- 2 Kasım 2014
- 77
- 8
-
- Konu Sahibi pasiftiryaki
Teşekkür ederim..geçmiş olsun
Özel çok masraflı olurmu acaba,bu günlerde diş ile ilgili çok masraf yaptım o yüzden kolonoskopi özelde çok tutar diye gitmedim..Ozel hasteyeye gitsen canim , o kadar aciya ne gerek var.
Anladim canim , burdaki ozeller 22 25 filan muayene ucreti olarakÖzel çok masraflı olurmu acaba,bu günlerde diş ile ilgili çok masraf yaptım o yüzden kolonoskopi özelde çok tutar diye gitmedim..
Teşekkür ederim canım okudum.Diyet için bahsedilenlerden yararlandım..Yalnız orda işlem öncesi alınan ilaç çok farklı bahsedilmiş bana verilen ilaç farklı..Standart değilmi uygulanlar..http://www.taviloglu.com/endoskopi/kolonoskopi.html
Bu bilgiler yardımcı olur inşallah.Çok geçmiş olsun.
Sanırım ilaçlar yaşa,boy ve kiloya göre değişiyor.Birde doktora göre.Genelde hekimlerin anlaştığı ilaç kurumları oluyor.Teşekkür ederim canım okudum.Diyet için bahsedilenlerden yararlandım..Yalnız orda işlem öncesi alınan ilaç çok farklı bahsedilmiş bana verilen ilaç farklı..Standart değilmi uygulanlar..
Sağol canım benim,devlette bayıltmıyolar sakinleştirici de vermiyolarmış çok acı çektiğini söyleyenler var..Birde bana içecek değilde makattan alınacak bi ilaç verildi onuda bi saat önce al gel dendi..sonradan öğrendim bi saatten daha önce almam gerektiğini..yanlış bişey yaparım diye çok korkuyorum..gittiğim hastane çok ilgisiz..hasta çok..Çok çok geçmiş olsun. Babam kolon kanseri oldugu icin kolonoskopiyle tanıştım bende. Canım benim evet sıkıntılı hir süreç fakat sağlığın için gerekli. Babama bir şişe içinde ilaç veriyordu Dr. Bunu gitmeden bir gün önce içiyordu babam. Mesela yarın ogleye doğruysa randevu akşamdan içiyordu ve o gece sürekli lavaboya kalkiyordu. Sakin gitmeye yakin icme Ilaci çünkü ishal benzeri boşaltım oluyor. Ilaci belirtilen şekilde ve miktarda icmelisin. Sonra bagirsaklarin tam bosalmaz operasyon tekrarlanir başka bir güne. Babamın doktoru erkekti özele gidiyor babam ama ne kadar muayene ücreti bilmiyorum değişiyor her yerde. Inan çok çabuk olacak bir operasyon bagirsaklarin boş olduğu sürece. Bu arada bayiltarak yapılıyor babama. Sonrasinda ise ayilma çok kısa sürede oluyor. Ama yalnız gitme sen yinede eşyaların filan sorun olabilir yanında biri bulunsun. Çok geçmiş olsun. Korkma doktorlar bunun sağlığın açısından daha iyi olacağını soylemislerdir. Allah şifa versin. Çabucak girip çabucak çıkarsın inşallah.
Çok sağol canım..Arayıp sorayım bari..Napacağımı şaşırdımAnladim canim , burdaki ozeller 22 25 filan muayene ucreti olarak
Yinede bi arastir kolonoskopi insani urkutuyor be canim
Özel çok masraflı olurmu acaba,bu günlerde diş ile ilgili çok masraf yaptım o yüzden kolonoskopi özelde çok tutar diye gitmedim..
Devlet hastanesinde bazen özelden daha iyi doktorlar olur,araştırma hastanelerindekiler daha deneyimli deniyo ama bende şaşırdım neye inanacağımı..Sanırım ilaçlar yaşa,boy ve kiloya göre değişiyor.Birde doktora göre.Genelde hekimlerin anlaştığı ilaç kurumları oluyor.
Araştırma hastaneleri iyidir lakin güleryüzlü doktor bulmak zor be.Bilemedim ki eğer durumunuz varsa özelde yaptırın.Çok büyük bir meblağ değildi.Devlet hastanesinde bazen özelden daha iyi doktorlar olur,araştırma hastanelerindekiler daha deneyimli deniyo ama bende şaşırdım neye inanacağımı..
Sanırım hastaneye göre değişiyo ücretler,sorup öğrenecem artık..İnşaallah düzgün bi yer bulurum..Masraf olmasın,deneyimli de olur diye devlet hastanesine gittim ama çok korkuyorum okuduklarımdan..Üstelik bayan doktor tercih edebilirmiyim diye sordum,sekreter ne çıkarsa bahtına dedi..Zaten kalabalık bi hastane,millet sıralarda bekliyo,yirmi gün sonraya gün verdiler o gün lağmandır diyettir yapıp gidip bide erkek doktor denk gelirse naparım..Dert bir değil ki bende..Benim ablam özelde yaptirmisti 150ydi sanirim. Tam hatirlamiyorum ama bence hic devlette o eziyeti cekmeyin.
Ablam 2 3 gün hicbir sekilde kati yiyecek yememisti. Hastaneye gitmeden lagman yapmisti.. Boyle yani..
Güleryüzü bıraktım,ilgilenip düzgünce açıklama yapsalar keşke..Duruma bakıp özeli arayacam artık..Buraya yazınca daha çok emin oldumAraştırma hastaneleri iyidir lakin güleryüzlü doktor bulmak zor be.Bilemedim ki eğer durumunuz varsa özelde yaptırın.Çok büyük bir meblağ değildi.
Sanırım hastaneye göre değişiyo ücretler,sorup öğrenecem artık..İnşaallah düzgün bi yer bulurum..Masraf olmasın,deneyimli de olur diye devlet hastanesine gittim ama çok korkuyorum okuduklarımdan..Üstelik bayan doktor tercih edebilirmiyim diye sordum,sekreter ne çıkarsa bahtına dedi..Zaten kalabalık bi hastane,millet sıralarda bekliyo,yirmi gün sonraya gün verdiler o gün lağmandır diyettir yapıp gidip bide erkek doktor denk gelirse naparım..Dert bir değil ki bende..