- 16 Mart 2023
- 83
- -5
- 24
Selam kızlar 3 senelık evliyiz çocuğumuz olmuyo tüp bebek tedavisi görmemiz gerekiyo ama maddi yönden hazır değiliz eşimin ailesi yardımcı olucam demişti bir ara ama daha sonradan konuşulmadı bu konu çocukları ikimizde çok severiz Allah isteyen bakabilcek herkese de nasip etsin inşallah eşim bugun bana galiba bizim cocugumuz olmucak zaten maddi yönden de şuan zor sen mutlu ol üzülme istersen boşan hayatına bak belki yeniden evlenırsın çocuğun olur dedi normalde böyle bişey dicek biri de değil şaşırdım çok üzüldüm neden böyle söylüyorsun dedım ee cocugumuz olmazsa napcaksın dedı herşey taktiri ilahi dedim (çocuk sahibi olamamızın nedeni eşimde sperm hareketlerinde sorun olması ) ameliyat vs oldu ama düzelmedi ama hıc bır zaman bu konuyu açmadım üzülür kırılır dıye sonucta bende de sorun olabılırdı belkı de cıkcak bılemeyız ki bende en son git babanla konus ona gore doktorumuza gıdelım dedım ama babasından cekınıyo para ıstemeye o yüzden konusmuyo bu konuyu ama dedıne çok üzüldüm ve kırıldım sonra saçma sapan tartıştık daha sonra benım uzuldumu gormemek ıcın oyle dedını soyledı kı onun acısından bakınca hak da verdım psikolojik öyle düşündünü içinde ne yaşadını bilemem sonucta ama birbirimizi çok seviyoruz böyle bişey olmaz aramızda bazılarınız acele dicek ama acele olan bısey yok sadece doktorumuzun arastırması sonucu bu degerlerı bellı bı sure sonra bulamayabılırsınız dedı ıcın lütfen kırıcı yorumlar yapmayın insan basına gelmeden anlamaz napmamm gerek yardımcı olurmusunuz
Son düzenleme: