Yardımcı olur musunuz

Böyle dusunmemelisin
Evlenip bosansan ne olacakti yine mi kullanilacaktin?

Kesin diye bisey yok evlilikten bi gun once ayriliyo insanlar.
Ama onlar evli, birbirinin birbirinin helâli, ya ben günaha girdim zinaya yaklaştım , yanlış olduğunu biliyordum ama o beni hareketleriyle sakinleştirdi normallestirdi pişmanlığı aldı ,

Ama onlar evli, birbirinin birbirinin helâli, ya ben günaha girdim zinaya yaklaştım , yanlış olduğunu biliyordum ama o beni hareketleriyle sakinleştirdi normallestirdi pişmanlığı aldı ,

Bu kadariyla bisey olmaz iyiki de vazgecmis
Oyle laflar soyleyen biriyle evli kalmak istemezdin sanirim.

allah akıl vermiş, irade vermiş, seçme fırsatın vardı, hareketini kısıtlayan seni tehdit eden bir etken yoktu. İstedin ve yaşadın. Bitti. İraden bunu seçti. Zaman geri dönmez, yaşadıklarının üzerine bu kadar çok düşersen yaşayacaklarını kontrol edemezsin, depresyondan çıkamazsın.
Öpülüp bu denli pişman oldun ki hareketinin sorumluluğunu kabullenmiyorsun. yarın sevişip terkedilsen Nolacak?
Olmaz deme bak 28sene kendini kocaya saklamışsın iki öpüştün diye için içini yiyip bitiriyor demek ki kontrolünü kaybedebiliyorsun? (Bu konuyla ilgili yazdığım diğer postları göz önünde bulundurmalısın) bu derece uzak kaldığın cins yani erkekler basit yaratıklar. Senin ilk öpüşmenin değil seninle yaşadığı deneyimin onu sürüklemesine bakar. İğrenç bi adammış, üstelik sen onu sarmamışsın. Bitmiş kurtulmuş gitmişsin. Kendin gibi toy birini bulursun umarım

F
Aslında ailemin de olsun diye beni etkilemesi, ailemin isin içinde olmasından da güvendim ona ,kötülük çıkmaz sonu güzel olur diye dusunmustum

Sa
F

Aslında ailemin de olsun diye beni etkilemesi, ailemin isin içinde olmasından da güvendim ona ,kötülük çıkmaz sonu güzel olur diye dusunmustum
sadece başka gözlerden görmeye çalışıyorum ve aslında bende öyle görüyorum ,sen ne yönden iğrenç gordun

Yazılanları okumuyorsun, okuyorsan anlamaya çalışmıyorsun, yaşadıklarından ders çıkarmıyorsun, insanın yaşam enerjisini emiyorsun, üZgünüm bizimle değilsin

Ya arkadaşlar hepinize çok teşekkürler tanımasam da abla kardeş gibi yardımcı oldunuz ufkunu actiniz rahatlayınız, şimdi o adama karşı tek dusuncem onun bir afedersiniz o.c olduğu ....
Yine bu konuda danışacağım. Ben gerçekten evlenmek birine bağlanmak sevmek aile olmak istiyorum. Biraz fizik, çoğunlukla huyu önemli. Simdi biraz da tırsarak diyorum ki bi çocuk var, geçen şubat babası emlakçı olduğu için biz onlardan ev bakmıştık, çocuk öğretmen bizim memlekette benden 2 yas büyük olgun ve karizmatik . Babası muhabbet açtı nerdensiniz filan diye, çocukta yaninda,benim de öğretmen olduğum konuşuldu iste nerde ogretmensun, kaç yildir oradasın, liseden ne zaman nerden mezun oldun benim oğlumda su liseden su yıl mezun oldu o da öğretmen dedi. Ben de hani olr ya anneler babalar es ayarlamaya çalışır çocuklarına adam da o yola doğru gidiyomuş gibi gelince evle ilgili sorular sordum, sonra eve bakmaya gidince tek babası vardı o zaman da okullar açılacağından ben gidecektim ,bana ne zaman gideceksin, neyle gideceksin gibi sorular sordu, ve hikaye burda bii ti.
Sizce ben yine saçmalıyor muyum , bi tanışma yolu bulunur mu, bulmalı miyim, ne bileyim öyle seziyorum ya da saçmalamıyorum ,etkilendim de hani anne var baba var bi de çocuğun kendisi yaninda oldığından muhabbeti değiştirdi. Annem duramaz sizi yapalım diyebilirdi , olay bu iste....simdi diyeceksiniz ta şubat nerde ağustos nerde

Dun arkadaşlarımla görüştüm, bu çocuk 7 24 aklımda hic çıkmıyor iyi ya da kotu. Arkadaşlarımda bi haberlesin görüşün kafandaki soruları cevaplarım,arayacak mi diye beklemezsin, bittiği ya da bildiği belli olur dediler ben onların cesaretiyle mesaj attım.mrb nasılsın diye, o da demişki sana kimim nefret yok sadece fikirlerimiz uyuşmadı. Buraya yazMak istedim. Bittiği netleşti. Tam 1 aya olmuştu konuşmayali.pislik....ben kimseye kötülük yapmadım,herkesi kendim gibi gördüm, isin içinde aileler var bana kotu olabilecek bisey yapamaz diye düşündüm.lanet olsun. Diyeceksin ki cevap olarak tenlerimiz uyuşmuştu hani ya...bana yaptığın yanına kalmasin

Tam olarak anlamadim
O çocuk aklımdan iyi ya da kotu hic çıkmıyor. Arkadaşlarımda ara en azından umut edersin ya da etmeSin.dediler. ben de mesaj attım nasılsın .O da iyiyim sen dedi,ben de cevap yazmazsın diye düşündüm dedim. O da sana bi kinim nefretim yok, sadece fikirlerimiz uyuşmadı dedi. Boylece bitti.

ee ne varki simdi bunda gayet normal bir durum sende biraz laf carpitmissin ama üstelik sen niye bu kadar bu adama taktin ben hic anlamadim ki sevgi bile yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…