma zarar verir diye korkuyorum malum çok yük biniyor bacağa. Şuan hedefim 5 ayda 30 kilo ama yapılır mı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz rica etsemmmm. Okulum olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum en fazla 3 gün çıkabilirim ama havalar soğuyunca ondan da vazgeçtim. Evde neler yapabilirim.