yardımcı olur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
üniversitedeyken falcıya gitmistim. bana sevgiline de ailesine de cinler musallat olmus büyülü onlar demişti çocuğa sorduğumda cidden ablasının bilinçsiz davranışları oluyormus bazen aklıma geldi

üniversitedeyken falcıya gitmistim. bana sevgiline de ailesine de cinler musallat olmus büyülü onlar demişti çocuğa sorduğumda cidden ablasının bilinçsiz davranışları oluyormus bazen aklıma geldi
size bir şey oldu mu

size bir şey oldu mu
cinleri değil de kendisi musallat oldu psikolojik olarak kötü bir döneme girdim ondan sonra ama onun etkisi var mı bilemiyorum. ben çok inanmam böyle şeylere o yüzden ona yormadım hiçbir zaman. korkutmadı da beni o durum açıkcası.

neden girdiniz atlatabilidniz mi

neden girdiniz atlatabilidniz mi
genel olarak bunalmışlık durumum vardı her seyden. klinik bir tespit almadım ama depresyon gibi bir seydi sürekli uyuyordum sadece geceleri uyanıktım .. aaa bak aklıma geldi. o dönem rüyamda cin gördüm bir kez. ama dediğim gibi ben çok takmıyorum bunları

3 yıl kadar böyle devam etti hatta çok fazla kilo verdim, bazı sağlık sorunları başladı. ama atlattım ailemin yanına dönüp, o insanla ve o ortamla komple bağlantımı kesince.

oluruz saçmalama ALLAH aşkına sen ne alaka sana niye musallat olsunlar nas felak oku korkuyorsan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…