merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 45.094 En iyi cevaplar 2 170.967 598 33 18 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyza Nur #41 Beyza Nur .!.: Kuzum benim❤❤ yanlis anlasilmis o yuzden oyle davranmis arkadas.Canini yerim Genişletmek için tıkla... Anladım canım. Aranızda gerginlik olmamış sevindim ama ben de onları söylemek istedim. Bana da büyük tepki verdi gereksiz yere. Neyse canım.
Beyza Nur .!.: Kuzum benim❤❤ yanlis anlasilmis o yuzden oyle davranmis arkadas.Canini yerim Genişletmek için tıkla... Anladım canım. Aranızda gerginlik olmamış sevindim ama ben de onları söylemek istedim. Bana da büyük tepki verdi gereksiz yere. Neyse canım.
Beyza Nur Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2020 910 560 18 27 18 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyza Nur #42 Mmmmmerveeeee .!.: Anladım canım. Aranızda gerginlik olmamış sevindim ama ben de onları söylemek istedim. Bana da büyük tepki verdi gereksiz yere. Neyse canım. Genişletmek için tıkla... Bosverelim kuzum ❤
Mmmmmerveeeee .!.: Anladım canım. Aranızda gerginlik olmamış sevindim ama ben de onları söylemek istedim. Bana da büyük tepki verdi gereksiz yere. Neyse canım. Genişletmek için tıkla... Bosverelim kuzum ❤
H M Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 29.632 En iyi cevaplar 1 86.396 598 19 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyza Nur #43 Bence normalden dene yine. Asilamada cok bi fark yok.. olmus yine olur insallah senin yerinde olsam denerdim
Bence normalden dene yine. Asilamada cok bi fark yok.. olmus yine olur insallah senin yerinde olsam denerdim