Evlenelim demedi mi, nişanı surda yaparız, giysileri surdan alırız demedi mi. Birbirimizi tanımaya devam edelim dedi, biz bir aile olacağız dedi. Aldattı iste beni kandırdıAldatmak? aranizda bir iliski varmiydi?
hayir ama lütfen artik unut su adami daha aranizda dogru düzgün bir iliski yoktu kendini bosa yipratiyorsun. Ya 28 yasinda bir kadinsin inan karsina daha iyisi cikar hem niye bugüne kadar gönül iliskilerin olmadi? (meraktan soruyorum)
Yasanir ama sevgilisindir uzun suredir aile arasi tanisinca bu gorucu usulune doner bu sekilde olmaz yaniBen bu olanlar normal mi diye sordugum o da normal tabi dedi. Ben, yani bütün nişanlı sözlüler böyle şeyler yasar mi dedim ,o da evet demişti. Ne safim
Benimle oynadı, amacı çıkarı neydi, benle olmak zorunda değil di.Yasanir ama sevgilisindir uzun suredir aile arasi tanisinca bu gorucu usulune doner bu sekilde olmaz yani
Benimle oynadı, amacı çıkarı neydi, benle olmak zorunda değil di.
Beni önemsemiyor ya ,.yani bi evlenelim diyo ertesi gün asabi sinirli, o gün ayrılırken aile olacağız diyo. Bir daha hic konuşmuyoruz.1 ay sonrada uyuşmuyoruz diyo. Bitti bile demiyor,en son konuşmamız da tanımaya devam edelim dedi 1 ay aramıyor ,ben aradigin da ise bittiği anlaşılıyor.benim anlamadığım mi, anlamak istemediğim mi bisey var ortada.Düsüncelerin, duygularin hic ama hic saglikli degil. Tamam adam aptalin teki cikti ama sanki seni yillardir oyaladida nikah masasinda yüzüstü birakti gibi davraniyorsun. Lütfen kendine gel. Bui kadar hasas olmayin yahu. VAllahi sastim kaldim. iki omuzundan tutup kendine gel diyesim var.
bir gariplik var .ben çok anlam yukledim hakli ya da haksiz.ona hemen baglandım. O ise çok uçlarda ,değişken. Huyu mu, bilerek planlı mi yaptı bunlariDüsüncelerin, duygularin hic ama hic saglikli degil. Tamam adam aptalin teki cikti ama sanki seni yillardir oyaladida nikah masasinda yüzüstü birakti gibi davraniyorsun. Lütfen kendine gel. Bui kadar hasas olmayin yahu. VAllahi sastim kaldim. iki omuzundan tutup kendine gel diyesim var.
Neden sağlıklı değil ciddi soruyorum, bana akil verin . Bir insana baglandım o ise benden faydalandı.evlilikten bahset sonra 1 ay arama , bu surede bitti bile deme,hiçbirşey olmamış gibiDüsüncelerin, duygularin hic ama hic saglikli degil. Tamam adam aptalin teki cikti ama sanki seni yillardir oyaladida nikah masasinda yüzüstü birakti gibi davraniyorsun. Lütfen kendine gel. Bui kadar hasas olmayin yahu. VAllahi sastim kaldim. iki omuzundan tutup kendine gel diyesim var.
Cok basit aile isminin altina saklanip herkese yapiyo demekki takilma bukadarBenimle oynadı, amacı çıkarı neydi, benle olmak zorunda değil di.
Allahtan bulsunCok basit aile isminin altina saklanip herkese yapiyo demekki takilma bukadar
Neden sağlıklı değil ciddi soruyorum, bana akil verin . Bir insana baglandım o ise benden faydalandı.evlilikten bahset sonra 1 ay arama , bu surede bitti bile deme,hiçbirşey olmamış gibi
Beni önemsemiyor ya ,.yani bi evlenelim diyo ertesi gün asabi sinirli, o gün ayrılırken aile olacağız diyo. Bir daha hic konuşmuyoruz.1 ay sonrada uyuşmuyoruz diyo. Bitti bile demiyor,en son konuşmamız da tanımaya devam edelim dedi 1 ay aramıyor ,ben aradigin da ise bittiği anlaşılıyor.benim anlamadığım mi, anlamak istemediğim mi bisey var ortada.
Bir
bir gariplik var .ben çok anlam yukledim hakli ya da haksiz.ona hemen baglandım. O ise çok uçlarda ,değişken. Huyu mu, bilerek planlı mi yaptı bunlari
3 ay değil 1 ay yanlış yazmisimsen su yazdiklarini bi okursan anlarsin neden böyle dedigimi. Ya nasil bu kadar cabuk baglandim onuda anlamadim bak sadece kendine zarar veriyorsun yapma lütfen
Insanlar beraber olur ayrilir ne var bunda. Adam dengesizin teki ama sende pek dengeli degilsin. 3 aydan sonra niye mesaj yazdinki. Baskalariyla tanisma sansin yokmu o zaman gecer gibi geldi bana. Birde yanlis anlama ama adama karsida böylemiydin?
Evet kesinlikle bir gariplik var. Insanlar dügün günü ayriliyor insanlar yillar sonra ayriliyorda hayata devam ediyor. Cok canin yanar senin böyle. 3 ayda kafanda kurmus durmussun. Kusura bakma biraz sinirlendim vallahi
Nasıl adama karşıda mi böylemiydin, ama hep beni suçluyorsunuz biraZ da onu haksiz görün ben hakli degilmiyim .ben yanlış mi dusunuyorumsen su yazdiklarini bi okursan anlarsin neden böyle dedigimi. Ya nasil bu kadar cabuk baglandim onuda anlamadim bak sadece kendine zarar veriyorsun yapma lütfen
Insanlar beraber olur ayrilir ne var bunda. Adam dengesizin teki ama sende pek dengeli degilsin. 3 aydan sonra niye mesaj yazdinki. Baskalariyla tanisma sansin yokmu o zaman gecer gibi geldi bana. Birde yanlis anlama ama adama karsida böylemiydin?
Evet kesinlikle bir gariplik var. Insanlar dügün günü ayriliyor insanlar yillar sonra ayriliyorda hayata devam ediyor. Cok canin yanar senin böyle. 3 ayda kafanda kurmus durmussun. Kusura bakma biraz sinirlendim vallahi
Nasıl adama karşıda mi böylemiydin, ama hep beni suçluyorsunuz biraZ da onu haksiz görün ben hakli degilmiyim .ben yanlış mi dusunuyorum
Ben onu vatsapa da çevrici olduğunu, son girdiği saati , resmini filan görüyorum beni sildi mi acaba rehberindenben adami hakli görmüyorum ki ama senin düsünceleirnde saglikli ve normal degil. Niye adama bu kadar taktigini anlamadim ben. Cok seysin nasil desem niye neden nasil olur bilmem ne takilmissin gidiyorsun bir arkadasta dedi gecen insanin enerjisini aliyorsun. Ay anlatamadim. Benim amacim kötü degil ama sadece yanlis yolda oldugunu göstermek istiyorum.
Bilebilirmiyiz, boyle otomatiğe bağlamış midir, bu kadar namussuz mudurCok basit aile isminin altina saklanip herkese yapiyo demekki takilma bukadar
Ben onu vatsapa da çevrici olduğunu, son girdiği saati , resmini filan görüyorum beni sildi mi acaba rehberinden
Kendimi teselli etmeye calışı yorum iste napiyim. Kendimi kendime hakli gostermeyea çalışyorum.ya burda kaldırılma yok mu evlenecem de op elle orda ben tecrunesizlikten hatalıyım sonra ortadan kaybol ,bi teselli arıyorum.bi gerekçe. Bahane arıyorum neden boyle oldu diye