Yardimci olur musunuz

Bu tip konularda arada iyilik isteyen akıl veren kişi kötü olur. yani siz.. bu fettanlıkla o gelin sizin kv ile aranızı bozar. Kendi iyi gelin olur sizi kötü yapar. Demedi demeyin.. uzak durun.
Normalde böyle bir kızda değildi nie bu kadar çabuk değişti bilmiyorum

Normalde böyle bir kızda değildi nie bu kadar çabuk değişti bilmiyorum
Bizim bir gelinimiz vardı melek melek.. yedi düvel bize özenirdi ne şanslısınız diye.. öyle bir huyunu çıkardı ki şimdi adam yakasını sıyırıp da boşanmaya çalışıyor. Çamur gibi bulaştı adamın yakasına. Millet anlatınca inanmıyor. Hani iyidi gelininiz diye.. hiç güvenme insanlar çok güzel rol yapabiliyor.

Bizim bir gelinimiz vardı melek melek.. yedi düvel bize özenirdi ne şanslısınız diye.. öyle bir huyunu çıkardı ki şimdi adam yakasını sıyırıp da boşanmaya çalışıyor. Çamur gibi bulaştı adamın yakasına. Millet anlatınca inanmıyor. Hani iyidi gelininiz diye.. hiç güvenme insanlar çok güzel rol yapabiliyor.
Onun farkına vardım ben en iyisi ne fazla muhattap olayım nede samimi çünkü yeterince iyi davrandim

Kayın askerden gelmiş, evlenmiş ve elti iş yapmıyor diye şikayet ediyorsunuz şimdi. Baya hızlı gelişmiş olaylar.

X