Bilmiyorum 7 24 aklımda . Çıkmıyor kafamdan. Hala olabilr mi acaba düşünmustum. Benimle sırf vakit geçirmek için olmuş, belki de beni beğenmedi bile .Begenmekk zorunda değil ama beğenmediyse niye uzattı evlilik ti filan o konulara kadar geldi....hadi diyelim ben oturdum diye ,beni sınadı, ben hatalıyım. Ben safım ya saf bu konuda tecrubem yok, yanlış yapamaz miyim. İsin ivinde annem babam varken bana kötülük yapmaz yapamaz diye dusunmustumee ne varki simdi bunda gayet normal bir durum sende biraz laf carpitmissin ama üstelik sen niye bu kadar bu adama taktin ben hic anlamadim ki sevgi bile yok ortada
Aldatılmak ve aldanmakta koydu banaHayatına bu adamla yazık olur, bu kadar söyler susarım..
Neden öyle dedinHayatına bu adamla yazık olur, bu kadar söyler susarım..
Laf mi çarpmışım, engel olamiyorum ağzımdan çıkana. Kotu mu olmuş.ee ne varki simdi bunda gayet normal bir durum sende biraz laf carpitmissin ama üstelik sen niye bu kadar bu adama taktin ben hic anlamadim ki sevgi bile yok ortada
Edemiyoruz ki zaten, fikirlerimiz uyuşmuyor ne demek, bitti iste,Sen hayatında ilk kez yaşadığın için çok fazla anlam yüklemişsin,belli ki başka birinin hayirlisi boşver diyeceği bu olay sende duygusal bir çöküntü oluşturmuş. Ama anladığım kadarıyla bu adam tabiri caizse ''feleğin çemberinden geçmiş''
Sen daha çok saf ve masumsun. Bu adam devam edersen seni çok üzecek..
Aldatılmak ve aldanmakta koydu bana
Laf mi çarpmışım, engel olamiyorum ağzımdan çıkana. Kotu mu olmuş.
Saf masumum ama karşımdaki bunu bilemedi ya da benim bu özelliğinden faydalandı. Öpme konusu için dedim, saf masum olduğumu ilk olduğunu nasıl tepki vereceğimi bile bilmediği mi anladı mi.yoksa yaptığı sınavda bu kız or. Diye damgaladı mi.Sen hayatında ilk kez yaşadığın için çok fazla anlam yüklemişsin,belli ki başka birinin hayirlisi boşver diyeceği bu olay sende duygusal bir çöküntü oluşturmuş. Ama anladığım kadarıyla bu adam tabiri caizse ''feleğin çemberinden geçmiş''
Sen daha çok saf ve masumsun. Bu adam devam edersen seni çok üzecek..
Ben donuk bi insanin, çekince nin utangaçım , annem beni yetiştirirken erkekleri öcü olarak korkulmasi gereken bir canlı olarak gösterdi. İnsanların içinde rahat olamıyorum, kendim gibi olamiyorum. Keşfedilmeyi bekliyorum, bana adim atılmasını. Erkeklerden bi adim gelmedi şimdiye kadar. Geçen yıl fa eden yine aile vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk ilk konuşmada teli istedi. Ben de erken olması mi dedim o da annesine demiş ki ben öyle biriyim, alınmış. Yani sert biriyimdeAldatmak? aranizda bir iliski varmiydi?
hayir ama lütfen artik unut su adami daha aranizda dogru düzgün bir iliski yoktu kendini bosa yipratiyorsun. Ya 28 yasinda bir kadinsin inan karsina daha iyisi cikar hem niye bugüne kadar gönül iliskilerin olmadi? (meraktan soruyorum)
Ben kendimi ona bıraktım iste annem babam varken yanlış bisey yapmaz diye, bi de ilkinde sok oldum zatenÖpme konusunda sert bir tepki verseydin, net olarak anlayabilirdin.
Eğer seni deniyorsa,amacı evlilikse, seni tercih ettiğini
Gerçekten faydalanmaksa, o an o işi orada bitirdiğini.
Anladın değil mi beni?
Ben bu olanlar normal mi diye sordugum o da normal tabi dedi. Ben, yani bütün nişanlı sözlüler böyle şeyler yasar mi dedim ,o da evet demişti. Ne safimNeyi zorluyosun hala evlenmeden kullanmiycagi ne malum evlilik odakliysa evlendkten sonra opsun koklasin bosver canim sen geri dur kanma boyle seylere
O acıdan kotu de olsa bi deneyim oldu, ama kendime prensiplerine ihanet ettim, zayıf ezik duruma dustumBprensipleri, erkeklerden korkardım. Her erkeğe ''bana zarar verecek'' düşüncesiyle bakıyordum.Üniversiteye kadar hiç sevgilim de olmadı. Bunu atlatman gerekiyor ki, nasıl davranman gerektiğini bilesin.
Zorlayamam zaten, nefret etmeye çalışıyorum. Sence masum olduğumu biliyor muydu,masumiyetimi bile bile mi kullandiYok böyle birşey, senin masumiyetini kullanmış.
Eğer istemiyorsa artık zorlama sen de.
Zorlayamam zaten, nefret etmeye çalışıyorum. Sence masum olduğumu biliyor muydu,masumiyetimi bile bile mi kullandi
İyice yenik duruma düştüm, istemeyince. Bir de 3 aydan sonra mesaj atan bendim. O kadar direnebildim.Yok böyle birşey, senin masumiyetini kullanmış.
1 ay diyecektim yanlış olduYok böyle birşey, senin masumiyetini kullanmış.