Öncelikli Selam kızlar sizden yardım alabilmek için bu kulübe katıldım ben 3 senelik evliyim ve eşimle Severek evlendik ve benim bir tane Kaynım var benden 3-4 yaş küçük o da şu an Askerde geldiği zaman o da evlenecek ama evleneceği kızı ilk başlarda aramız çok iyiydi Ben onu çok seviyordum her konuda mesaj attığında yardımcı oluyordum aynı kızkardeşim gibi görüyordum bundan birkaç hafta önce kaynım annemi aramıştı Kayınvalidem yani işte kız arkadaşım sana mesaj atıyor sen niye ona cevap vermiyorsun diye Kayınvalidem de işte ben müsait olmuyorum ondan cevap veremiyorum dedi O sırada Ben atıldım Hani olamaz müsait değildir belki cevap veremiyor dur dedim kaynımın bana tepkisi boşboğazlık yapma yenge eyse ben bunu fazla üstelemedim hani büyüklük bende kalsın diye ama sonra biz İstanbul'a gittik istanbul'dayken kaynım yine annemi aradı işte kız arkadaşı bizim numaramızı silmiş Siz de silindi ye Ben de çok çabuk sinirlendiğim için numarasını sildim engelledim Hani nasıl numaramızı siler diye Sonra sabah sına kaynım tekrar aradı annemi Hani kızın numarasını kaydet kıza Ben sildirdim numaranızı kısa annemden özür dilemek için mesaj attı anneme ama bana öyle bir şey yapmadı hani bir özür dileme gereksiniminde bile bulunmadı Neyse kaynım tekrar annemi aradı annem nasıl numaramızı silebilir o falan dedi kaynımda Siz kızın mesajlarına cevap vermiyorsunuz etmiyorsunuz kaynanam da dedi ki Yengen her seferinde mesajlarını cevap veriyor Sen sadece müsait olunca cevap verebiliyorum dedi karnında annemin mesajlarını o zaman Yengem bakıyordur dedi kaynının kız arkadaşı da o zaman Annenin mesajlarını yengem bakıp yengem mesajları siliyor annen görmesin diye Sizce ben nasıl davranmalıyım Yeni Gelinimize büyüklük bende mi kalsın yoksa tavrımı koyayım mi npcm bilmiyorum