Aşılama deneyecem yazmışsın bende vakit kaybetme yazdım daha ne yazdığının farkında değilsin banane naparsan yap tövbe tövbeNormal yolla hamila kalmisken asilamadada tutma sansim varken neden direk tup deneyeyim?
Suan adetim.Doktorum maddiyatci degil ozel saglik sigortam var fakat cocuk istemini ozel sigorta karsilamadigi icin 10 aydir hep adet gecikmesi giriyor sisteme para odememem icin ben 1.aydan beri asilama derken doktorum 10 ay boyunca asla sabret bekle dedi hep oyle olsa en basindan yapmazmiydi? INCIR kurunu nasil yapacagim hangi gunler nasil tuketmem gerek.Canım öncelikle sonlanan gebeliğin için çok üzüldüm. Ama eğer düşüğünü kendiliğinden yaptıysan doktorun dediği gibi bekleme ve denemeye devam et. Ama eğer kürtaj olduysan benden sana tavsiye mutlaka 2-3 ay bekle rahmin dinlensin tekrar aynı şeyi yaşama inşallah. Aşılamaya gelince bana kalırsa doktorun biraz maddi açıdan bakmış olaya. Pkolu olduğun halde 24-25 mm oluşan yumurtaların var ve ilk seferde tutmuş. Bu çok güzel bişey. Aşılama tutma ihtimali düşük olan bir uygulama. Yani %15 gibi diyorlar sence değer mi? Binlerce lira vereceksin.. tutmayınca üzüleceksin. Bence gerek yok. Bi kaç ay deneyin eğer kürtaj olmadıysanız. Burda sana önereceğim adetsen eğer adetin 4-5 günü gibi başlanan Saraçoğlunun incir kürünü uygulamak olsun. Yumurta gelişiminde emin ol klomenden daha çok işe yarıyor. Aynı zamanda incir kürünü uygularken ovulasyon testini de kullan yumurtlama günlerini kaçırmadan değerlendirme açısından. Bence tekrardan kolaylıkla gebe kalabilirsin. Selametle..
Evet asilama deneyecegiz ama asilamayi deneden neden tup bebege atliyim? Size sadece sordum hani siz denemeden neden atlattirdilar pcolusunuz ve tutma ihtimali cokmu dusukmus bunu sorguladimAşılama deneyecem yazmışsın bende vakit kaybetme yazdım daha ne yazdığının farkında değilsin banane naparsan yap tövbe tövbe
En başından yapamaz canım önce yumurtlama takibi yapılır. Klomen ve çatlatma iğnesiyle denemeler olur daha sonrasında aşılamaya yönlendirirler. Yani genelde işleyiş bu şekildedir. İncir kürünün tarifini ve uygulama şeklini Saraçoğlunun sitesinden öğrenebilirsiniz. Şifalar dilerim.Suan adetim.Doktorum maddiyatci degil ozel saglik sigortam var fakat cocuk istemini ozel sigorta karsilamadigi icin 10 aydir hep adet gecikmesi giriyor sisteme para odememem icin ben 1.aydan beri asilama derken doktorum 10 ay boyunca asla sabret bekle dedi hep oyle olsa en basindan yapmazmiydi? INCIR kurunu nasil yapacagim hangi gunler nasil tuketmem gerek.
Ben yaklaşık 4 yıldır uğraşıyorum kuzum en son bir prof la görüştük ve ben ona aşılama istiyorum dedim oda bana sen bilirsin ama direkt tüp bebek denemekte fayda var süreç yıpratıcı ama dersenki ben savaşırım güçlüyüm yapalım aşılama ama tüp bebek en güzeli dedi. Tabiki senin bileceğin şey sadece doktorun söylediklerini iletmek istedim. Bende seninle aynı fikirdeydim. Pcos ta etkili bu süreçte dediğin gibi.Evet asilama deneyecegiz ama asilamayi deneden neden tup bebege atliyim? Size sadece sordum hani siz denemeden neden atlattirdilar pcolusunuz ve tutma ihtimali cokmu dusukmus bunu sorguladim
Tüp bebekte baktığınız zaman zor bir süreç özellikle maddi açıdan. Tüp bebeği son çare olarak düşünmek gerek derler genelde.. türp bebek için faktörler de fark eder örneğin eşte ki sperm durumu , kadında ki yumurtlama durumu gibi. İnşallah tez zamanda kolaylıkla gebe kalırsınız da hiç birine gerek kalmaz.Ben yaklaşık 4 yıldır uğraşıyorum kuzum en son bir prof la görüştük ve ben ona aşılama istiyorum dedim oda bana sen bilirsin ama direkt tüp bebek denemekte fayda var süreç yıpratıcı ama dersenki ben savaşırım güçlüyüm yapalım aşılama ama tüp bebek en güzeli dedi. Tabiki senin bileceğin şey sadece doktorun söylediklerini iletmek istedim. Bende seninle aynı fikirdeydim. Pcos ta etkili bu süreçte dediğin gibi.
Hakkınızda hayırlısı. Umarım en az psikolojik etki ile atlatırsınızTüp bebekte baktığınız zaman zor bir süreç özellikle maddi açıdan. Tüp bebeği son çare olarak düşünmek gerek derler genelde.. türp bebek için faktörler de fark eder örneğin eşte ki sperm durumu , kadında ki yumurtlama durumu gibi. İnşallah tez zamanda kolaylıkla gebe kalırsınız da hiç birine gerek kalmaz.
Yarin kontrolum var adetin2.gun gel dedi cok dua edin.Suan naptiniz tup bebegi pekiBen yaklaşık 4 yıldır uğraşıyorum kuzum en son bir prof la görüştük ve ben ona aşılama istiyorum dedim oda bana sen bilirsin ama direkt tüp bebek denemekte fayda var süreç yıpratıcı ama dersenki ben savaşırım güçlüyüm yapalım aşılama ama tüp bebek en güzeli dedi. Tabiki senin bileceğin şey sadece doktorun söylediklerini iletmek istedim. Bende seninle aynı fikirdeydim. Pcos ta etkili bu süreçte dediğin gibi.
Ben klomen kullandim gebe kaldim yarin kontrol var bakalim ne dicek inciri kesin denicem cok saolunEn başından yapamaz canım önce yumurtlama takibi yapılır. Klomen ve çatlatma iğnesiyle denemeler olur daha sonrasında aşılamaya yönlendirirler. Yani genelde işleyiş bu şekildedir. İncir kürünün tarifini ve uygulama şeklini Saraçoğlunun sitesinden öğrenebilirsiniz. Şifalar dilerim.
Rabbim kucagını boş bırakmasın evlat hasreti çok kötü. Ben tüp bebeğe gideceğim ay ikizlere hamile kaldım ama dış gebelik oldu ameliyatla sağ tüpüm ve yumurtalığım alındı ameliyatta kalbim durdu filan. Rabbim kimseye yaşatmasınYarin kontrolum var adetin2.gun gel dedi cok dua edin.Suan naptiniz tup bebegi peki
AminnnTüp bebekte baktığınız zaman zor bir süreç özellikle maddi açıdan. Tüp bebeği son çare olarak düşünmek gerek derler genelde.. türp bebek için faktörler de fark eder örneğin eşte ki sperm durumu , kadında ki yumurtlama durumu gibi. İnşallah tez zamanda kolaylıkla gebe kalırsınız da hiç birine gerek kalmaz.
Cok cok gecmis olsun Rabbim sifanizi versin insAllah isteyen herkese nasip etsin Kurban oldugum AllahimRabbim kucagını boş bırakmasın evlat hasreti çok kötü. Ben tüp bebeğe gideceğim ay ikizlere hamile kaldım ama dış gebelik oldu ameliyatla sağ tüpüm ve yumurtalığım alındı ameliyatta kalbim durdu filan. Rabbim kimseye yaşatmasın
Aminnn sonucundan benide haberdar et inşallah olurCok cok gecmis olsun Rabbim sifanizi versin insAllah isteyen herkese nasip etsin Kurban oldugum Allahim
Arkadaşla yaş farkınız bir hayli fazla size doktorunuzun direkt tüp demesi normal. Ve 4 yıllık bi deneme sureciniz de olmuş üstelik. Ve muhakkak degerlere göre yorum yapmıştır doktorunuz. Benim de eşimin değerleri kötü değil ama doktorum aşılamaya yakın değerler dedi ama çok rahat bi üslüpla yasım 28.5 benim.Aşılama deneyecem yazmışsın bende vakit kaybetme yazdım daha ne yazdığının farkında değilsin banane naparsan yap tövbe tövbe
Biz 2 kişi konusuyoruz diye düşünüyorum! Konuyu siz açsaydınız sizin ile konusurduk bence konunun yazışmanın tamamını oku sonra avukatlık yap ok?Arkadaşla yaş farkınız bir hayli fazla size doktorunuzun direkt tüp demesi normal. Ve 4 yıllık bi deneme sureciniz de olmuş üstelik. Ve muhakkak degerlere göre yorum yapmıştır doktorunuz. Benim de eşimin değerleri kötü değil ama doktorum aşılamaya yakın değerler dedi ama çok rahat bi üslüpla yasım 28.5 benim.Beyza Nur dan da yaşca büyüğüm buna rağmen doktorum yaşın çok genç acele etme diyor strese sebebiyet vermek için. Aşılama başarı oranı düşük bi yöntem değil. Sonuçta spermler yıkanıyo hızı arttırılıyor gayet denenebilir bi yöntem. Devlette tüp için 2 basarısız aşılama denemesi olması gerekli bildiğim kadarıyla.Ayrıca en başında durumunu belirtmiş burda daha yeni düşük yapmış bir kadından bahsediyoruz. Biraz daha nazik olabilirsiniz.
Takdir edersiniz ki özel mesejlaşmanız değil ve yazdığımız tüm yorumların altında cevapla butonu var.Biz 2 kişi konusuyoruz diye düşünüyorum! Konuyu siz açsaydınız sizin ile konusurduk bence konunun yazışmanın tamamını oku sonra avukatlık yap ok?
Allam geldim ama dağılmış milletTakdir edersiniz ki özel mesejlaşmanız değil ve yazdığımız tüm yorumların altında cevapla butonu var.
At at ovulasyon testlerini çöpe at gel bana yerleş beraber gidelim senle biz tüpe el eleAllam geldim ama dağılmış millethepimiz tüp bebeğe geçelim ne uğrasıyoz ya amannn bizimki de dert mi ya
La la laaaa laaaaaAt at ovulasyon testlerini çöpe at gel bana yerleş beraber gidelim senle biz tüpe el ele
Kuzum benim❤❤ yanlis anlasilmis o yuzden oyle davranmis arkadas.Canini yerimArkadaşla yaş farkınız bir hayli fazla size doktorunuzun direkt tüp demesi normal. Ve 4 yıllık bi deneme sureciniz de olmuş üstelik. Ve muhakkak degerlere göre yorum yapmıştır doktorunuz. Benim de eşimin değerleri kötü değil ama doktorum aşılamaya yakın değerler dedi ama çok rahat bi üslüpla yasım 28.5 benim.Beyza Nur dan da yaşca büyüğüm buna rağmen doktorum yaşın çok genç acele etme diyor strese sebebiyet vermek için. Aşılama başarı oranı düşük bi yöntem değil. Sonuçta spermler yıkanıyo hızı arttırılıyor gayet denenebilir bi yöntem. Devlette tüp için 2 basarısız aşılama denemesi olması gerekli bildiğim kadarıyla.Ayrıca en başında durumunu belirtmiş burda daha yeni düşük yapmış bir kadından bahsediyoruz. Biraz daha nazik olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?