- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Evet zevk aldım ama bi sona baglanacakti
Ama onlar evli, birbirinin birbirinin helâli, ya ben günaha girdim zinaya yaklaştım , yanlış olduğunu biliyordum ama o beni hareketleriyle sakinleştirdi normallestirdi pişmanlığı aldı ,Böyle dusunmemelisin
Evlenip bosansan ne olacakti yine mi kullanilacaktin?
Kesin diye bisey yok evlilikten bi gun once ayriliyo insanlar.
Ama onlar evli, birbirinin birbirinin helâli, ya ben günaha girdim zinaya yaklaştım , yanlış olduğunu biliyordum ama o beni hareketleriyle sakinleştirdi normallestirdi pişmanlığı aldı ,
Di mi ,ama sokakta görünce nolacak onu bilmiyorum burası da küçük yerBu kadariyla bisey olmaz iyiki de vazgecmis
Oyle laflar soyleyen biriyle evli kalmak istemezdin sanirim.
Onun bir akrabası tanıdığı arkadaşıyla tanışsam yine onunla ayni ortda olsam ne büyük utançDi mi ,ama sokakta görünce nolacak onu bilmiyorum burası da küçük yer
allah akıl vermiş, irade vermiş, seçme fırsatın vardı, hareketini kısıtlayan seni tehdit eden bir etken yoktu. İstedin ve yaşadın. Bitti. İraden bunu seçti. Zaman geri dönmez, yaşadıklarının üzerine bu kadar çok düşersen yaşayacaklarını kontrol edemezsin, depresyondan çıkamazsın.Ama onlar evli, birbirinin birbirinin helâli, ya ben günaha girdim zinaya yaklaştım , yanlış olduğunu biliyordum ama o beni hareketleriyle sakinleştirdi normallestirdi pişmanlığı aldı ,
Aslında ailemin de olsun diye beni etkilemesi, ailemin isin içinde olmasından da güvendim ona ,kötülük çıkmaz sonu güzel olur diye dusunmustumallah akıl vermiş, irade vermiş, seçme fırsatın vardı, hareketiniolur ıtlayan seni tehdit eden bir etken yoktu. İstedin ve yaşadın. Bitti. İraden bunu seçti. Zaman geri dönmez, yaşadıklarının üzerine bu kadar çok düşersen yaşayacaklarını kontrol edemezsin, depresyondan çıkamazsın.
Öpülüp bu denli pişman oldun ki hareketinin sorumluluğunu kabullenmiyorsun. yarın sevişip terkedilsen Nolacak?
Olmaz deme bak 28sene kendini kocaya saklamışsın iki öpüştün diye için içini yiyip bitiriyor demek ki kontrolünü kaybedebiliyorsun? (Bu konuyla ilgili yazdığım diğer postları göz önünde bulundurmalısın) bu derece uzak kaldığın cins yani erkekler basit yaratıklar. Senin ilk öpüşmenin değil seninle yaşadığı deneyimin onu sürüklemesine bakar. İğrenç bi adammış, üstelik sen onu sarmamışsın. Bitmiş kurtulmuş gitmişsin. Kendin gibi toy birini bulursun umarım
sadece başka gözlerden görmeye çalışıyorum ve aslında bende öyle görüyorum ,sen ne yönden iğrenç gordunF
Aslında ailemin de olsun diye beni etkilemesi, ailemin isin içinde olmasından da güvendim ona ,kötülük çıkmaz sonu güzel olur diye dusunmustum
Tamam yeterince başınızı ağrıttım kusura bakmayin tesekkurlerYazılanları okumuyorsun, okuyorsan anlamaya çalışmıyorsun, yaşadıklarından ders çıkarmıyorsun, insanın yaşam enerjisini emiyorsun, üZgünüm bizimle değilsin
Yazılanları okumuyorsun, okuyorsan anlamaya çalışmıyorsun, yaşadıklarından ders çıkarmıyorsun, insanın yaşam enerjisini emiyorsun, üZgünüm bizimle değilsin
Tamam deneyecegim teşekkürlerKonu sahibi sende lütfen artik 28 yasindaki bir kadin gibi davranmaya basla. Bu kadar narin, kirilgan olmayin ya
O çocuk aklımdan iyi ya da kotu hic çıkmıyor. Arkadaşlarımda ara en azından umut edersin ya da etmeSin.dediler. ben de mesaj attım nasılsın .O da iyiyim sen dedi,ben de cevap yazmazsın diye düşündüm dedim. O da sana bi kinim nefretim yok, sadece fikirlerimiz uyuşmadı dedi. Boylece bitti.Tam olarak anlamadim
İlk actigim konu ,en bastaki bahsettiğim. çocuk beni öptü diye Rahat siz olduğum....O çocuğa mesaj attimTam olarak anlamadim
O çocuk aklımdan iyi ya da kotu hic çıkmıyor. Arkadaşlarımda ara en azından umut edersin ya da etmeSin.dediler. ben de mesaj attım nasılsın .O da iyiyim sen dedi,ben de cevap yazmazsın diye düşündüm dedim. O da sana bi kinim nefretim yok, sadece fikirlerimiz uyuşmadı dedi. Boylece bitti.